bf-b-day

'
HEJ BLOGGEN !
Nu ligger jag i sängen, i min allra bästa sovtröja och tänke bara säga att jag har haft en bra dag idag !
hade chill-dag på skolan, lära oss HLR (hjärt&lungräddning). MYCKET givande måste jag säga, haha, ne men de var helt ok. SEN resten av dagen var det trippelboll på iksu. S09B ÄGDE rumpa på innebandy. millemy agerade coach och blev hehe, ganska övertaggad, och ah, även fastän det kanske inte gick hela vägen för laget så var det väldigt roligt och stort credzzz till er som kämpade och ägdeeh !! efter de var det utvecklingssamtal -inte lika taggat. var lite orolig, och ah det började inte jättebra eftersom jag hade tagit fel på tiden och såg att läraren var sjukt less. men själva samtalet gick bra tykc ja - inget oväntat. så CHECK på de. SEN blev det maxi med mami&rolleeh - ganska ointressant men IAF (nu kommer det roliga) SEN så var det dax för födelsedagsmiddag med familjen Bergström på Droskan !!! det var nog dagens höjdpunkt, det var jättegott,roligt&trevligt ! Åh, är sjukt avis på att han är 18, eller det är jag iofs på alla som fyller år före mig, men ändå.
NE, men mycket härlig och måste bara säga att jag verkligen gillar den där killen alltså ! Sen spenderas kvällen i lägenheten med syster, orkade verkligen inte plugga så jag chillade och unnade mig med att se veckans första serier-avsnitt :] sen tog vi tio bussen hem till söris, å ah nu är jag här. (oj kul att jag verkligen berättar typ i detalj var jag har gjoty hela dagen, hehe)
ah,that's it. NU blir det att sova och ladda inför en morgondag som jag sent ska glömma !!! :)



eftersom fizze nu är 18 så blev de såklart ÖL till maten, haha fett me lyx !

CONGRATZ

'
vad är det för en dag ? - ede en vanlig dag? NEJ, det är ingen vanlig dag ! - För det är FILIPS födelsedag !
hurra,hurra,hurraaaa !! jesbox - idag fyller världens finaste,galnaste,mysigaste,snyggaste,tokigaste,roligaste&SÖTASTE filip bergström 18 år !

STORT GRATTIS TILL HONOM !
PÖSS

HAIRCUTNEXTUP

'
IDAG var jag och beställde klipp-tid !!
vad ska jag göra då? ledtråd : det kommer bli kortare&lockigare.
ojes, jag ska permanenta det ! och såklart toppa de och ta bort alla klyva hårtoppar, så jao, eftersom det kmr dra ihop sig när det bli lockigt plus klippa så kommer det nog bli ganska kort MEN de kmr bli grymt ändå !
ÄR taggad, har inte klippt mig förrän innan förra sommaren (?) ah, jo de stämmer. och hos i frisör gjorde jag det sist förra vintern, då jag klippte det kort. SÅ det ska bli najs. KUL att permanenta igen, blir det lite lockigt och lite volym och liv i de igen. Så sjukt SKÖNT att ha permanent (om det blir bra,är vääldigt orolig) för det sköter verkligen sig själv och blir typ alltid fint ! SÅ millemy taggar !! :)  har tid torsdag på påsklovet ! då kmr det svida i börsen... MENMEN. AH, så blir kul. TAGGAR !
så här vill jag att det ska bli ! (efter ett tag när de växt ut lite)
haha, fett TUFF bild iknow, den är från 8an kanske, men ah, där hade jag fint hår tycker jag.
Ser ganska naturligt vågigt och lockigt med fall typ. SÅ hoppas det blir såhär på ett ungefär.

åsåvidare..

'

 

först var jag inte så taggad på lördagen, när dom flyttade Adam - men jag tror ändå att den kommer bli.

Banden är bra så jag tror att det kommer bli grymt. MIN lördag kmr se ut såhär :

1. Kände igen namnet och när jag lyssnade på deras låtar kände jag igen dom - och dom är sköna måste jag säga. Låtarna Forever Lost och Take A Chance är riktigt bra. btw - openlist

 

Näst på tur kommer bli :

Samma där, kände igen dom men måste säga att jag tycker dom här är snäppet bättre än dem över ! :)

Verkligen chill&mys med mysiga gitarrer,sköna melodier och fina röster. (hehe)

nejmen, känns som brittiskt tycker jag - men gillar dom skarpt, lite nytt favvo band nestan.

Gillar låtarna Words, Bitterswing och Turns of Seasons

 

SEN ÄR DET DAGS FÖR ADAM TENSTA och MISS LI typ samtidigt.

 

 

vill hinna se lite adam tensta - kommer ändå bli lite ballt ! SÅ ska se några med honom men sen även MISS LI.

Hon taggar jag lite mer, bara för att jag har lyssnat på henne mer och kan fler låtar.

