just nu

'

'

efter att redan ha tränat,städat och duschat idag så njuter jag nu av en riktigt god mango tillsammans med mys musik och ser fram emot kvällen och hoppas de blir asssmpassm.


måste tilläggas

'

att som alla andra säger,JA -detta album är vädigtväldigt bra !!

favvo är låtarna : Satan i gatan, mitt hjärta blöder, snälla bli min, välkommen in, sju sorger MED MERA

- och detta är ju nästan alla låtar så ah, de är värt att lyssna på !


min kväll

'
åkt bil, dunkat bra musik, coop köpte massa gott, hem till mig, äta,mysa,pratat med fina tjejer!

TJABA

'
idag äre freeedag och jag ska precis äta en GOD fredagsmiddag alldeles själv, men de gör verkligen ingenting !
har varit duktigt, gjort egna biffar, potatis&rotfrukter i ugnen tsm med en god sallad med fetaost - yummie.
håller på och tvättar för fullt och har varit iväg och dansat en sväng innan maten oxå ! Så känner mig duktig, lite som en hemma fru, hehe ! SKÖNT med fredag, veckan har varit chill ! onsdagen, DJ-kursen var mkt roligt å de mesta andra oxå. IGÅR var jag hurtig, sprang (ne, jag joggar megasakta) i 75 minuter och efter de var jag helt död så somnade tidigt, och idag sovmorgon och en chill skoldag typ. IKVÄLL blire att chilla med några tjejer och crusaa (?) runt i BIL eftersom vickan tog körtkort idag, GRATTISGRATTIS ! (tog syntestet i veckan så har skickat in papperen nu så snart är jhag oxå där, heheheheheheh) HE blir nog trevligt, åka runt i stan lite - jäää. hehe.
NE, annars är allt ! VI SES

herro

'
första skoldagen.. 08.30 - 16.00, på tok för lite sömn, kom hem vid sju. jag var död.
under själva dagen kände jag mig trött alls men it hit me efter middagen. sjukt trött, ville bara sova, så har bara legat i soffan med en filt och sett serier. nästan varje kväll när jag var liten när mamma skulle natta mig, grät jag. när jag blir trött,för trött så gråter jag utan andning oftast. allt känns bara jättejobbigt och mina ögon bara rinner. å all vet att efter några tårar så blir man ännu tröttare, så nu ligger jag i sängen almost utslagen. lyssnar på depp/bra musik, har fastnat på 3 låtar med Beyoncé - lovely. dom gör min dag och love them - lyssna here (tre översta)
men imorgon kommer att bli en bra dag, det vet jag!! sovmorron, sluta tidigt, fixa musik till djzzak med linnzz + träffa filip + förhoppningsvis motionera + djkurzzz på kvällen då vi ska äga. så ja en bra dag, plus 90 minuters glee avsnitt oxå.
ja, nu blickar jag frammåt. godnatt
C : btw, jobbsaken gick ganska bra, ser ganska lovande ut iaf ! isf är de ganska långt frammåt, typ efter/i sommar (men ändå) men de är verkligen inte säkert, men kanske - så håller tummarna och hoppas verkligen !

back tooo life

'

ahaa, nu är lovet officielt slut. Min sista dag har varit bra, låång sovmorron, chillat, ätit lite mer påskmat,och avslutades med en efterlänktad och härlig filmkväll med clara ! eller filmkväll och filmkväll, de blev mest bara massa prat - MYCKET TREVLIGT !! imorgon är en jobbigt dag,ingen mjukstart efter lovet inte ! Måste upp tidigt för jag har mycket å göra på morgonen. måste dusha, få till min nya frippa fint- har inte lyckats än :/ måste käka frulle så att jag har energi och är 'fit for fight' imorgon första lektionen då jag har engelska nationella !! muntliga visslingen så de är inte så jobbigt men ändå, NEED to prestera ! Har bara massa jobbiga lektioner oxå, 1a - nationella !! 2a -historia med ett SJUKT jobbigt grupparbete som jag måste på mvg på !! 3e - matte.... ligger efter ! he kom bli jobbigt, ångest och panikladdad lektion tror jag, 4e - svenska, förbereda svenska nationella talet, måste prestera å komma på nått bra. 5e - spanska !! har inget å säga, bara pricken över i:et på en underbar dag... ne, jobbigt ! TAGGA FÖRSTA DAGEN AV SKOLAN DÅ ! haha, ne nu låter jag mer bitter än vad jag är, just nu känns allt de där låååångt bort ! nu ska jag somna till de bästa, vampire diaries, är så KÄR atm att jag har börjat se om hela serien (a) LOVELY!

