CYA

' med lite fula egopiiix så åker jag nu iväg över nyår och gör lite plikter som föredetta konfaledare! är inte så taggad atm men ah, de kommer nog bli bra ändå, får hoppas på deeeeet ! kmr hem den 1a och den 2a åker vi till sthlm, taggat HEJS


deciembre

har skrapat ihop lite bra musik här i en ny spellista, gillar den skarpt !!

congrattzzzzz

'
'
idag fyller min fina syster 19 år ! grattis,grattis till henne !

271210

'
narnia igår var bra ! som förväntat så gillade jag den ! idag sov vi länge,såg film, gick lite på stan, sen hem yill söris å bara chillat och tråkat :) har börjat kolla på nyaste säsingen ph,hahaha har inget bättre för mig ;) men de är sooooft med lov-  bara göra ingenting, i like it.

SPEL

'

 

vi har spelat dom här spelen hela julen :) körde de sista Ticket to Ride både imorse med kusinerna å fizze är här i söris nu å vi körde nyss å vann STORT ! ;) SNART blire tacos å sen ikväll ska vi se NAAARINIA :D jag är taggad !

 


the sounds - rock 'n roll

'
best of musikhjälpen - 10


inte helt okej

'

jag har brutit strejken...letters to julie, when in rome, eat love pray, shutter island och going the distance väntar på datorn,

kmr blir mys mys mys !


GOOOOOOD JUL !!!

'
TILL ER ALLA !! HOPPAS NI HAR HAFT EN ASSSM JULAFTON  !! :D
min har varit jättebra och jättreroliiig !! med massa massa fika, massa mat å massa skratt !
HAR VÄRLDENS BÄSTA KUSINER OCH SLÄKT OCH FAMILJ ! :)
tack till alla !! är såååå mega nöjd med presenterna oxå, HELT sjult så mega mega mega nöjd :D:D:D
taggar imr, BARA sooofta och typ spela speeeel !:D
HARE BÄST


'
fick ÄNTLIGEN elsas värld som jag har velat läsa huur länge som helst, ROBYNSKIVAN - känns GRYMT att ha den i handen lixom !! EFTERLÄNGTADE bodybuttret (L) KAMERAN i jul+födelsedag & umeå open idags biljett :O:D:D:D:D NAJS NAJS + några fler supersaker som jag är så otroligt nöjd med ! :D


GLAD MILLE :D hehe

julegran

'
det blev en liten julgran iår, men den vart väldigt fint ändå :) vi klädde den nyss och nu ser jag på the holiday!! :) snart blir det glögg somsagt och senare ska vi göra julgodis, thihtihit

 


mys

'
både igår och idag har vi hållit på å städa och fixa,ah julstöka här hemma helt enkelt. mkt som ska göras, men de går bra :) men nu har mami&hani åkt in till stan, ska köpa lite greeejs + middag och sen ikväll ska vi göra julgodis åsånt + glöggmys med kusinerna :) kommer bli MYS ! gaaah, kan inte fatta att de är julafton IMORGON !
har faktiskt inte så mycket julkänsla men hoppas de kommer ! NU vill jag se nån julig film, typ the holiday eller love actually !
HEJS

DEAR JOHN

'
såg dear john igår kväll och jag tyckte den var jättejättejätte bra ! VERKLIGEN, mkt bättre än the last song & the notebook typ ! gillar verkligen skådespelarna å dom hade väääärsta kemin typ ! HAHA, jag grät hur mkt som helst, jättesorliiig ju ! men om ni inte har sett den SEEE DEN  !!

 

 

 


damon !!!

'
FINA SCENER med damooooon, han gillas !! hehe


LOVE IT

'
'
i know, MYCKET youtube klipp nu på bloggen (a) MEN den här låten finns inte på spotify och NI MÅSTE MÅSTE LUSSNA PÅ DEN, diggar den STARKT !!! asssssssssssssssssssssbra tkr jag,verkligen megaskön !! lyssna på den. göre göre göre göre göre ! PLUS skön video, gillar de i början med glasen !!
ADELE - ROLLING IN THE DEEP

GILLAR verkligen henne, grymt röst mega sköna låtar och sjukt snygg !

FANTASTISK flashmob

'
jag gillar verkligen dom !! fatta å vara med, eller lixom som stå mitt i när alla bara kööööör :)
den första med black eyed peas är INTE NÅÅÅÅDIG !! den är gaaaaalet mäktig, om du inte har sett den MÅSTE du kolla på den!
DEN andra är asball !! alla börjar sjunga och låter som instrument och de låter sjuuuukt snyyggt - måste kolla, helt galet !

dom använder inga instrument allls, mkt tokigt, de låter SKIT bra !!
01.55 - hahahahaha hade just den biten på hjärnan när vi var i sydkorea, sjöng de hela tiden, hanna blev ganska less (a)

 


ibland är de faktiskt kul å storstäda !