SÅ tror att båda kommer bli mycketbraoooo. SÅ TAGGA LÖRDAG


takemeawayatm

15-perspective_largeTumblr_lfcf84nrj71qdlthio1_500_largeTumblr_liun4y6y6u1qhma4so1_500_largeTumblr_lgkbu8d4991qepg3ao1_400_large

sdfghjk



MILLEMY är less på livet för tillfället !
så mkt som ska göras att man blir ba less. inget man gör blir bra och jag kan inget och allt går bara bajs.
huvva, allt känns jobbigt. och med allt menar jag skolan. vafan nationella i svenska om två veckor? är det ett skämt eller. behöver inte ens göra de, kmr ändå gå sämst ! kan inte skriva, ah - de märker ni ju här, jag skriver som en kratta. borde läst en bok eller två, för att förbättra språket typ, men hinner man de eller? EH NE.
finns alltid någonting man kan göra, alltid läxa, nått bajsigt prov eller en äcklig inlämning som man ändå inte bryr sig om. men varför? varför ska man pressa in megggamkt saker för !? det är ju inte så att jag bli bättre för att jag gör det lixom, man stressar,dampar och skriver ihop något som suger för att lämna in, OCH om man ska vara nöjd när man har gjort klart den, måste man jobba 24/7 och inte ha något annat liv. åh hata. jävla äckel skola.
men ah, macen och iksu-kortet väger upp !? fasst vänta, har man tid att använda iksu-kortet eller? NJAAAA!? inte om man vill ha något annat liv förutom skolan (överdrift i know) och ah macen, den är ju bra fasst vänta, får vi använda den när vi behöver den eller? NEEEJ. som alla andra skolor, på nationella i 5 fittiga timmar - då ska vi skriva för hand, när alla andra får skriva på datorn. äre rättvist eller? BARA för att dom vill kunna bedömma oss hårdare och sätta sämre betyg.  kan dom satsa pengar nått kul eller? - hmmm, vad gör vi på våra friluftsdagar - 1. vi har inga, de kombineras alltid med uppsamlingsdagar, och att man ska vara i skolan iallafall. aldrig slappt någonstans, och när vi har en "friluftsdag"eller liknande? -Vad gör vi då? JOOOO, vi är på IKSU !! (så roligt att åka iväg någonstans lixom) åh va kul - trippelboll eller typ spinning - iknow, det är helt WILD and crazy !! ah, å de är dom lägger verkligen ut pengar för att vi ska ha kul, fasst vänta - oj,vad dyrt det blir när alla redan har kort? haha, nej men på riktigt, vi har inte haft de med skolan någongång- lite snålt och tråkigt tyck ja. många sura&bittra lärare äre oxå.  och OM dom ändå är sköna, så har dom samma instinkt som alla på den där skolan, att det är viktigt att eleverna ska jobba HELA tiden !! mycket prov, och feta rapporter och inläggningar, för det är inte bara roligt och man får inte glömma, VIKTIGT !! tänkt, hur hade jag klarar mig i livet om jag inte visste preeeecis hur mordet på JFK gick till, eller i minsta detalj hur USAs presidentval går till !? - ne lärarna gör oss verkligen en tjänst, dom tänker på vårt bästa faktiskt! (inse ironin eller dö) hehee,orkar inte ens läsa det här. måste sova, har äckligt matteprov imorgon som jag inte kan. ska läsa boken lite till, för att inte få ig - that's minerva, plugga tills du dör, annars är du körd. nemen. fan vad överdriver men ah, nån poäng finns det kanske ändå. åh så less.
NE- för att bli glad ska jag nu se lite på hanapee's nyaste liveblog. hon är rolig = jag blir glad. herro

hereigoagain

jävla kärring. ne inte arg, bara less - again.

fortsättning...

... efter dannee-mannen, blire att skynda sig och spriga för att see...

'

är SJUKT taggad på att se dom, gillar som verkligen ! ÄLSKAR deras låt Reaching Forwars sååå hoppas dom verkligen jag hinner se den. Andra favvosar är Fuckarias, Hitten, Run Run med mera. OPEN listan här.DOM har snygga musicvideoooes oxå !!

 

'
EFTER DET BLIR DE :
'
umeeeebon och allt. HON gillar jag, hon är skön ! SÅ DET KOMMER BLI HERLIGT !!
kommer ju daaaaaaansa sönder när hon kör DANSA FASTÄN, ahhh - taaaggggar !
om ni inte har sett videon, gör de - den är inspelad här öst på stan (den som dom gjorde i dom kallas oss artister)
roligt, för man känner igen sig !!