bja

'

PÅSK

'
idag har jag gått i jeansshorts, spelat kubb och ätit grillat för första gången i år !
SOMMAREN ÄR VERKLIGEN PÅVÄG !


- I AM ... WORLD TOUR

'
HEJ - är kommer ett F(H)ETT TIPS !!
- någon som är GRYM på så många nivåer, som jag verkligen skulle vilja se live är ju ofc  - BEYONCÉ
och påtal om musik dokumentärer så läste jag om hennes någonstans, som heter precis som ovan-  I AM... WORLD TOUR ! Jag sökte på tuben och hittade dokumentären i HQ, alltså väldigt bra kvalla och uppdelad i delar så man kan se hela där !!
Började kolla lite och asså hon är ju verkligen i en klass för sig !
så SJUKT snygg&vacker,dansar crazygood och sjunger som ingen annan!! Blir väldigt impad när man ser och jag undrar bara varför jag inte kan vara sådär gry !?
haha, nejmen varför såg man inte henne när hon var i Globen kan man ju undra!?
HÄR är första delen och sen äre bara å klicka vidare för att se part 2&3 osv..

påskpåsk !?

'
idag har jag :
• ätit godis från mitt (2:a) påskägg
• sett på the vampire diaries -sen kollade jag på massa klipp på youtube med elena&damon DÖR verkligen -
när ska dom hooka!?!?
• ätit husman + leverpastej första på länge = gott !!
• krattat hela gården !  (inte hela själv, men hela familjen)
• kört traktor (backat&växlat å allt - känner taggen på å köra bil ) och ja, jag bor i borshen
• ätit påskmat
• sett justin bieber filmen i megadålig kvalla men funderar typ på å se den på bio för att se den med bättre, men asså galet, HUR kan man INTE ha en crush på honom? erkänner att jag verkligen är  kär i honom lite , HOW CUT?? skulle LÄTT vilja se honom live jöö ! ja YUMMIE !
• varit ute och sprungit i MER ÄN EN TIMME ! första gången i år och de va sjukt najs, ba sprang å sprang - sjukt najsig känsla DOCK träningsverk imr - oja.
- dagens män (pojkar?)

för exakt ett år sedan...

'
...  var jag och linnéa lite påhittiga när vi var ute på en prommis !

ikväll smälle're

'
- dessa kanske inte är så bra, men någongång måste man avverka dessa filmer , så det ska jag göra inatt !

good newss

 

SOM ni säkert redan vet så är ju jag ett STORT fan av tjejen ovan. OCH vill se henne så gärna så gärna !

I sommar så spelar hon på 3 ställen, nån stans i helsingborg tror jag, WayOutWest och på Skellefteå Stadsfest !

SÅ dit ska jag, å ja kollade  upp schemat för dagarna, vilka som spelar vilken dag  - och då blev jag glad för 2 anledningar !

'

1. Erik Hassle, Rebecca&Fiona OCH Robyn spelar på samma dag !! Fredag den 1a JULI !

Vilket är bra, för alla dom jag vill se är alltså på samma dag, samlade, MKT lyckat - behöver man bara pejja för en dag ! vilket leder till punkt nummer två...

'

2. När jag kollade på priserna så kostar det ju olika för när man köper biljetten, om man köper den långt innan eller på plast osv, men även om man är vuxen eller ungdom. Det kostar ca 100 kronor mer för vuxen än för ungdom ! Så då kollade jag upp hur länge man räknas som ungdom, för de brukar ju att man räknas som vuxen när man femton OCH ungdom är 4-17 år! ALLTSÅ räknas jag som ungdom OCH får billigare biljett !

