book

DEN här boken köpte jag idag. Vi ska läsa en bok på engelskan och eftersom jag inte är den snabbaste på att läsa tänkte jag att det var lika bra att köpa den, eftersom jag aldrig hinner läsa ut en bok från bibblan innan man måste lämna tillbaka den... MEN kikade och tänkte att den här måste ju bli bra. True Blood är typ den enda serien jag inte kollar på, så jag vet inte så mycket om den så kändes som brao - har läst 3 sidor å ah, HE verkar lovande !

kkkkalas

HEJ !
nu sitter jag här i vardis och väntar på att vi ska åka iväg på KALAS ! Eller nja, födelsedagsfika för min kusse som fyller år today - he blir nog trevligt ! IDAG har jag hängt med min andra hälft linnea - vi hade väldigt kul, skrattade och berätta om våra senaste tokiga bravader och eftersom hon är ARBETSLÖS för tillfället ( tills måndag iaf) så har hon haft tid att sitta på exiztens SÅ hon visade mig sina favosar å sen slutade det med att vi satt och kollade på ganska många videos av EPIC MEAL TIME på tuben. Äckligt och roligt de där... precis som vi. HEHE
'
NE, nu ska vi åka. TJENAMOSS
'
Ska jag göra den här poosen på klassfotot imr? Vad tyck?
De visar att jag är HÅRD&tuff och samtidigt cool ( WINNER lixom !! )

SERIE-BOMBEN

'
Snart drar ju alla nya säsonger av serierna igång -
HÄR ÄR BOMBEN NÄR DU kommer kunna ladda hem/ se serierna i SVERIGE!
ENJOY


Den här säsongen kommer bli kul för dom har tagit tillbaka folk från gamla säsongen, typ Bianca, Isis,Domenic Sheena osv! Hihi KOLLA TRAILERN HÄR !!!
'

tisdag

IDAG kommer säsongsfinalen av PLL ut !
Just nu är jag i skolan,hade SKÖN sovmorgon i morse, men nu har vi friskvård en film om stress, känner att det är skönt att jag inte är stressad just nu, men de kommer väll! HADE en så mysig kväll igår ! Först hade körde jag dans-pass, SÅ kul ändå och sen hade jag myskväll med clara. Vi promenixade en sväng broarna runt och sen hängde vi,kvällsfikade och catchade up- MKT bra! men nu äre skola och idag slutar jag 4a men längtar tills ikväll, ska hem till söris- mysigt!
HEJS

23.03

TJA.
haha, har blivit sämst med det här att skriva på bloggen, glömmer som bara bort det. Men ah, allt rullar väll på ändå.
helgen är över och nu ligger jag i sängen och ska typ sova. LADDAR inför en ny skolvecka,yey! NE, är fetigt otaggad för stunden, på det mesta faktiskt. Men helgen har väll varit okej, chill och bra. I lördags STOR,stor,stor städade vi lägenheten. Det var jobbigt men behövdes och de känns bra att det är gjort !Så nu är det fräscht överallt, bakom alla böcker ( och ni som har varit här VET att de är många!!! ) på alla golv, rensade bort papas kläder från garderoberna så nu har jag dom alldeles själv, osv osv. Det tog sin lilla tid men nu är det verkligen fint, ska även köpa lite nya saker på ikea :) som belöning vart de gomiddag på allstar och sen på kvällen hängde jag en stund med lite trevligt folk. IKVÄLL såg jag&filip SISTA HARRY POTTER FILMEN. och bra var den, hade taggat upp och den var bra. MÅSTE läsa böckerna ju, blev lite chockad där, hehe.
nu lyssnar jag på musik å ska se nån serier som ska få mig på bra humör är tanken...
känns som att de är mycket tokigt&jobbigt som rör sig i skallen på mig just nu faktiskt... BOO.
GODNATT.
bild snodd från F&L

tuff

skippade skolan och var hemma idag och kurerade mig och jobbade på att bli frisk och bättre i halsen.
lossades att jag fortfarande hade sommarlov och lapade de sista av sommarsolen för min del.
I morgon har jag första riktiga skoldagen... bara 2 lektioner visslingen men ändå, känns tungt.
NE, nu ska jag krypa ner till kojjs å göra de jag gör bäst- ser serier.

alltid lika impad...