'
hittade nyss mini ipod :D hehe


JULLOV

'
NU HAR JAG LOV !!
åkte till skolan vid nio, skippade frukosten eftersom vi skulle ha knytis fika och det var huuuuur mkt fika&godis som helst typ, så vi blev sjukt mätta men gott vare ! som jul-avlsutning hade vi två "del-tävlingnar " till minervaäventyret, [ som man gör innan sommarlovet som var galet roligt förra året ] en var en frågesport om lärarna och den andra var att man körde ballongleken ! DET andra var skitkul ! hahaha, alla på hela skolan körde och det var typ kaoooos men det var verkligen kul ! man vet inte vilka som vann den delen men  MIN KLASS VANN FRÅGESPORTEN, och då fick man både poäng till senare åså fick ALLA I KLASSEN ETT PRESENTKORT PÅ SF på 100 spännnn !!! hahaha, vi äger rumpa, sjukt värt !! efteråt var jag å några hemma hos mig å spela in scener till våran musikvideo vi ska göra, hehehe, blir nog braoo - men nu är de gjort, känns fett skönt ! städade lite, packade ner massa kläder härifrån som jag ska hem till söris å nu om en halvtimme typ ska jag ta buss hem diiiit! HERROOO :):)

tummen upp för jullov

NARNIA

'

jag och min fina filip såg Narnia 2 idag, Prins Caspian och åh, narnia är så mys !! TAGGAR att se 3an som kommer ut i mellandagarna och vi ska se den så fort vi kan, thihi !

 

'

3an heter Narnia , Kung Caspian och Skeppet Gryningen typ ! ( The Chronicles if Narnia : Th e Voyager of the Dawn Treader )

jag är taggad !



MYCKET MYCKET BRA DAG !!!!!

'
JAG ÄR SÅ GLAD ATM !!
måndag var trost allt min dag, även fast jag har bara sovit 4 timmar inatt ! hade eximination på friskvården,vårt aerobicspass och det gick JÄTTEJÄTTEBRA och var mega roligt verkligen :D:D:D det blev jätte lyckat och alla hängde med och ah,det var väldigt roligt !!! FICK feedback på schoolsoft å hon tyckte det var jättebra så känns sjukt skönt :D:D nu är jag hemma i lägenheten med filip och ikväll blire sttoooor myskväll med massa mys och narnia :D YEY
PÖSS

can't sleep, when the sun goes down

'
millemooo kan inte sova !! KMR inte vara pigg imr, måste vara de !! har först sett två avsnitt av glee, stängde datorn försökte sova - gick inte. öppnade datorn, tittade på två avsnitt av julkalendern, kände mig trött, slog ihop datorn försökte sova, gick inte. tänkte på en massa saker å var inte trött helt enkelt. öppnade datorn hoppades fizze skulle vara inne så jag kunde klaga lite till honom, vilket han var. så nu pratar jag med honom, känner mig lite trött faktiskt.
ska se ett avsnitt av OTH så kanske jag somnar. de där lät fel, men ah vill bara se nån serie så hoppar in i säsong 3 typ å hoppas att de är bra.
åh bajs

until we bleed

'
kvällen har varit skön ! har varit själv i lägenheten vilket är skönt ! har jobbat hela dagen med att skriva de där digerdöden arbeten och de gick bra, och jag är KLAR med de ! eller inte helt helt helt, måste kolla i boken och kanske skriva till nått, dock är de precis 2 sidor nu, och det är max (a) men iaf ! :D känns GRYMT SKÖNT att jag är klar !
bakade även muffins till vårt klass-knytis på tisdag, men dom blev jätteäckliga och konstiga! dunnooo why men dom bara blev de hahaha, SRY KLASSEN ! meeeeen skön kväll och nu lligger jag i stora sängen med flera flera kuddar har ett duntäcke under mig och ett över mig, lööööv it ! har sovit så mkt i helgen att jag inte är trött alls... men borde sova för imr ska jag å linn eximinera (?) köra vårt aerobics pass inför klassen och HOPPAS HOPPAS det går bra, kmr vara mega nervös men vill vill vill verkligen att de ska gå bra :)
gaaah, snart julllov, snart JUL ! myyys
nu ska jag se nån film eller nått så att jag blir trött, PÖWS

familjen live

best of musikhjälpen - 10



ROBYN

'
best of musikhjälpen - 10



NU kommer hon ha konserter där man inte måste bara 18 !! :) 3 stycken i Sthlm i mars, biljetterna släpps typ i januarii! :D YEY

lisa http miskovsky - lady stardust

'
best of musikhjälpen - 10

mycket mysig låt faktiskt !


vincent - woman in my bed

'
BEST OF MUSIKHJÄLPEN - 10



carl norén - the anger

'
BEST OF MUSIKHJÄLPEN - 10


jag gillar kristian anttila

'
smutser , västra frölunda, vill ha dig , hård godis, magdalena [livet före döden]
- några av hans braiga låtar !

