nytt från CW

'
Nya serier från CWTV som kommer till hösten ! Verkar lovande tycker jag :)

'

'


when if you don't try

'

JOWJOW - nu är äre back 2 basic igen ! Är hemma i söris, har inte gjort så mkt alls idag eftersom det har varit tråk väder. Vinkade hejdå till mama&roland som åkte till sthlm och sen vidare till cypern, FUSK ! Sen har jag mest legat i sängen och sett serier, sen taggade jag till, när alla taggar peace taggar jag och systern SKELLEFTEÅ, med robyn, R&F och Erik Hassle !! KMR BLI ASSM DET MED ! och sen taggar jag även SUNDSVALL !! om de nu blir av men hoppas. SÅ har suttit och gjort massa saker på datorn tills nu, å nu känner jag mig redo för att tag i huset. MÅste städa och göra fint för imr får man fin folk på besök på själva midsommarafton, KOMMER bli toppen.
JUSTDE har varit borta på barnkör-läger, var JÄTTEKUL men var slut när jag kom hem, väldigt intesivt men sjuktkul!
ikväll vet jag inte vad jag sak göra, linn1 är inte hemma så får se om jag går å kikar på fotbollsmatch alldeles själv här i söris, känns inte så taggat - men har ändå inget annat för mig så får se hur jag gör.
peace.


ska mysa nu

'
TJABA - nu sitter jag i lägenheten och ska strax hoppa i säng och försöka sova tidigt idag, för imr ska jag upp tidigt.
Då åker jag till Carlshöjd och är lägerledare på ett barn-kör läger för småtting - kommer nog bli jättekul - är taggad.
Ska se någon serier, antingen nått avsnitt av antm eller börja på nån ny serier som jag har fått.
Antingen Melrose Place - den gamla, tror att den kan vara bra - eller någon annan som pappa hade hört om Friday Night Lights som jag inte vet riktigt någonting om... får se vilken de blir, vilken som lockar mest.
HARE GÖTT


pics

JOW - mina dagar i bilder atm :

idag - middag med med familjen, fem av fem helt klart, både maten och sällskapet, megatrevligt.
'
igår - mys med filip hemma hos han i skogen - de gillades

förrgår - studenten !!! var med sugge på östras utspring, såg flaken nere på stan, studenfirande hemma hos linnea, sen en sjukt roligt/trevlig grillning och häng på bölesholmarna på kvällen med linn,marre,josefin(snoddabilderifrån) felicia&linnea - HUR kul som helst !




'
dagen innan de : skolavslutning + käka med mor på café gbg + hänga på nydala med några från klass med flera, mkt KUL !


PLL

'

 

första avsnittet på andra säsongen av PLL kom ut igår, SKÖNT att ha nått å kolla på i sommar ! ;)


GOOD WEEK

'
asså sommarlov nu, HELT galet. Har inte fattat de än faktiskt, har inte så mkt sommarlovskänsla i kroppen, men he kommer nog ;)  har haft slappa dagar den här veckan, har städat skåp, kört danspasset, träffade clara , haft minervaäventryet ( som var tråkigt ) men blev bättre när vi käkade kinabuffé till lunch den dagen ;)
idag spelade vi brännboll på dagen, klassen var mktbramktbra och sen åka jag å sugge hem å fixade oss och sen var det "minervagalan" som var trevlig tyckte jaag ! Å NU BA ÄRE SOMMARLOV !! thihti
ska käka skolavslutningsmiddag/fika med mama nu idag  på café gbg eller nått och sen är kvällen lite oplanerad men he blir å hitta på nå kuligt ! :) IMR blir å kika på studenten typ. THIHTI men sommarlov !
NU ska kika lite på solsidan å vänta på att mama ska komma, GLAD SOMMAR HÖRRU !!
fanny fick äran att pussa SNYGG-MICKE

Sugge sprang ett lopp på stadium på minervaäventyret

 

hade på mig en fin ny långklänning dagen till ära ! ( ignorera posen och biffarmarna )

blev glad över mina betyg !!

 

snygga bruds om jag får säga de själv !

 

 


så här glad är jag att det är ....


'
SOMMARLOV !!!!!


zäääxiladizz

'

'

den här dagen bara flög förbi - vi vaknade sent och sen chillade vi bara hela dagen ! SÅ MKT SOMMARLOVS-känsla, att man bara gör ingenting å man har ingen koll på nått, tiden baraa springer iväg !!!