'
- låten. dansen. rösten. showen. helt framträdandet. allt ! KOLLA
HON är så himla bra på det hon gör, verkligen FET!
haha, hoppas ni förstår vad jag menar med fet, hehe

'
TOPP 3 LÅTARNA på albumet 4 ;
(förutom run the world)
1. Countdown (!!!)
2. Love on top (värsta 80-tals låten)
3. I was here

AT.LAST pics

här är lite bilder...

ända bilden från fredagen, haha fett glada iaf.

SURSTRÖMMING!
mamma hade gjort GODASTE cheesecaken till efterrätt efter surströmmningen!
haha, obligatoriska PB bilder. haha tror typ alla kom med på sista ;)
JUSTDE, igår käkade jag med fina brudarna ovan på allstras. fem av fem !
mmmm
fina vänner

AT.LAST

'
lite om den senaste tiden...

-  Sommarlovet är över och jag började skolan i måndags, känns inte så super. Sista året känns dock skönt men lite overkligt. MEN taggar studenten ;) Vi har planerat projektet de första dagarna, SÅ taggar och längtar till Uganda.
Tror de kommer bli riktigt bra och roligt ändå.
'
- Började sett en ny serie, The lying game. De verkar bra tycker jag.
'
- Är inne och taggad på Harry Potter atm. Har sett dom 3 senaste filmerna nu, laddar upp innan vi ska se den sista, seg jag vet. OCH har laddat hem alla på ljudbok, SÅ mysigt att lyssna på !
SÅ har börjat läsa/lyssna på fjärde boken nu, den flammade bägaren. hihi, är taggad !
'
- Sista dagarna på sommarlovet var braiga. I fredags var ja,laino,linn&maria på random "beach-party" i degersjö (typ?)  Haha, dom hade ett partytält med musik&epilepsi-lampa, haha så vi dansade och hade de kul. random men kul !
'
- På lördagen böjd jag till surströmmingsfest så då kom några tjejer hit till söris och åt surströmming med mera, ( SÅ GOTT VERKLIGEN, mums ) och hade massa trevligt. SJUKT najs var det. Väldigt bra slut på sommaren tyckte jag, tack till ni som gjorde det trevligt !
'
-Ända nackdelen var att jag helt tappade rösten efter det, varit lite sjuk redan innan och sen blev rösten bara sämre och sämre under kvällen och in på småtimmarna gick de nästan inte å prata. Så var tyst hela söndagen ty, MEN nu idag är rösten faktiskt tillbaka, lite grann i alla fall...
'
- Just nu sitter jag och väntar på att hanna&mamma ska komma hem från flygplatsen, hanna har varit in greece så nu har jag gjort varma mackor med kantarellstuving och så ska vi dricka te och prata om resan, tradition här hemma.
NU kommer dom, så hej då !
ett kompilerande inlägg med massa bilder kommer ! ( inte för att någon bryr sig MEN ändå ;) )

i was here

'


CAN'T WAIT

 


OYES

TRAILERNA ÄR UTE !! yesoyes
'


21.30

NEJMEN HOJ !
det är skönt att vara hemma igen ! ATM sitter jag här i lägenheten och har lite panik och försöker komma på och få ihop danser till olika låtar till mitt dans pass som jag kör på tenton ! Har kört det gamla ett bra tag så nu ska jag förnya det, MEN har lite panik för det är lite svårt, har kommit på lite under tiden jag har varit borta men det är inte helt 100% klart. SÅW, sitter och kommer på, MEN har chillat hela dagen så kmr va uppe länge inatt - blir nog bra!
Men nu när jag har varit hemma har jag hunnit med att träffa min fina pojkvän, för första gången på 5 veckor !!! MKT kärt återseende var det. Har även träffas min bestis, hehe linnea, vilket var mycket härligt det med!
SÅW - har ni sett the glee project? DET är bra och super mysigt, ungdomar som "tävlar" om en roll i glee. Varje vecka är det ett speciellt tema och dom sjunger en låt tillsammans och gör en musikvideo till den. Sen åker dom ut en efter en OSV. MYCKET BRA, fina människor, bra låtar, dom är SJUKT bra på att sjunga oxå. Så det gillar jag just nu. Gillar även Jersey Shore just nu, hehe - tönt i know! MENMEN
NU ska jag fortsätta och snart ska jag hem hem hem till söris. PÖSS

HEY- i did it !!!