.. och typ samtidigt är det kleerups nya projekt :
får se om det blir att man går dit en stund. Jag har inte lyssnar på dom på mycket, tycker ändå men dom är ganska sköna, och tror att dom är braiiga live, så ah, ska nog försöka hinna se dom :)
deras låt som oxå heter ME AND MY ARMY har jag lyssnat mest på och det är väldigt bra måste jag säga.
klicka på den för att lyssnaaah.
'
SEN :



Samma där, har inte lyssnat på honom så mycket  - men gillar låtarna ALDRIG ENSAM & EN HAND I HIMLEN
dom är jättesköna och tror att han kommer bli mys, så HAN vill jag försöka se !! OPENLISTAHERE
på P3GULD 2010 så körde han Aldrig Ensam, det var coolt för kompet, all musik gjordes på pianot, de låt typ under pianot och slog taken lixom, åh ah det var ballt ! haha kan inte förklara men kolla klippet !

 

 

 

... SIST MEN INTE MIST ÄR DET JU MANNEN, MYTEN, LEGENDEN ...



 

ÅH, är SJUKT TAGGAD !! dääääääär kommer det bli stämmning !!! JUST för att har så många låtar som man känner igen å kan och ahhh,det kommer bli så GRYMT tror jag !! gaah, kommer ju bli helt galen - när han kör typ ; RAMLAR, RIVER EN VACKER DRÖM, KLUBBLAND, KÄNN INGEN SORG FÖR MIG GBG, NU KAN DU FÅ MIG SÅ LÄTT, EN VÄN MED EN BIL, FÖR EN LÅNG,LÅNG TID , KOM IGEN LENA åååsååvidare !! hehe, hoppas han kör alla braiga bara :] nemen de kommer bli sjukt grymt !

 

'
och sen blir det hem och soooovaaa :)
AH, that is !! allt jag säger är : TAGGA FREDAG PÅ UMEÅ OPEN DÅ !!

OPEN FREDAG !!

taggar upp en i taget,  först ut....
'

 

PLAYLIST ala OPEN - HERE


longtimenosee


en glassbild från förra året.
ÅRETS första glass åt jag nyss ! Så nu sitter vi på matte lektionen å är mättttttt i magen, + lite laktos smärtor hehe !  NU blir det hardcore matte innan provet imorgon, känns inte så speciellt lugnt - menmen :) gårkvällen spenderades med min snart vuxna,pojkvän! på torsdag blir han 18!  FUSK, nejmen han är fin faktiskt, nu har jag ju börjat fått hår på huvudet igen ! nemen SER fram emot helgen, aahhh OPEN JÖ ! :D kommer bli så fett.
sjutkt roligt oxå, får hoppas de toppar förra året ! :D ne, nu måste jag koncetrara mig CYA

mateenajs,not

chooo. nu sitter jag och pluggar matte i mitt nystädade rum. det blev väldigt fint måste jag säga, och ah-de känns väldigt mycket större nu faktiskt ! matten går ganska bra, borde pluggat mera men tiden springer ju bara iväg, nu när man ställt fram klockan och allt. så nu om 10 minutas på ett ungefer så kom he folk hit, så ah, får se hur mkt mer matte jag hinner plugga ;) hm, tror de var nått jag skulle skriva, nått viktigt men glömde bort. herro


likiliki

HOJ - nu sitter jag i mitt bombnedslag till rum och tittar på trassel :) har tänkt städa upp här snart, men först ska jag bara vila och chilla lite under täcket ! funderar på att börja se nån serier, typ true blod eller nått - men vet inte, vilken ska jag börja se?? SEN ska jag även måla naglarna och plugga matte. gah, prov på onsdag = helt crewd.
kvällen blire att hänga med sörmjöles elit. hehehe, nejmen det blir spelkväll ikväll såå de lär nog bli trevligt.
ne men nu äre en bra sång i filmen - åh, kärlek till trassel verkligen ! hehe
HEJS


morning

GOMÖRRA! ne, så taggad är jag inte. växtes av discodunkt från lägenheten över- inte så yippie.
men jag sitter i sängen, hanna sover och jag har tänkte se klart avsnittet av grey's som jag somnade ifrån inatt. har städat och lite fint i lägenheten och gjorde nyss goooofrulle. med gomackor&smoothie -  jag är the master of smoothis asså, var länge sedan sist men gjorde en nyss å mmmmmm vad god den var. hallon,jordgubb&kiwi - yummie ! efter greys, ska jag plugga lite. matte måste jag göra, prov i veckan :( men ah, å sen vid halv 3 ska jag drao till iksu äre tänkte. danseaa och crosstraina lite !! och ikväll blire å hänga med frar !
SÅ, det här kommer nog bli en bra lördag !

assmnes

'
tjoooo - nu är jag hemma o sitter i soffan och äter lite gött och dricker saft.
kvällen har spenderats med den här coola killen ovan, mycket trevlig kväll har jag haft !
filmen var helt okej bra tycker jag- tiden gick dock jättefort, men ah, den var braoooo !
nu blir de nog bara att chilla lite, är inte så trött, och prata med vener. peace.