Lockade linnetzzz hår, prövade inför studenten, å sen skulle ju hon lära sig så då fixade hon mitt - FETT SNÖGGT - har typ börjat fått lite långt hår igen, NAJS! nu gör jag ingenting, såg klar solsidan säsong 1 - LOVELY, nu kollar jag på hanaapeeeee. roligtjej där alltså ! ska städa lite in my rooom å sen så sova, ÄR JU MINERVAÄVENTRYET imr - har en känsla av att de inte kmr vara lika kul som förra året, MEN vi får ju se ! :D peace.


HAHAHA

SE !


jow

'
- bra kväll med linnet !! BA MYS och najsigt - nu är vi trötta ( sista bilden ) men sitter i soffan å baa chillar.
idag har jag jobbat/tränat ( SOO FUN ) stekt i solen i nå timmar, he känns, städa och gjorde mkt fint i lägenheten, gjorde gomiddag å ba haderee najs. mötte upp linnea på stan, treffade lite trevligt foolksss å sen tog vi bussen hem till söriz - the place 2 bee, hehe - men ah här har vi de bra. med ägg och chips -- MMM
ah, over and out

little marbles

'

kvelleeen

'
blev en lugnt och skön kväll, chillade, gick en lång promenad och nu kickad jag tbx med lite gödda och en film ! Har precis börjat se red ridning hood, får se hur den kommer va - har inga speciella förväntningar. imorgon ska jag upp tidigt och dansa och sen ska jag köpa solskyddsfaktor så att jag kan SOOOLA ! ne, nu filmen !

FREE

'
ahhhhhhhhhhhhhhhm SKÖÖÖNT !!
NU är jag klar, nu är den här jobba dagen över ! OCH den har gått bra !!
har haft 3 nationella prov idag och skickade nyss in min sista inlämningsuppgift innan sommarlovet så
har alltså praktiskt taget sommarlov nu - YEEEEEEY !!
ÄR dock ganska seg nu, började 08.30 och räknade matte i 4 h - HOPPAS att det gick bra, kändes helt okej men man vet ju aldrig - sen blev de lite mat och sen vare engelska nationella hör&läs SÅ jag slutade runt 16 - HEM och skrev klart min labbrapport som var sen och skulle in tidigare idag MEN ah,  skickade iallafall vägen nyss så ah, är klar.
HALLELUJA !
haha, nu ska fira med att ge min hungriga mage lite mat och ge mitt smutsiga hår och mitt slita jag en DUSCH.
får se vad kvällen har att erbjuda, kanske bara blir en myskväll i sägen med en film, sömn känns lockade just nu- haha, MEN vi får se ! IMR äre tenton, 10.00 måste "plugga" inför de oxå, haha ! PEACE

avslutar med en fantastiskt som ska bli soundtracket till min sommar.


mitt huvud just nu

'
... matte,matte,matte,matte,matte - har provet ju MA-B nationella imorgon och har pluggat på hela dagen, men tycker det är så svårt och vill att det ska gå så bra så ah, håller verkligen tummarna att allt faller på plast när jag sitter där.  Varvade dock med att åka ner och se på balen, träffa lite folk - KUL MED BALEN, taggar - alla var så fina och piffade och uppklädda, taggar nästa år ! Nu är jag väldigt trött dock, ska se lite DH samtidigt som jag läser i matte boken, MEN ska ändå sova mkt och sen gå upp tidigt imr så att jag hinner läsa på lite och sen trycka i mig en brakfrukost så att jag har MYCKET energi !! ahh, håll tummarna för mig inför morgondagen ! GODNATT
minus de fina ärret på armen, så äre om jag får säga de själv TYP den finaste bilden på mig som någonsin tagit.
hehehe, mennej kopplingen till bilden är att det här från innan VÅRAN bal, i 9an - längesen faktiskt !


ONSDAG

VÄLDIGT BRA DAG IDAG ALLTSÅ !