SCORE - hehe

Det är sånnahär gånger det är bra att fylla år sent på året ! ;)



lite löv

'
naw, finaste filip. han vägrar att lägga på även fastän han håller på att somna, så nu efter ett tag - hör jag hur han  andas tungt och sover, på andra sidan luren ! haha,tötis - så nu ska jag nog lägga på å han hoppas att han inte märker och  inte vaknar, vilken iofs han verkligen inte kommer att göra! oj, vad jag är kär i den pojken , han är verkligen hur fin som helst!! loveu


tjenixen

'
hojhoj ! nu pratar jag med fisen i telefon och ska strax se gossip girl för att sen sova !
hade så många serier att se å de är så skönt med lov å bra med lov jö, för då kan man se serier huuur mkt man vill ! SÅ det har jag gjort idag ! OCH jag var ju hos frisören !
OJ, vad jag gillar att vara hos frisören ! att bli upp-passad och läsa massa skvaller tidningar samtidigt som någon pillar i håret ! HUR mysigt som helst ! Ska gå till frisösen mycket oftare faktiskt !
och hur blev de då? JO, jag blev jättenöjd ! Känns sjukt skönt,knasigt och annorlunda att håret helt plötsligt är jättelockigt ! Känner mig som en liten pudel, nejmen - det blev jättefina lockar - inte alls så små, utan precis som jag vill ha dom ! :D
SÅ JAG ÄR NÖJD ! men får inte duscha håret på 48 h så kanske visar en bild senare när de är lite fresh !
HAR kollat på massa videoklipp hela kvällen, alltså youtube - HUR BRA ÄR DE INTE !
hahaha, skrattar jättemkt när jag såg de här klippet ! :) LOVETIT

BTW

Jag  möttes av en FANTASTISK (hehe) syn igår när jag gick in på greatstufftv...
... everything is back 2 normal ! hehe -  uppbehållen över äntligen över !! Serierna har börjat igen !! SKÖNT !!
ESTA ES MI SERIER SCHEMA, på när de kmr ut osv - heheheheheh !
serier = nöjd mille

gomorron

'
nuuu ligger jag i sängen och är vaken. vaknade allt för tidigt idag !! Var uppe länge igår, kunde inte sova men tror att de är eftersom jag sov så mkt på bussen igår - men ah, vaknade iallfall klockan 9 !! hm, inte kul !
ÅSÅ vaknar jag och har jeeeeeeeteeeeeeont i nacken !! är alldeles öm och förstår inte varför - PLUS att det känns som att jag kmr få munsår !! åh, alltså ingen super morgon riktigt ! menah, IDAG ÄR DAGEN !
hehehe, bort med platt långt och slitet hår och nu så förhoppningsvis blir det fint, lite kortare, mer volym och lockigt hår ! JES, ska klippa&permaneta håret och jag är jättetaggad - kmr bli så SKÖNT !!
lite jobbigt dock, är inte riktigt säkert på vilken tid jag ska till frissan, så måste kolla upp det !! hehe
nu ska jag strax gå upp tror jag, göra mig lite frulle för att sen krypa ner igen framför en serie !!
HERRO

TILL FJELLS

'
Nu jag är hemma igen !
Hemma från några superbraiga dagar i Tärnaby tillsammans med älskade Filip och hans family.
Vädret var jättebra !! Så sjukt glad för det, just för att de hade varit så dåligt väder innan, att det inte gick å åka överhuvudtaget och tex när vi kom dit så regnade det och var grått ute ! Men sen på kvällen övergick det till snö och dagen efter vare SOL SOL SOL och lite nysnö i backen ! Det blåste lite så alla liftar var inte öppna första dagen men de gick bra ändå, men andra dagen i backen var nästan ännu bättre. Det var verkligen såhär typiskt påskväder, klarblå himmel och sol ! DÅ var alla liftar öppna och eftersom vi bodde väldigt nära backen så kunde vi vara där tidigt, och då vare inge mkt folk i backen alls - skönt ! Sådå fick vi åka i helt ny-pistade backar och ah, det var verkligen super ! Efter lunch så åkte resten av familjen till Hemavan för att åka men jag stannade kvar och åkte tillsammans men min fina vän LINNEA, som oxå var där !
Ne, sjukt kul och mysigt har jag haft det, så är sjukt nöjd ! Å sen komma hem till värsta våren här är ju inte heller helt fel ! Gårdagen gick åt för att åka buss i 6 timmar hem men sen hann jag med DJ-kursen (som inte gick så bra men ändå) och sen hängde jag i ett fint hus på teg tillsammans linnsan&maria resten kvällen - mkt trevligt !!
haha, lite ful puss-bild men det var lite kämpigt att nå - våra coola glajjor var i vägen ;)