freedag

'
TJATJA ! freeeedag äre idag, har inte gjort ett skit på lektionen men skit samma ! :) NU snart blire luuunch ! är GLAD, trotsade att de fortfarande är lite kallt och invigde min nya skinnjacka idag !! :) bilder kmr nog från igår, var på 18-kalas hon anna-klara, blev massa tårta,kakor och massa skratt. roligt roligt ! IKVÄLL bliiire bioooooo med antoon ! och jag taggar hela helgen, de kmr bli en bra helg, har mycket roliigt att se fram emot ! men somsagt bio ikväll, de blir I am noumber four !! den verkar ju bra, kanske lite läskig men he blir nog nice !
HE BLIR NAJS


tursday2day

tjenispenis bloggen. IDAG är det en bra dag !! förutom att det blåser storm ute så är det fint väder, hade sovmorgon till 11 men hurtig som jag var idag så crosstrainade i fyrtio minuteeer innan, jobbigt jobbigt men braigt braigt ! efter de så hade jag lååång tid på mig att fixa mig, så chillade piffade och fixade mig å nu sitter jag på NKn och är hungrig som vanligt. MEN de blir ju pannkisar till lurre så det blir gott. och mer gödda blireee senare 2day. NU kollar jag på stylisternaaaa ! HERROOOW

nawie

 

 


HON GILLAR VI !!!

Florence + The Machine

DETTA BRUTTA ÄR SÅ GRYM !!! hon är verkligen min favvooartist efter robyn - DIGGAR henne starkt.
vill verkligen att hon ska komma till sverige, typ på nån festival i sommar, vill verkligen se henne live !
hon har så sjukt bra låtar verkligen och de är så BRA gjorda tycker jag. ja, hon är så musikalisk och låtarna är verkligen välgjorda tyck jaa - och jag fassnar för den ena låten efter den andra. HON ÄR VERKLIGEN ASSM !!
HÄR - mycket bra låtar som DU måste lyssna på (you'll love them)

DOG DAYS ARE OVER
RABBIT HEART
YOU'VE GOT THE LOVE (megabra liveverson HÄR)
HEAVY IN YOU ARMS
bäst just nu :
DRUMMING SONG
COSMIC LOVE nedan
PLUS att hon har många bra musicvideooos !


asdfghj

-
HEJSAN. nu ligger jag i soffan och är trött. jag och mama har kollat på resor hela kvällen, får se om det blir något i sommar, hooooppas verkligen men tror inte de :(. FRISKVÅRDSprovet idag gick ganska bra, men de var jobbigt, de var så öppna frågor så man var typ tvugen att skriva allt man kunde, vilket var jobbigt. sabbade de på sista frågan, hade glömt bort ! MENMEN, skönt att ha det bort gjort ! nu ligger jag å kollar på frisörpriser i sthlm, vill permanenta mig men he e så dyrt. dont like it ! men oj, snart är det helg igen, har sovmorgon till 11 imr !! yeey.
BTW - man kmr ju måste åka till trästock ändå iår, även fast jag egentligen verkligen inte vill.
Sahara hotnights jöööö


it's alright

'

ehehe - fin bild ffrån i måndagssss.
sååå där jaa, nu känner jag mig nästan fit for fight med provet. lite sista minuten plugg imorgon, och läsa de nån gång till nu innan jag stänger datorn, så får jag hoppas de går vägen ! :)
har inte så mycket mer och säga, imorgon efter skolan är jag fri, hihi -eller njao, för en stund iaf! då ska jag äntligen träna, fett naaaijs he kom å bli. HÄR, lite kvällsmusik dagen till ära. nu måste jag skynda mig innan ögonen faller igen, hehe - gnight

FIN låt, väldigt bra somna-till-låt


mille mitt i maten

'
TJA - tänkta bara säga hej på min tråkiga blogg. pluggar för fullt nu, friskvård och matte. friskvårdsprovet är imorgon så de blir att plugga järnet idag. men just nu är det matpaus - så blir att chilla lite, ska passa på att se PLL (A)
de blev gomat, kyckling,grönsaker i ung , massa sallad och goosås. YUMMIE, välsigt bra, sen nu ska jag plugga rumpan av mig. CYA

BAJS MEN BRA ÄNDÅ


hmmm, umea open alltså !!
dom har ändrat schemat sen jag kollade sist nu blev de bajs !!
förut var daniel på lördagen, och NU har dom ändrat så att han är typ samtidigt som thoose dancing dayys . NEEEEEJ !! å ingen bra på lördag typ, BARA miss li typ, och hon är samtidigt som adam tensta !haha men vääärt. hoppas dom ändrar de !!! SÄMST


lite lyx på en måndag..

'
nu blire invitoooo !! ciaaao

TIPS

till alla som har en iphone och är less på att bara ha de tråkiga vanliga ringsignaler
- gör en egen av vilken låt som helst !
jag har gjorde typ 20 stycken ikväll  när jag blev less på att ens försöka förstå matte b, hehe.
nejmen - de är jätte enkelt och sjukt värt !!