- hade inga lektioner, eller jo skulle bara träna på friskvården men jag fick åka till tenton och träna på mitt danspass istället. HADE DET IKVÄLL OCH DET GICK BRA!! DOCK har jag typ aldrig varit så svettig i hela mitt liv, sjukt varmt där inne + zero kondition + att jag brände mig idag när vi stekte i parken ( 1. VARFÖR bänner jag mig så lätt, mitt pigment är mega konstigt, och ja hanna - smörjde faktikst in mig ! 2. HUR VARMT HAR DET INTE VARIT IDAG, crazyynezz, ändå nu på kvällen, så galet varmt i luften, ville bara bada hela dagen ) meeen iaf, trots att jag typ kunde vrida ur svett från min tröja så var det väldigt kul och de gick över förväntan ! Hade lite panik för kändes inte som jag kunde alla danser å det var mkt å ha i huvet men mina deltagare var snälla,hehe SÅ de gick ba bulla !
Tiden bara sprang iväg och passet gick jättefort, men de är nog för att de är så kul oxå :) många roliga danser !!
hahah, DOCK hade jag glömt träna in nån nedvarning+strechning(?) så fick köra lite impro men he funkade ! ;)
HAR nästa pass på lördag 10.00 ( tenton, marieberg - komkomkom och se när jag svettas, helt serri, typ läskigt )
OCH då kmr de bli mer folk, fler bokningar, så då ska jag vara ännu bättre än idag - MEN de här var ju första gången ever,
SÅ tror de kmr känns bättre då, lite tryggare lixom, vet vad som väntar ! :D MEN HELT GALET NAJS ALLTSÅ, är så sjukt glad för jobbet å allt :) HAPPY MILLE !
men innan passet....har jag gjort massa annat kul ! JAG TRÄFFADE MIN ÄLSKADE LINNEA FÖR FÖRSTA GÅNGEN PÅ CA 10 MÅNADER ! yey, helt galet att hon är hemma, känns så sjukt kul att hon är tbx, å att man ba kan hänga,ses och prata när som helst ! :) VI hade de mys, vi köpte sallad ochsatte oss i parken mellan tegs&cykel-bron och stekte. Hon är ju redan brun som en pepparkaka så kände mig lite blek, men ah, fick ju somsagt färg - vilket känns kul ! hehe,MEN UNDERBART att se henne igen, vi ba pratade om massa grejsss om allt som har hänt å allt, fantastik kul att träffa henne igen!
Vi köpte B&Js glass i den nya kiosken oxå, MUMMA - fett värt ! :)
- men ah, hängde med henne på dagen och sen åkte jag hem och käkade, såg lite dh, BORDE har pluggat har inte gjort de men MA-B provet är på fredag, eh - har 2 kap kvar MEN ska kolla igenom ikväll&plugga röva imr ! (Y)
NU har jag käkat en äggmacka som mellis igen, hihi - göddas - och klockan är ju ganska mkt nu så ska borsta gaddar, dursha, kika i matteboken, se DH kanske och sova ! :)
- förstår om ni inte läser allt, he e mest ba babbel och beskrivning av min dag, kan vara
ganska ovisentligt för just dig, men kan säga några nyckelord för dagen :
crazy bra väder, sola&träffa linnea , hade mitt första danspass ever !

rrrrobyn

'
'
tjejen som är jag tycker är rätt ball och pretty damn good har släppt en ny video, till en av mina favvolåtar.
jag gillar den, hon ba dansar loss,gillar dansen snyggt, ah - tuff video. KIKA PÅ DEN
kommer bli ett bra plåster på såren att se henne isf för peace - ah, can't wait !

mmmmmm

'
GOTT MED ÄGG !! på riktigt är det sjukt underskattat !
men kan ju leva på ägg, göra massa olika omeletter, koka ägg å ha på macka, koka ägg, mosa + smör och salt = mumma, äta bara kokt ägg + salt till frulle, gött ! + massa massa andra goasaker ! käkade upp den här macka på typ 2 sekunder, den var så mumma!
MER ÄGG ÅT FOLKET !

good mode

'
'
det går/känns bra nu :
- idag hade jag min sista lektionen i spanska ever ( hoppas iaf ) YEY
- det känns under kontroll inför nationella i matte b på fredagen
- har planerat inför barnkörlägret ikväll, kommer att bli kul  !
- har till 99% säkerhet skaffat mig en kör tills efter sommaren ( de bådar mkt gott )
- har inga lektioner imorgon, så ska åka och dansa på tenton på morgonen och sen träffa linnea rådhal, YEY !
- sen blire plugga matte och sen leda mitt första danspass ever som (riktig ) instruktör! crazynörvezz
- ska avsluta kvällen med att kirra lite saker, strukturera upp lite, dansa lite och sen en snabb springtur
- till sist blire lingongrova + kokt ägg och DH !
YES, så äre !