weekend

gomorrronn ! lite tidigt på en söndagmorgon iknow, men om en halvtimma ska vi åka till fjällen såw that why!! jag HOPPAS på att det går å åka och att de blir bra väder, och de ser ändå ganska lovande ut, så får hålla tummarna !
'
min helg var varit jättebra faktiskt ! i fredags var det mys och trevligt häng med nåra riktigt sköna b-rudar! fem av fem vare, he blir å göra many times again!
hehe - två riktigt frääsha bilder från i fredags !!
i lördags åkte jag först hem till söris, packade lite grejjss till fjells, kändes askonstigt att packa ner täckisar,å vantar å jacka åsånt nu eftersom det är så mkt vår här ! meeenmen, sen gick jag å linnea en lååång powerwalk i de fina vädret,riktigt skönt ! SEN på kvällen käkade jag massa påskmat, de var knytis på missionshuset i söris så de blev massa massa god mat, massa pingis och mkt sköna menniskor, sååå he va riktigt trevligt !!
SEN på kvällen åka jag in till stan, såg lite på despreate housewifes å sen kom filip å sov hos mig !
NU ska jag käka fruuukost ! HARE SÅ BRA PÅ LOVET !!


ny kepan !

'
animated gif maker
Animated gif maker

HASSLE


friday i'm in love

'
tjabba tjena hallå (töntigt jagvet) men alltså idag äre en bra dag tycker jag !! Nkprovet gick åt pipsvängen,inte så bra - men äh, DE ÄR JU SNART PÅSKLOV så strunt samma !! slutar på en halvtimmmaa och efter skolan så drar jag och linkan ner till hamis DJArrr lite tänkte vii ;) SEN blire kirra lite saker på staden och sen ska jag å clara åka till iksu och dansar loss lite ! jag taggar, de kmr bli skit kul ! SEN, hem duscha städa äta och sen ska kvällen spenderas med mina bästa klasssssskompisar ! HE KOMMER BLI SJUKT KUL !!
'
I don't care if Monday's blue, Tuesday's gray and Wednesday too
Thursday I don't care about you It's Friday, I'm in love - bjaaa låt !hehe


fredagsmyyys

'
OJES, historialektion på fredag  = VAMPIRE DIARIES !! älskareeeeeee  !

kvällen kallar

'

cha - nu sitter jag i min säng och ska plugga kemi in i de sista. dagen har bara sprungit förbi och ah, det har inte blivit så mycket pluggande. men kom ändå igång sen på kvällen så har gått igenom allt men kan det verkligen inte, så ska läsa igenom allt nu och sen offrar jag min sovmorgon lite för att åka till skolan och plugga !

'

HOPPAS att det går bra, att jag klarar det iaf ! men asså kemi, det är så knasigt och jag förstår mig inte på de,haha ! Sitter iaf och lyssnar på den här spellistan och just nu på favoritlåten nummero uno just nu, Someone like you med Adele. Hon är ju wooooooonderful och hennes röst är galen och hennes låtar är magiska. ah, hon är en till favvotjej. (just nu lyder listan, robyn, florece, och adele... to be continued ) hon är så otroligt vacker oxå, älskar verkligen hennes stil !

Den här låten är så vacker, texen är klockren och haha, det är verkligen den ultimata gråtlåten om man är olyckligt kär eller blivit dumpad.

åh, den är så bra, jag lyssnar på den om och om igen ! NE, nu back till kemins fantastiska värld! tjenixen !