GÖR SÅHÄR

 

hehe, ursäktar om det är lite konstigt skrivet, är sämst på att förklara, men skrev bara ner de slarvigt så att jag skulle komma ihåg de själv ! ;)

THAWEEKEND

'
tjenispenis bloggen. vad gör jag nu, JO ligger i sängen, har ont i huvudet, i mitt halv-städade rum, blev lite snabbstädning innan jag hoppade ner, hehe -tänkte kika runt lite på webben som de heter, och sen ska jag avsluta kvällen med att läsa igenom friskvården och sen läsa 6 (dock ganska korta) kapitel i en spanska "bok" som vi har i läxa tills imorgon. härlig avslutning på helgen.. nemen skämt och sido, har jag haft en bra helg. lugnt och skön och ja, mycket najs. den har dock gått fort ! men ah, men bra ändå. det gör inget att tiden får fort nu heller för jag taggar näst,nästa helg - OOOOOPEEEN !!!
gah, fattar inte att de är så snart, förut var de typ flera månader bort och nu är om två veckor, crazzzyneezzz !
lördagskvällen spenderades med linn1. tuff tjej dedär. nejmen vi hade de jättekul och trevligt - såg körslaget, bakade godaste bollarna (hehe)  fulade oss, spelade in lite fina filmer, drack teee, mysteee osv. KUL kväll iaf.
idag så var det först kyrkan med anton och andra trevliga menniskor och sen efter blev det en liten utflykt.
nemen, de var ju SJUKT fint väder idag, helt lovely så då packade jag lite fika, på med täckbyxor och sen gick jag och linnea till brännäset och satte oss där och pratade&fikade i solen. INTE helt fel. sen solade vi lite grann oxå.
UNDERBART vare. ikväll har jag mest chillat men även pluggat lite matte. hatare verkligen. he går inge bra alls.
MENMEN - ne nu börjar jag bli trött. och långt blev de här oxå. GODNATT&TACKFÖRMIG2DAY
lite pics from the utflykt


BOMBOMBBOM

'
HAHAHA - ni som inte har sett de här, måste KOLLA!!
hon är så partyparty ! WEEEEHOOOOO


softish helgis

TJABA
NU er jag i lägenheten efter att ha gjort lite fint eftersom papi kmr i veckan. MYSKVÄLL igår med fisen ! såg shutter island, äntligen har inte velat se den länge, den har lite spoookiee men bra - hemsk ! MEN NAJS IAF.
ne, men mkt chill i skogen hos filip iallafall,  och nu ska jag snart hem till söris, käka gomaten och sen blire en kväll med linnepinnet. he kom å bli super. hoppas vi ska baka chokladbollar, THIHI - nemen herro

BTW

hittade bra låt med erik hassle å nån till, LYSSNA !

fredag !!

JAHAPP - nu slutar jag om en kvar. Skoldagen har varit okej, eller har jobbat på ganska bra, men den har gått fort.
är trött nu, hardcore genomgång av franska revolutionen nu på historian. Helt ok intressant men lite långt, har varit en timme nu, så är liite less :) Får se vad som händer i helgen, har inte planerat så mkt alls, ska till fizze i skogen ikväll iaf !! har inte så mycket mer och säga. HERRO

Speed dating done right

hahahah, så roligt himla gulligt !!


turbanurban

jag gillar turban ! prövade linkis i måndags och sen kirrade jag att både jag&sigen hade idag, hehe.
nejmen på riktigt, i like it ! MKT NAJS
SÖT 2a bild btw ! hehe

kemi

kemi suger - men vi gjorde de ganska kul ändå. vi byggde ihop en megasak - det var en altan-tulpan. hehe

nöjda tjejer btw


JEWELLEY BY MICKIS

'

 

 



HÄR är mina supersnygga örhängen som väldigt snälla Mikaela har gjort till mig !
Hur snygga som helst och är verkligen nöjd ! Hon säljer dom på Schmäck Kompaniet. men även HÄR.
Kolla in hennes blooggg oxå, mickicasas.blogg.se ! Hon är verkligen duktig !
thithithti, sjukt kul !  STORT tack till dig Mikaela !

hehehe, bästa just nu

'
på riktigt, jag diggar den här. man blir ju som dansig av den - man vill ha rura på hufterna - hehe,
ne men serri, lyssna !