bättre sent än aldrig

'
avslutar helgen med första avsnittet på första säsongen av...

helgEN

'

TJABA bloggen !! den här långhelgen har verkligen varit bra, har precis kännts som sommarlov, så känns knasigt att de är skola imr - jaa, tycker de verkligen känns som de är sommarlov nu alltså. för jag har haft de så sjukt bra !!
fredagen var ju den bästa sen jag vet inte när, hela dagen var verkligen fem av fem ( SOM VÄNTAT ).
började med 50års fest för min moster hela dagen med fint väder&trevligt folk, ah hade verkligen roligt ! SEN på kvällen lämnade jag den festen och for till en annan hos daniel i sörmjöle, och gaaaaaaaaaalet vad roligt vi hade de alltså. UNDERBART, haha asså det var sååååå roligt verkligen, ba härliga människor, massa dans, massa skratt å ba hur kul som helst verkligen, supermiljoner tack till alla som gjorde de så assmpassm asååw! vi höll på längee, men dagen efter de,lördag hängde jag iaf med linnet ett tag å sen åkte vi till danne och hjälpte honom å städa lite, he var lite kaoos faktiskt ! SEN hände jag lite med familjen+kusiner och sen på kvällen var jag i stan, såg en gospelkonsert, he va ba mys, å igår så chillade jag, var jag å sprang ( har hittat superspringrunda i stan )  pluggade, solade och sen var jag med fizzipizz ! JES, och NU ska jag måste jag plugga inför MATTENATIONELLA som jag har på fredag, ah panik ! VARVAT med att träna på mitt danspass som jag har första gången nu på ONSDAG, aahh - är meganervös och hoppas de går braoo. BTW - linnea rådahl är hemma nu, HALLELUJA ! haha, peace !

natti

'
YES - äntligen klart med sammen !! ;)
jag är verkligen en nattmänniska, eller iallafall kvällsmänniska, är så sjukt mkt effektivare på kvällen.
började skriva vid 19, så de tog sina nästan 7 timmar men ah, inte så effetiv jobb hela tiden direkt !
nu får jag bara hoppas de går vägen, konstigt nog känns de helt okej-  håller alla tummar jag har för att de ska gå vägen! NU ska jag borsta gaddssen och somna till rösterna av los desperatos mujeres de casas.. ( yes som ni märker, klarade g på 2 av 4 delar spanska NP, hoppas jag klarar de andra oxå! ) HEHE
nattinatti

här har ni en av mina absolut bästa låtar, har lyssnar på min lugna lista idag, och har eggat den här.

FANTASTISK låt !! pöss på coldplay assåw


tttttorsdag

'
- litet collage jag gjorde för ett tags sen med fina klänningar från h&m.
IDAG gick vi ju på stan, trots att de typ bara vara MVG&åhlens som var öppet så hittade vi både en student + partyklänningen till linnea !! MKT KUL - hon köpte den första, längst upp till vänster, den var hur fin som helst, jag vill oxå ha den ! haha, men sen har jag sovit ( måste var nått fel somnar superduper lätt, du kanske har rätt fizz ;) ) MEN nu har jag kommit igång å skriva mitt samhällsarbete om EU iaf, måste dock göra klart de ikväll å har 2 sidor/frågor to go så de är inte klart än man ah, HE får gå!
taggar imorgon, ska på 50års fest för min moster hela dagen, kommer bli jättekul, och sen hänga med sörmjölefolket hos Danne senare på kvällen och förhoppningsvis hela natten, hehehe - ÄLSKAR att de aldrig blir mörkt länge ( eller ne, gillar de inte när man ska sova ) MEN ANNARS, man blir som så pigg ;)
haha, ne nu måste jag gå - EU kallar !!

gårdagensmys

'

 


litekort

'

TJABA, nu ligger jag i sängen och sak sussa efter att ha sjussat ut mina gäster för kvällen, linn&marie hehe.
ikväll har vi sett på nattinén på grubberevyn - HE VA KUL !! duktiga små personer som spelade&sjönng !
idag har jag inte gjort så mkt, typ tränat, gjort klart mitt danspass och borde pluggat men jag somnade :(
MENMEN, imorgon ska jag agera personal shopper till linnea = kmr förhoppningsvis bli kul.
fredag = partyx2 - kmr bli gött
NU- dh

RSS 2.0