EYYY

'
duuunooo om jag är seg och efter med det här men iaf, alla ni som bloggar från era macdatorer,
visste ni att man kan bara DRA in bilder i inlägget från internet!?!?! lixom om man ska lägga upp en bild, åså söker man på google å sen sparar man den på datorn å sen laddar upp den så den kommer in i inlägget, men man kan ju asså istället för att klicka på "spara bild som" bara ta den och dra in den i inlägget så är den där, och de funkar ! :)
hahaha, kom på de idag, FETT smart faktiskt ! ;) dock så ju så att man inte kan bestämma vilken stolek man ska ladda upp den i när man drar in den men ändå !! ;) tänkte bara dela med mig av de, men alla visste de säker redan !

Barbra Streisand

'
om ni inte har sett den här videon så måste ni se den, AAAASKÖN !!

JOWJOW

'
TJO, efter en lååång sovmorron och en stor och god frukost ska jag nu sätta igång och skriva den sista uppgiften innan jullovet, en historia uppgift om Digerdöden .... inte såå taggat, plus att jag glömde boken i skolan :/
men den är bara på 2 sidor så ska försöka ordbajsa ihop nått å sen göra klart den imorgon med boken !
SOFTADE bara hemma igår kväll, såg dokumentärfilmen The Cove !!! SJUKT upprördande film, handlar om delfinslakten i japan... HEEELT galna saker men alla borde verkligen se den !
SÅG även klart Easy A igår, äntligen det var på tiden !! och JAG tyckte den var jättebra :D thithit

NIKITA&ALEX

'
såg nyss säsongsavslutnigen av NIKITA - ååhhhhhhhh det var hur bra som helst !!!!!! BÄSTA SERIERN ATM !! verkligen !!

stepup3d

'


'
igår var jag ju med agnes, vi chillade å pratade och började se på på step up 3D ! såg klart den nyss och ahh, jag älskar dansfilmer !! den var braoo, man borde se den ! SKÖN musik vare oxå i filmen! jag gillade typ vattendansen bäst tror jag (a) men kolla trailern och lite av den scenen här :
'


good vs bad

'
tingsek i mitt hjärta !!

 


long time no seeee

'
FREDAG har varit den skönaste dagen i skolan på länge !!! somsaaagt sovmorron och började 12.15 hade samhälls men satt hela lektionen och förde över filmer från mina klasskompisars datorer, SÅ de var slappt !! ;) sen hade vi historia, där vi hade en vikare som inte var så bra :/ hahaha, nejmen vi fick åka hem SÅ då åkte jag hem till clara där vi drack glögg, åt knäck och lussebullar - mkt trevligt och träffa henne igen, var ett tag sen somsagt, men de var KUL !
NU ska jag strax åka iväg till IKSU och träna den där megaroliga danssaken, är astaggad ! OCH sen ikväll ska jag vara med AGNES som de oxå var längesen jag träffade ! dunooo va vi ska göra men blir trevligt å ses !
NU måste jag springa till bussen HEJS

swwwing

'
helloooo, nu sitter jag i min säng å ska snart sova ! :) imorgon börjar jag dock efter luuuunch, 12.15 !
men orkar inte stå och vänta på buss ute i ovädret imorgon så ska åka med mama in på morronen till lägenheten  å chillar och sover där istället :) haha, sov på iksu en timme imorse, började 9 åkte med mamma om kom in åtta så då låg jag där på en soffa och snooozzzade ett tag (a) NU ser jag på musikhjälpen, som jag gör 24/7 typ - love it !! och snart ska jag see när MOVITS spelar !! dom är ju rååsköna,  gillar låtarna;
swing för hyresgästföreningen
äppelknyckarjazz
fel del av gården
DOM borde komma till open !

hmMM

'
BESKIVEN heeeeeeeeeeeeelt sjukt !!!!! dunooooo what 2 say to them, känns verkligen wierdddddd, nä besviken är ordet!

toker !!!