myspys

ikväll blev det mysplugg kväll med den här mannen.
efter en lång varm dusch tog jag på mig långkallingar,tjocksockar, stor mysig tröja och halsduk och nu sitter jag i köket och pluggar lite matte faktiskt. började dock nyss, fastnade vid en annan sak innan. ne men lite matte ska jag försöka göra, sen blir det prommis till linnea, hon hade plugg så ska bara förbi och hämta/lämna lite saker och sen ser jag fram emot kvällsfika med te&skorpor :] sen blire att läsa igenom friskvården och sen känner jag för att läsa lite, håller på att läsa tusen strålade solar och ja, den verkar mycket lovanade.
men oskar iaf, han är bra. här har ni två myslåtar : ne, nu måste jag jobba lite. pusshejs


mmmm

pussba


bababaaaaa

HOLAW
just nu ligger jag i sängen och fryser om fötterna. förstår inte varför, har legat här ganska länge men ändå är jag ice-cold om fossingarna. lite knasigt faktiskt. jag har haft en lugnt och mysig förmiddag och tänker ta en lite intensivare eftermiddag. skolan va megachill 2day, och sen har jag mest legat här och sett både PLL & GLEE.
glee va himla mysigt måste jag säga- i like it. men nu ska jag snart ta bussen hem till söris och ska fixa lite saker.
ska lära mig ett dj-program på datorn som jag har fått av linn, så måste förstå mig på hur det fungerar, + kirra ner massa musik + plugga matte&friskvård. det är ambitionen, sen får vi se hur de blir de med! hehe
har fått för mig att jag ska träffa den här bruden ikväll  oxå, vet inte om det stämmer, men får se hur de blir ! :D

GRATTIS

'

idag fyller världens bästa,snyggaste& snällaste CLARA 18 ÅR !!
STORT GRATTIS TILL HENNE !!

LOVEITLOVEITLOVEIT!!

HE E SÅ BRAAA

skön låt

'

im-stuck-again

'
ser heroes. i like him. han är snygg.väldigt snygg.
sorry filip, men yuummmmieee

lurday


agnes. glass+banan+apelsin+ chokladsås. mello-final.
ja, hade en mysig och chillig kväll med agnes igår.
dock hat mot eric saade. hur kunde inte danny vinna?
popular, INTE så bra låt ! menmen, kulig kväll ändåw

sis


hade en lite rolig konversation  idag med min syster , när hon höll på att packa till solvik.
'
mille : okej, är de säker att du inte har packat ner något som är mitt nu?
hanna : nej, det har jag inte !
-  ler, kollar bort, börjar fnissa...
mille : haha, men serri, säg bara vad du har tagit !
hanna : okejokej, jag tog bara den där vita långärmade tröjan, de är de ända, jag lovar.
- hon kollar ner i väskan, ler och börjar skratta igen..
mille : hahahahaha, okeeej - vad med ?
hanna : .. och den där blå tröjan, som du aldrig använder ! bara dom två, lovar !
mille : haha, okej, men de lugnt, men äre säkert - är de allt?
hanna : hehehehehehe - OCH ett par jeans oxå (a) men de är de ända, jag lovar !

hahaha, sämst hanna !

skrattar.sönder.

varje gång ! heheheheeh


hejhej

gomorron. nu sitter jag här i morgonrock och äter frukost. kastar i mig den, var/är så sjukt hungrig  !
min vän linnea drog nyss, och snart ska jag ta på mig lite kläder och gå ut och gå en stund i solen ! sen vid 3 ska jag träffa clara på stan. najsnajs.GÅRKVÄLLEN var jätterolig. hängde med härliga tjejer å vi hade de assm, sjöng megamkt abba-singstar så jag har lite ont i halsen idag.. men de vare värt, hehe - nejmen jättekul kväll.
kom hem sen dock, men har sovit väldigt skönt. ikväll äre mello-festival med agnes som gäller,yey ! mille är taggad ! ne, borsta gaddarna och ut i solen. herro.


göteborg med clara förr,förra sommaren? himla kul det var verkligen !

ajdå

TJA
heldagen på iksu-spa var guld. så sjukt skönt !! träna först, agera pt till mama, hehe- sen simma/bada/solrummet å massa saker, sjukt skönt. vi var där tills åtta typ. så när jag kom hem snabbade jag mig, fixade mig för att åka till klara's kalas. men icket. hade galet otur och missade båda bussarna. såg dom från fönstert,sprang - sen gick jag in å kollade när nästa gick, då gick den precis, sprang ut, såg den fara. mkt surt. så får vänta en halvtimme till. yey. ne men ska åka 38. de kommer bli kul där borta, jag är bara lite mosig och sliten efter dagen.
MEN he blir super.
lite uttråkad och nyfixad tjej, fördriver tiden med att posera lite fint sådär.

TJO

'
bild från fikat med linnea, innan lovet.
nu sitter jag i lägenheten och väntar på att mama ska komma hit. vi ska käka en snabbis och sen blire iksu-spaa !
thithi, fett tagggad. ska vara där hela dagen, träna,simma,å bara hare gött. kmr blir najs.
å sen på kvällen blir det födelsedagskalas med linnea, kommer nog blir väldigt roligt.
har inte gjort så mycket idag, sovit, ätit fruktsallad till frukost, sett glee, åkt in till stan, ja&hanna gick å solade oxå (a) hehe. NU ser jag dom kallar oss artister med maskinen - verkar bra.
btw, taggad open NAANTING

TJABA

'
hemma nu från en grym vecka i underbara åre.
oj så bra det har varit och tiden har gått alldeles för fort.
härliga backar, braigt väder, massa skratt och fantastiska människor.
alltid lika kul. extra roligt var att soulmate-anton var med oxå, fin vän och de är ingen dålig grabb där inte!!
nee, är så sjukt nöjd men nu är väldigt trött i kroppen efter fyra dagars åkning och även den långa bussresan hem.
därför kommer det passa otroligt bra att morgondagen kommer spenderas på iksu-spa med syster&mor.
helgen ser inte dålig ut heller,  kmr utan tvekan bli härlig.
nej, lovet har hittills varit fem av fem och kommer nog fortsätta på det sättet. wonderful.