TJATJA

JOW :
mycket som har hänt sen sist- konserten i Skellefteå var GRYM och det var jättekul !!
igår slutade jag tidigt och var duktigt och STOR städade lägenheten så nu är den frääsh. SEN gick jag på stan lite, köpte en emil-i-lönneberga-keps !! får se om jag ska behålla den men jag gillade den !
SEN hänge jag med fizzzepizzz och på kvällen DJ kurs som var RÅNAJS !! det var skitkul den här gången och det är fett alltså, måste bara lära mig mer åså men ah, de var skit kul !!
IDAG vare ju NP i svenska som gällde. SKÖNT att de är över, och ah kunde gått bättre men fick ändå ihop nått ganska bra tyckte jag iaf ! men sen är jag sämst på att stava och meningsbyggnad åsånt men ah, kunde ha gått sämre om man säger så ! :) Nu strax ska jag ta buss hem till söris där de blir hard-core plugg eftersom jag har NK prov imr å inte kan någonting alls. Får se hur de går ;) NU ska jag springa till bussen!!!

plaaaaaanering är a&o - hehehe

'
I veckan är det fullt upp :
Imorgon : 15.30 bär det av till Skellefteå och se min kusins slut konsert, kmr bli assm (han går musik3an där)
Onsdag : Slutar 11 !! Sköönt, ska träna,plugga och d-ja lite ;)  ska även (äntligen) va med filip  sen på kvällen är de DJ-kurs
Torsdag : Svenska Nationella........ inte taggad alls, måste prestera men vet inte hur de kmr gå, OM jag hinner ska jag skynda mig till Midgård där min syster och hennes linje från Solvik ska spela klockan 11.30 ! ÅK Å KOLLA OM NI KAN !!
Fredag : Träna med Clara förhoppningsvis och senare blir det att fira Vickan 18-år med några sköna bruuuds !
SEN ÄRE PÅÅÅÅSKLOV !!
en fin bild bara, som inte riktigt passar in med påsklov, men ändå !

likiliki

IDAG är det  14 hela månader sedan vi två blev ett par (L)


mmmmonday

'
goomaten idag !
HALIHALÅ ! Tänkte att det kanske var dax to update this blog of mine, he va som ett tags sen.
NU ligger jag i min obäddade säng och har lite ont i magen, men de är bra ont, mätt-ont. Det var halomi-sallad till middag, mmmmm,gott ! Funderar på att röra mig utåt, skulle vilja springa men är så mätt i magen att jag tror de skulle gå segt, så funderar på att vänta ett tag men då blir de ju mörkt... så ska klura ut hur jag ska göra.
HELGEN har varit bjaaaaa, och den har gått fort !! lördagens aerobicsutbildningar var jätterolig faktiskt, och 50års kalaset var inte sämre, var bara sjuuukt trött efter dagen men he gick bra :) På söndag var det firande igen men de här gången med goooo fika, mumma vad de är gott med fika och tårtor alltså !! Senare på dagen såå chillade jag bara, pluggade lite och på kvällen såg jag mästarnas mästare och åt varma mackor med kantarell stuvning med familjen !
IDAG var det måndag och skola som vanligt, hade historia prov idag och skreeeev hur mycket som helst, pumpade och skrev ganska mycket, å kändes ganska bra så hoppas på det bästa ! Efter det åkte jag och träffade Claris en snabbis och sedan hem och nu är jag här. herligt herligt !! nu ska jag hitta på nått å göra,plugga kanske , YEY herro!

eyYY

i miss u


en lugn fredag

'
tjeeeeenare mannen. (fail har inte ens sett solsidan men ändå, hehe) nemen HEJ ! sitter i lägenheten å ska strax hoppa in i dushen. Ska först pröva ut lite outfits inför aerobickursen imr, hehe - man måste ju se bra ut lixom... ne,men fett nervös är jag med ändå TAGGAT,  tror att det kommer bli sjukt kul ! Det kommer bli en jobbig dag, från 09.00-19.00 SÅ det kommer bli tufft, utbildning blandat med pass, så har köpt massa mellanmål,mat och frukt som jag ska ha med imr och sen ska jag försöka sova tidigt inatt. Kom nyss hem från en jättetrevlig middag i Stöcke, vi blev där väldigt länge men de var verkligen trevligt och gott, tårta vare och allt, yummie. SÅ nu ska jag göra de där ja, å sen hoppa ner i sängen, mellan två duntäcken och se de nyaste avsnittet av the vampire diares, som jag har kirrat med superkvalla, special occasion just idag lixom ! He blir fullt upp både imorgon och hela veckan, ska på moster Carins 50års kalas efter utbildningen och det kommer nog bli VÄLDIGT najs !! Träffa alla kusiner åså så det blir grymt. Ne, nu har jag saker å göra. GODNATT
taggar detta.