'

idag är jag öm i musklerna och träningsverken smyger sig på, men varför?

JO- igår sprang jag MIDNATTSLOPPET !

och det var jättejätte kul !! verkligen en upplevelse och det var så mycket folk runt omkring som hejjade och så många som sprang och det gjorde att man snabbare själv och man hade mycket energi och mycket spring i bena! AH, verkligen en upplevelse ! SÅ vi ska göra det igen nästa år ! ;)

IDAG ska jag hem till umeee, för fösta gången på 3 veckor!!!! Kätnner sjukt gött men tills att flyget går så chillr vi bara, ser på tv,packar det sista och ska gå och köpa sushi strax. CYA

en nervös mille innan loppet !


...på tal om glass


Kolla vad jag såg i Metro igår.  Magnum Double är TILLBAKS!!!
den är ju dock inte så sund om man skulle säga så... MEN man måste ju unna sig någon gång, får se när det blir !

finito!

YIPPIE !
- två veckor av att lyssna på intervjuer med personer som
pratar jättesnabbt eller mummlar så att man måste lyssna om x antal gånger för att förstå : CHECK !!!
är äntligen klar, men det har ändå gått bra, lite segt i mellan åt men tjao, he funkar! :)
dom här två veckor har gått ganska fort ändå. NU är det bara morgondagen som känns lite jobbet, ska ju springa midnattsloppet med pappa, och jag har inte varit så duktigt på å träna på sista tiden... SÅ vi får se hur det går ! MEN är taggad känns dock ganska pirrigt! Ska ner på stan och shoppa om mina jobbpengar har jag tänkt... HEHEHE sen på söndag kommer jag hem :)
nu ska jag och fadern äta faijtas med massa gaucca så det kommer bli gottgott, men sen ska jag faktiskt ut och röra på mig lite... har sagt det hela veckan men NU SÅ :) pöss
firade med en glass efter jobbet :]

NEW GIRL

'
'
HAHAHAHAHA, åh kolla de här trailern !!! HON är ju så rolig och BRA !! AH, det här känner bli min nya favvo serier!!! den kommer ut 21 september här här i sverige!  KOLLAKOLLKOLLA


new series

'

 




 


 

JUPP, här är lite nya serier som kommer till höset. Tycker några verkar ganska lovande iaf, vad tycker ni?

congratzz till oss

'


mille&fille 1,5 år idag !!:):):)

thihi,yesbox 2010-02-11 var datumet vi hade de där pinsamma "vad är vi för något-samtalet" ocb bestämde att de skulle vara vi två... NAW hehe. och idag var det 1 och ett halvt år sedan... känns sjukt länge sen alltså när man tänker efter, men bra har det varit! PUSSPUSSPUSS PÅ MIN FINASTE FILIP !!

miss u till tusen.


jessie j gillar vi

dialekten !!!

hihi

'
... kolla fadern min kör numera på mustasch ! haha, tyck de va helt okej ändå, han ser PRECIS ut som min farfar!
tyck de va lite kul !

hur fina?

'
hur fina är inte hanna&caleb !?!?!


älskade den här scenen i de senaste avsnittet!
och hehe ja - jag gillar såna här rörliga bilder!!!

bara lite till...

'

när jag lika väl har dom på datorn så varför inte?
längtar tills det börjar! ska kolla upp alla datum när serierna drar igång snart!

jaa okej...