HERRO

efter en trevlig kväll sitter jag nu här i min favorittröja i lägenheten och chillar. tackar för kvällen ! nu ska jag packa och fixa klart med det sista inför imorgon för då blir det tidigt. bussen åker klockan 9.00. gäller att inte försova sig, måste upp tidigt och fixa krubb till bussen oxå ! SÅ nu säger jag HEJDÅ !! PUSS&KRAM

 

make gif


Make gif

fredag !!

'
LOV !!! så SKÖNT !!  slutade extra tidigt å allt ! sen blev det en dag på stan med linnea. vi fikade å hade de NAJS.
magsjuka i söris så jag å hanna har flytt till lägenheten inatt. KVÄLLEN kommer spenderas ett tag hos linnea med lite trevligt folk. sen måste jag packa klart å allt, åhh! är verkligen taggad på imr ! HEJS

lov

'
TAGGA ÅRE !! hoppashoppas bara de blir bra väder !!

SERIEUPPEHÅLL

'
tänkte bara säga att de flesta serierna kommer ha uppehåll nu ett tag, fram till april !!!
här är en liten lista på när de är tillbakaaa ;

datumen är när serierna kommer ut i USA, så de är dagen efter det går att se de här.
GLEE har bara uppbehåll den här veckan, men kommer ut som vanligt igen nästa vecka och de nya avsnittet kommer komma ut i Sverige den 8/3. Men Pretty Little Liars har INTE uppbehåll, fortsätter som vanligt ! tack&lov



Florence +The Machine - Drumming Song

'
bästa just nu. älskar allt med den här låten !

videon gick inte att lägga in här, men klicka på bilden för att se den. göreba

glass i stora lass

'
för ett tags sen såg jag på den här bloggen (även där bilden ovan är snodd)
att SIA ska göra nya glassar, tyyyp som Ben&Jerrys !! :D dom kommer finnas ute i buktikerna  sen vecka 10.
ALLTSÅ NÄSTA VEKCKA !! jag tycker dom verkar goda och  kladdkaka &knäckbäck låter godast !!
undrar bara vad dom kommer att kosta, hoppas inte dom är lika dyra som B&J !
GOTT !!

klicka här för att läsa om dom andra smakerna !

torsdagen

'
sitter på skolan och har kemi. det förstår jag mig verkligen inte på, har aldrig gjort och kommer aldrig göra.
det är verkligen som typ grekiska, de går verkligen inte ihop för mig !! har inte gjort så mkt de senaste lektionerna så nu har jag skrivit ut alla genomgångar&frågor åså , bara för att slippa jobba på lektionen (a) nejmen..
hade skridskor imorse, jag tycker de är jätteroligt. dock suger jag, men ändå !!
hehe, aja - började lyssna på den här gammal nyss, som var spellista jättebra ! klicka på bilden om du vill ha den. herro.

pssst

'

'
hörde nyss gossip from the inside - att de kommer släppas en ny akt till OPEN nästa vecka, som tydligt är stor&grym !!
SÅ vi får se om de stämmer och hålla tummarna att det ist är någon riktigt bra  -  SÅ HÅLL ögonen öppna ! TAGGA!


born this way

'

 


TAGGAR

'
tänker så mycket åka på skellefteå statsfest !! robyn + R&B + timbuktuuu !!

mer info här -> http://www.stadsfesten.nu

löve

'
btw - jag har världens bästa päron

gggreat

btw - spoiler alert

såg precis klart nyaste avsnittet av gossip girl. bästa avsnittet på länge. spännande&hemskt. fint med chuck ändå, att han bara ville träffa bliar. men ändå, dessa två-hmm, jaooo spännande. vi ser hur de blir !

TAGGA NÄSTA AVSNITT IAF.



dag 20

'
dag 20 • någon du ser dig själv gifta / att vara med i framtiden


1. han är fin, kmr alltid ha en fin plast i hjärtat
2.mmmmmm
3. han är en tuff kille
4. han är snygg, bra på kärlek och sjunger fint i moulen rouge,skulle gärna vilja att han sjnger lite till mig. sexigt med skägg
5. badboy men fiiiiin och SNYGG. lite jobbigt med vampyr grejen bara.

bara onödigt och väldigt töntigt klagade var bara tvungen att skriva av mig.