ÄNTLIGEN !

'
ÖJÖJÖJÖJ - såg nyss att både Nikita och THE VAMPIRE DIARIES HAR KOMMIT UT IDAG ! yey
Tumblr_levfas0fa41qepx9jo1_500_large152c4dc68867_largeTumblr_lj6tiwwqel1qbtjl9o1_500_large
åh, SÅ SNYGG !!!!!

SÄKERT !

'
linkan tipsade på sin blogg om att man kunde lyssna på hela Säkert!'s konsert från Umeå Open på den här sidan.
Sitter och skriver på uppgifter och lyssnar på den nu och får lite flashbacks - sjukt mysigt !
lyssna på den, klicka på bilderna ! :)

moosigt

'
är helt insnöad på den här låten just nu !!

en helt vanlig dag på skolan....

'
eller inte, haha det var maskerad - och vårt tema var JESUS och lärjungarna ! :) hehe, mkt roligt faktiskt !

GOODNIGHT



FUNNY


'
lite bilder och filmer från innan vi skulle åka till open på lördag! DÖR lite varje gång jag ser den,
anton är så roligt ! HEHEHEHE

LISTA

IDAG :
... har jag ätit 1 och en halv avokado !
UNDERBART gott. gör såhär : 1. Rosta en halv ljus/grov macka. 2. Vänta tills den har blivit kall.
Smöra riktigt med smör. He på en skiva skinka (om du vill, är godast så men gå utan)
Dela en mogen avokado, ta ena delen och ta en sked och he den på mackan. Ta en gaffel och mosa ihop det. PLUS, viktigt det är det som gör det gott, he på riktigt med citronpeppar !! ÄT, och du är i himlen.
blanda även i keso, gör det ännu godare.
i know, åt lite överdrivet mycket idag men ah, käkade 1 macka till frulle & 2 till mellis, YUMMIE

'
bild : HÄR
'
IMORGON :
.. är jag nervös inför DJ-kursen. kommer känna mig meeeeeeegatöntig och alla där kommer säkert va värsta coola och hippa åså kmr jag där ba, hejhej! funderar på att ta på mig mina största mjukisar + min störsa mjukiströja + keps + massa häng. då kanske de känns bättre - men ah, får se hur det blir.
'
I HELGEN :
har jag aerobicsutbildning hela lördagen och är fett nervös. det kommer bli läskigt för jag känner att jag suger.
haha, tänk om man inte klarar de, ba nä - du är inte godkänd. hehe.
men ah, får hoppas de är kul när jag väl är där, och ska tagga till och försöka gå på nått danspass på iksu innan :)
men får se hur det går.
'
sooon to be millemy

SER FRAM EMOT :
PÅSKLOVET !! för att :
1. det är lov, ingen skola !!
2. åka till fjällen och åka lite snowboard med filip !
3. SKA KLIPPA MIG - är så megaless på mitt fula,slita,platta och risiga hår. har kollat på bilder sedan jag sist permanentade de och är veeeldigt taggad !
...även tills jag får ta bort min tandställning. just för att de inte finns något mer och göra nu, allt är klart - nu ska det bara stabiliseras !! + att jag är så less, för att de gör megaont och jag har sår i munnen hela tiden ! men kommer ah, tror att det är en bit bort fortfarnade :(
lockigt + no tandställning = I WISH och taggar
'
SER INTE FRAM EMOT :
- svenska nationella !!!!!
'
LÄNGTAR EFTER :
riktigt vår och min finaste filip som är sjuk!

HMM

'
- VAD hände med det här lixom???
såg den här bilden å ba what, VAD hände med håret? SHIET hennes hår har växt snabbt!!
hehe, nemen skämt och sido är de här liiiite för långt. Jag tyckte det var fult redan innan, att hon hade så långa extensions men nu har " little J" tagit det till en ny nivå.
NEJ, jag tycker det är här väldigt fult.  Inte fint någonstans och det ser bara fejk ut. hehe
ELLER HUR!?