'
det gick lite över styr i går kväll...
MEN här kommer lite kompensation... (4 all u damon lovers out there)


var bara tvungen

'
...allt han ( faktiskt dom båda!!!) gör... YUM
dom båda är ju så fina men kolla 01.42 - HUR SÖT ÄR PAUL när han ler?? THIHTI
dog typ så jag googlde på " paul wesley smiles" ( stalker jag vet ) men ah... skit samma för han är SNYGG, för de kom upp massa fina bilder på honom och HAN är ju mkt fin han med!!! Han borde smila mer i serien... why so serious al the time... HEHE
'
OCH JAG SPARADE DET BÄSTA TILL SIST...
åh, hur fin???

lite pics från de senaste tiden...

'
vi kikade på den feta pride paraden!

mina jobbpalzz i kungsträdgården...
en glad anges&gabbe på resturageeeen.
glad mille hehe

BOO



hehe, busar till det här på bloggen med en lite rolig bild...
jowmackaflow. här sitter jag i mörkret i soffan och tjockar mig och kollar på tv. inte så himla bra eller flashigt men det funkar.  har jobbat idag och nu så börjar det bli segt oj,oj,oj! Det jag gör hela dagarna är, om jag inte redan har sagt det att lyssna på en intervju och skriva ner ordagrant vad dom säger! Även om dom stammar eller säga ah,jo e men alltså jo och sånt där! HEHE, så det är inte det roligaste jag har gjort men inte så länge kvar nu!
Men var på en mycket trevlig middag igår (med folk från usa så pratade engelska hela kvällen yey, så kul!)
så vi kom hem ganska sent så he va en liten tung dag, men idag har jag chillat hela kvällen och ska sova tidigt...
MEN helgen har varit super!!! Jobbade på lördagen i några timmar och hängde nere vid kungsträdgården och ah,det var sjukt trevligt!  Sen på söndagen så mötte jag upp med faktiskt upp agnes&gabbe som var här nere i Sthlm (innan dom åkte till cypern,FUSK) och det var jätte trevligt att träffa dom här nere liksom ;)
Vi gick på stan i regnet ( köpte en eventuell studentklänning på TopShop! HEHE MÅSTE visa den den är super fin men ah, får se om jag bara kommer använda den  någon gång men jo, gillar den!) Sen så gick vi på restaurang och käkade massa gomat och sen gick vi hem och chillade ett tag :)  MKT trevlig söndag kväll!
Mmm, that's it tror jag. Nu har jag ont i ögonen så, GOGOGONATT

till clara

hihi,söt bild :]
HEJ DU MIN FINA VÄN!
...som jag inte har träffat på jättesuper länge... MEN vad glad jag blir när du skriver sånt där fint!
och måste bara säga att PLL är ju de bästa!! DÖR ju! men sen att de har kommit ut massa bra nya filmer nu som man måste se! ( har har glömt bort om du ser det eller inte ) men om du inte gör det börja se VAMPIRE DIARIES, du kommer inte inte inte ångra dig ! ( eller okej, det där är inte bara till clara det är till ALLA som inte ser det!!
PÅ RIKTIGT det är det bästa. Fick Linkan att börja se det och nu är hon helt hookad, kolla bara HÄR, hhihihi :] )
Nejmen allt är jättebra med mig, förutom att jag jobbar och det är ganska segt men tiden där emellan är super!
Jag kommer hem på söndag men I guess då åker till Cypern snart va? När kommer du hem?
För när skolan början och när vi båda är hemma ska vi hänga alllll the time !
nejmen, NÄR kommer du hem/ åker till cypern? PÖSS

gomörra

'
morsning korsning! vaknade för ett tags sen och sen har jag bara legat i sängen, ätit gårdagens godis (HIHI) och såg nyss filmen Something Borrowed.
Den var väll bra, helt ok mys film liksom ! NU har jag tänkt gå upp och hoppa in i dushen. Sen idag ska vi ner på stan typ och sen ska jobba ikväll oxå, blir nog braooo.
HOPPAS allt är bra. längtar och vill hem lite, eller asså det är kul här åså men är ändå sjukt sugen på att komma hem och ba träffa folk och göra kuliga saker. men kommer hem på en vecka, då DÅ blir det kul !! :) HEHE
peace.
Tumblr_lorr231aju1qit8qbo1_500_large

groteskt

'

after work

'