'
'
'
läs/dömm inte - okej

ikväll har jag även hunnit med att bli sjukt irriterad och upprörd, skrikit och gråtit. igen. på den sistnämnda iaf. pinsamt!
jag har verkligen inte långt till tårarna och hatar att de är så nära när jag blir irriterad. hatar de. fett mesigt. men en tönt är jag, gråter för att de gick dåligt i skolan, verkligen inte okej. shit, vilket tönt jag är. skulle inte gråtit om de gick såhär och jag förtjänade de, fine lixom, men hatar verkligen känslan när jag tror att de är på ett sätt, och sen så, nähä, oj de var tydligen inte alls så.. hatar när de är orättvist, tycker verkligen de inte stämmer !! var sjukt nöjd med den å allt å sen ba nähä - du är sämst ! hahaha, men ledsen -> arg -> jätteirriterad, de känslorna hänger ihop hos mig. först blir jag arg, sen blir jag ledsen och sen bygger jag upp värsta irritationen och blir världens bitch. men jag gillar och är ganska bra på de, att diskutera och argumentera för nått som jag verkligen tycker. så kmr inge ge mig. hehe, nejmen jag förstår verkligen inte vad som hände, så måste reda ut de. nej, tokigt. men de är ganska konstigt, förutom de här har de gått jättebra i skolan, just med alla prov och saker vi har gjort på slutet, fick tbx samhällen nyss som gick jättebra, men de är jag inte ens glad för, bara för att de gick dåligt på de svenskan. man räknar bara och tänker på det som har gått dåligt,inte de som gått bra. även fast svenskan inte har någon större betydelse på mitt betyg, och om jag hade fått dåligt på samhällsen så skulle de vara kört, så bryr jag mig ännu mer som de andra. konstigt. men de är bara för att jag känner mig "lurad" typ. asså feedbacken stämmer inte in med uppgiften, åh ah tycker bara de inte stämmer- så måste fråga och kolla upp hur hon verkligen bedömde, för att jag ska kunna förstå. om hon då förklarar och pointerar på de jag har gjort fel och verkligen visar att jag verkligen förtjänar de betyg jag fick så fine, då är de lugnt. men just nu känns de bara fel.
oj, va långt. men ah. damn jag säger såhär : fuck this shit, I'm going to narnia !

90210 prooomoo

 


PLL

LOVEIT - best. episode. ever.
sorry om jag sabbade för någon. TAGGAR nästa. allt var bra, massa kärlek DOCK spännande cliffhanger som alltid !!

gött

'
efter skolan hämtade min mama upp mign för att leta nya täckbyxoorrrr. vi letate&prövade å först hittade vi ett par vanliga svarta, meeeeen det slutade med ett par blåa täckkisar :) heheheh, dom var jättefina, men blir mkt färg i backen, med min rosa jacka och allt- men de blir fint ! SÅ JAG ÄR NÖJD. när jag kom hem var jag superhungrig och då vänta mat her oxå, kanske inte så dumt å ha papi här ändå. så åt mycket mat och nu är jag jättemätt och ligger i sängen och ser pretty little liars ! så nu är jag glad och belåten. p3ac3.

sdfghvj

arg,besviken, less ! hatar bajs.  orkar inte vill hem. hatar tisdagar

SING

glee körde my chemical romance's SING för ett tags sen - hade inte hört låten innan men de så bra !! själva låten är grym, musik&texten tsm och glee gjorde den sjukt bra, får gåshud. klicka på bilden för att lyssna !!


tagga åre då??

'
hahaha, orkar inteeee !! när jag har varit i åre har det aldrig varit riktigt bra väder ! hahaha
1a gången var det väll helt okej, men superkallt och 2a gånger var de SÄMST !! Snöööööö storm och det blåste hur mycket som helst och alla liftar var typ stängda.  jag har varit uppe på toppen EN gång !!
vi ska vara i backen söndag till torsdag och just nu ser de ändå helt okej ut men ändå inte helt hundra !
men bara det inte blåser och att man SER någonting - det är typ de jag definerar bra väder just nu.
att man ska kunna se några meter framför sig när man åker - de hade varit skönt den här gånger !
MEN JAG HOPPAS PÅ ÄNDRAS OCH  DET BLIR FINT - 3e gången gilt säger man väll??


dag 19

dag 19 • smeknamn du har , varför du har dom

pretty obvious - det har jag haft ända sen jag var liiite - det var min syster som började med den, emilia var för krångligt och säga, så då blev det mille och sen har de hängt med sedan dess.
I mellanstadiet hade jag en period där jag inte gillade de, och ville att folk skulle säga Emilia. Men det är de ända, annars har jag aldrig brytt mig om vad folk säger emilia eller mille men tycker nog ändå att  de flesta kallar mig mille.
förutom när mama/hanna/pappa är arga, då blire emilia......

RSS 2.0