HEMMA!

'
ÄR HEMMA. Hemma i Sverige, Umeå, Söris! KÄNNS SÅ FETT och SÅ SKÖNT !!
tänk att jag är hemma och att allt har gått bra och TÄNK va länge jag har varit borta ! 3 veckor!!
MEN skönt att vara hemma somsagt, men jag är lite trött faktiskt, så de blir softa å chilla och snart kommer fisen oxå, YEY :)
SKOLA imorgon, träffa alla vänner - YEYEYEYE.
och jag har SÅÅÅ mkt att berätta och MASSA bilder!
men JA, nu ska jag njuta av att vara hemma.

update

'
TJENARE! just nu sitter jag på rummet vårt och ska strax gå ner på stan på "fitting" av min BALKLÄNNING, som jag en tjej syr upp till mig här. HOPPAS den blir fin verkligen, men det tror jag! Så är tbx i Kampala och har haft en bra vecka med Vi-skogen + en JÄTTEBRA helg ute på en lodge i ett naturreservat där vi såg massa djur osv :) man kunde göra massa olika saker där, så några av oss(jag) åkte på rid-safri - vilket vad jättehärligt och sen åkte vi runt i bil å kollade på djur, bodde i jättefina tält/hus ute i naturen, satt i ett "hide" som var precis vid ett vattenhål å kollade på djur osv, åt goood mat, badade lite osv :) ah, hade en väldigt bra helg allt som allt. Och nu är jag tbx här, tanken var att jag skulle vara på en skola i veckan men dom skulle ha eximinationer så ska dit på torsdag isf, så nu mest chillar jag bara å väntar på att dagarna ska gå, skriver lite på projektet osv - måste börja plugga till skolan snart oxå menmen... Men somsagt balklänningen idag och sen funderar jag på att gå å klippa mig, för ca 60 kronor. Igår var vi den salongen som var jättebra och jag tog både manikyr&pedikyr ! SJUKT najs och lyckigt, mina fötter har aldrig blivit så omhändertagna. Har börjat packa litegranna oxå åsådär, just innan vi far ska jag shoppa massa oxå är tanken, hihi. Men oj, 3 veckor har ändå gått fort, 2 å en halv iaf - MEN det ska bli skönt å härligt å komma hem :)
åh, har tagit jättemånga bilder + filmat så försöka klippa ihop nått inom en snar framtid! ne, nu ska jag gå - HARE BÄST !!

hello

HEJ PEEEEPS.
HAHAHA vad är oddsen, skrev värsta långa inlägget och sen raderades det- BOO.
haha jag orkar inte, har gjort video bloggar oxå men det tar så lång tid att ladda upp att det inte går. Men summan av kardemumman är att jag har det BRA. Så bra att jag inte har tid ( eller jo ) men inte orkar ta mig tid och skriva på bloggen riktigt. Men somsagt BRA. Just nu är jag på Vi-skogens huvudkontor i Maskaka och ska vara här tills på fredag. Dom är trevliga och snälla och nu ska jag bara skriva skriva skriva massa om projektet osv men har en känsla att det kommer bli ganska bra det här med PA100 - * ta i trä *
Men veckan innna har jag varit i Kampala som är huvudstaden och chillat och hängt. Väldigt bra, alla är otroligt trevliga och pratglada, bra väder och sol, GOOD mat och vädligt billigt i övrigt - så det gillas.
Jag har varit lite sjuk, gått på stan, fyllt år, solat en dag och brände sönder mig så nu är det hudcancer och flagning gånger 100, och sen på helgen åkte vi på en liten tripp till Sippi Falls, som är några jättefina vattenfall. Vi bodde i en liten hydda typ och sen på dagen gick på en liten vandring i bergen typ - väldigt najs.
Ah, men jag har det bra. Vet inte riktigt vad som händer den här veckan med Vi-skogen - har inte fått schema än men håller tummarna att det ska bli bra, känns så iaf.
Ne, nu ska vi åka nånstans - men det här kanske inte blev så bra men ah ni vet att jag lever och har det bra!
HOPPAS NI HAR DET BRA HEMMA ! haha

RSS 2.0