ojojoj, här matchas de ( OCH poseras de )
köket, bhn örhängen !
FINTFINT - kom hem för ett tags sen och nu ska jag ner på stan ska vi käka after work på PONG typ favvoresturangen !!
sen blire myskväll och bara hare skönt. HERRP

en liten lista

'
... för er som har både har tid och fortfarande några låtar kvar som inte är lila  ( för alla oss utan premium :'( ) så har ni HÄR en liten skön typ sommarparty?playlist som jag och linkan typ har dragit ihop lite sådär !
inge speciellt men BRA låtar är de iaf, sätter alltid på den och låter den ba gå nu när jag är inne på spotify. så TA den om ni vill :) och måste bara säga, GUUU vad jag taggar krogen och 18 !! inte så himla länge kvar nu jöööö ;) PEACE


bild på vit choklad pannacottan som jag fick i måndags, när vi käkade middag i Storvreta hos mina kusiner!  MUMS

BTW

'
OKEJ, om du inte har sett de senaste avsnittet av pretty little liars så avråder jag dig för att se det här, HEHE
nejmen, lite spoiler alert men annars till alla ni som är i fas med serien, AH - TAGGA :) heheheheheheh gillar jason, han är mystiskt och HET nanting ! ( haha, fan va fult å säga att nån är het men ah, ni fattar ) MUMS iaf, tycker jag !
SÅ om ni har sett senaste avsnittet, KIKA HÄR ! hehe
'
HIHI, och okej - de är nog ganska kört för er även om ni har såg klippen, ni kanske har kommit på med hjälp av bilderna ovan jag är så exalterad över... MENMEN, sorri- men what can u dooo :]
och ja, HELT okej alltså...



den svenska björnstammen

'
lätt SKÖNASTE just nu !
klick,klick på bilden !

PUSS !




ppp

'
HOJ ! millemy har haft en superdag! sket i jobbet och sov ist till 12.30, myyycket skönt ! käkade gofrulle och sen stekte jag lite i solen på takterassen ! Sen vid tre åkte jag in till kungsträdgåren och PRIDE !! Där var det sjukt najs, härligt väder, glada människor och haha, det var schlagerkväll med massa artiser så jag kände mig helt hemma ;) HEHE
nejmen, jag extra-knäckade lite där så och några andra killar har har jag gått runt i några timmar och frågat om folk hade lust att fylla i en enkät till ett forskningsprojekt - ett mycket roligt och värt jobb faktiskt ! :) SÅ är nöjd med dagen !  Så nu sitter jag och myser i soffan i en STOR mjukiströja och under en filt, men imorgon blir det jobbiga jobbet igen så ska snart hoppa i säng och somna till ett avsnitt av satc ( standard! )
GNIGHT, hoppas allt er bra med er !





tredjeAUGUSTI

'
TJA ! Nu sitter jag ny duschad och i pyjamasen, i soffan, under täcket, helt själv i lägenheten, dricker loka och zapppade och hittade JERSEY SHORE !!! Haha, hade glömt hur BRA de är! HEHE, nemen jag gillare!
NE, jag vart en mes och sprang bara typ 8 kilometer... men skyller på att jag kände middagens lasange i halsen, inte så härligt å springa då! Har några riktigt bra movies på datan som ba ligg å vänta på mej ! + hela SATC boxen som jag har återförenats med här i sthlm så he känns bra ! Imorgon blir de lite sovmorgon,yey + jobba på Pride på kvällen ! :D Ska gå runt och va trevligt och fråga om folk vill svara på enkäter! Är tagg, kom bli bulla ! Här har ni lite fina bilder från den braiga veckan i Varberg och fortsätta kolla på Jersey Shore... nu bråkar Ron&Sam igen HIHI!!
FINASTE (glass) KUSINERNA !! Maja,Hannes och Anton !! PÖSS

RUN LIKE THW WIND

'
'
efter en ganska dryg dag på jobbet och ett BRA avsnitt att PLL så ska jag å far ut å kuta, ( måste orka en hel mil!! ) i min nya tränigströja från ULLARED ! allmänt taggad atm, får se hur de känns efter några hundra meter... PEACE !!

RSS 2.0