JOWJOW

'
TJA - just nu sitter jag och pluggar med lite glass och te.
lyxade till de och tog den icke-laktosfria (DEN GODA) glassen, men får skylla mig själv, för nu har jag lite ont i magen, men äh, he ere värt. jao, sitter vid köksbordet och lyssnar på min lugnaste spellista och försöker plugga.
det går helt okej, ska skriva ihop massa saker, men ah, kan säga att går lite segt. kom ihåg att jag kollade på klockan för ca 2 timmar sedan å ba nu, nu ska jag börjar. men njaa, sen blev det lite mkt tittande på onödiga bloggar, lite mkt fejsbockande så anw, nu sitter jag här, inte så mkt gjort. täntke ta tag i det nu.
har lite dåligt samvete att jag inte har snackat eller visat bilder från min assmnes-helg men de har bara inte blivit av.
får göra det ikväll :) will try, inte för att kanske någon så gärna vill läsa me ah, de är roligt att ha senare ! ;) har jättemkt bilder och filmer från alla konserter, får se till så att dom hamnar på tuben snart.
imorgon är en bra dag, eller rättare sagt en chill dag ! slutar klockan 11. och sen är det kul för sen ska jag å linn på DJ-kurs på kvällen ! HAHAHA, känns lite töntigt och var mer taggad förut men kmr tagga till snart. Det är kul, för vi gör det med ett arbete med skolan där vi sak lära oss lite om de och försöka remixa ihop nå låter. Så det blir säkert kul ändå, men känns lite läskigt - men ah, vi får se hur det går ! :)
NE, nu kanske jag borde fortsätta.  HERRO.
random bild på två snygga tjejer bara !

heheheheheeee

chillar med salta björnar och jersey shore- mmmmmmmmmmmmm !!


lite dance

'
JAG GILLAR DEN HÄR LÅTEN fast jag gillar den här dansen ännu mer !
Klippet är från när han var gäst på Dancing with the Stars.
typ såhär bra dansade vi igår, om inte bättre! NEMEN, sjutk snygg dans och ah, är sugen på å dansa så får se till att köra nått danspass på iksu i veckan ! Han körde en tuff dans till Forever oxå - ahhh, kul de måste vara å vara sådär GRYM alltså ! coola nummer !

 


det bästa som finns, hehe

'
TJA, gårdagen var UNDERBAR - så sjukt kul och lyckat verkligen. skriver mer senare.
idag äre hard core plugg verkligen, eller sista-minuten plugg de vill säga. JFK IS THE SHIET !!
här, lite fina bilder faktiskt på han och hans lilla LADY !

soffft

idag sover,chillar och pluggar jag till den här spellistan.
plugget går segt, alldeles för segt så det kommer bli panik imorgon.
nu ska jag snart göra min lite mat, hoppa in i duschen och ladda om för en ny fantastisk kväll på open med sköna b-rudar.

SUPER !!

'
nu är jag hemma, sitter i lägenheten och äter avokado mackor ! tänkte bara säga att kvällen har varit lika grym som väntat. underbar musik, sjukt sköna människor och ah, har haft det sjukt kul !! mer kmr sen men tänkte bara säga de. GONATT'

haha, bajshumor

haha, satt och kollade på lite kändis gossip på den bästa sidan, eonline, och såg ett roligt klipp.

haha, det är Britney Spears som gör en sak för Jackass killarna ! jag tyckte det var jättekul och äckligt ! KOLLA

 

det gick inte att länka de där klippet så tog ett från tuben ist.

HOPPA till 00.40 för att se de roliga !!


btw -

'
förresten. falska människor är det värsta jag vet. finns inget som är värre, dubbelmoral och falskhet. nä URSH.
åh, är irriterad men tycker det bara är patetiskt och vill bara skratta åt de. Ne, men på riktigt, finns inget som är så hemskt och obehagligt som falska människor. Som säger en sak och sen menar en helt annan ! SÅ mina vänner, bli aldrig så!  URSH, verkligen det värsta som finns !!

RSS 2.0