'
CLAROOOOOO !??!! kan du sluta vara tråkig eller!??!?!?!??!?!?!!


dag 16

'

dag 1 • en nyligen bild på dig och 15 intresanta fakta om dig

dag 2 • meningen bakom din bloggs namn

dag 3 • en bild av dig och några vänner

dag 4 • en vana som du önskar att du inte har

dag 5 • en bild av någonstans där du har varit

dag 6 • favorit superhjälten och varför ?

dag 7 • en bild på någon / något som har ströst inverkan på dig

dag 8 • mål på kort sikt för denna månad och varför

dag 9 • något du är stolr över dom senaste dagarna

dag 10 • låtar du lyssnar på när du är glad,ledsen,uttråkad,heta eller mårdåligt

dag 11 • en annan bild av dig och dina vänner

dag 12 • varför du började blogga

dag 13 • en bild av ditt rum

dag 14 • en bild på dig och din familj

dag 15 • sätt din ipod shuffle : första 10 låtar som spelar

dag 16 • en annan bild av dig själv



är taggad på att göra mörkare hår igen faktiskt !

gillas

'

TORSDAGEN var skön men tråkig. var bara i skolan 1 lektion, tog sovmorron på första och sen sista så skulle vi filma till vår musikvideo men min grupp var sjuk så åkte hem :) det var slappt. åkte hem till lägenheten sov lite å chillade men sen åkte jag till söris och bakade munkar med mormor hela dagen :) vi brukar alltid göra varje år inför jul och de är jätttejättegott och de gick bara braooooo. sen tråjade jag bara hela kvällen, typ kollade på musikhjälpen å nikita å låg i min säng hela dagen - INTE SÅ KUL ! men slapppppptt !

GLAD

'
NU är jag glad !! hehehehe, vi hade klättring på idrotten SÅÅÅÅ HIMLA KUL !!!!
klättrade hur mycket som helst och det är verkligen meeegakul, borde verkligen gå klätter kursen ! :D OCCCCCCH fick imorgon har ingen NK såååååå har sovmorron till 12.30 !!! :D YEY

LESS

'
.
hmmmm, varför känns de som att det alltid är / var mitt fel? att de är jag som jag har gjort fel och knas så att de blev som de blev ? äre verkligen så, what did i dooo !? HUR kan de bara vara JAG ?! hmmmm, miss it i do men ydligen äre bara jaag . ahm utanför fooor reaaaaaaal.många.
helt serri. VAD hände?

dag 15

'

dag 1 • en nyligen bild på dig och 15 intresanta fakta om dig

dag 2 • meningen bakom din bloggs namn

dag 3 • en bild av dig och några vänner

dag 4 • en vana som du önskar att du inte har

dag 5 • en bild av någonstans där du har varit

dag 6 • favorit superhjälten och varför ?

dag 7 • en bild på någon / något som har ströst inverkan på dig

dag 8 • mål på kort sikt för denna månad och varför

dag 9 • något du är stolr över dom senaste dagarna

dag 10 • låtar du lyssnar på när du är glad,ledsen,uttråkad,heta eller mårdåligt

dag 11 • en annan bild av dig och dina vänner

dag 12 • varför du började blogga

dag 13 • en bild av ditt rum

dag 14 • en bild på dig och din familj

dag 15 • sätt din ipod shuffle : första 10 låtar som spelar

'
- måste bara säga att jag bara har gammal musik på min telefon, har inte lagt in något nytt sen jag slutade ladda hem SÅ HA ÖVERSEENDE !! men här :
'
let it be - the beatles
astronaut - salem al fakir
november - laleh
a whole new world - disney
åh uppsala - markus krunegård
the rain - calvin harris
baby, It's fact - hellogoodbye
clockwatching - jason mraz
she is - the fray
weekends - the perishers - RIKTIGT BRA LÅT BTW



i'm team daniel

.
'


DAG 14

'

dag 1 • en nyligen bild på dig och 15 intresanta fakta om dig

dag 2 • meningen bakom din bloggs namn

dag 3 • en bild av dig och några vänner

dag 4 • en vana som du önskar att du inte har

dag 5 • en bild av någonstans där du har varit

dag 6 • favorit superhjälten och varför ?

dag 7 • en bild på någon / något som har ströst inverkan på dig

dag 8 • mål på kort sikt för denna månad och varför

dag 9 • något du är stolr över dom senaste dagarna

dag 10 • låtar du lyssnar på när du är glad,ledsen,uttråkad,heta eller mårdåligt

dag 11 • en annan bild av dig och dina vänner

dag 12 • varför du började blogga

dag 13 • en bild av ditt rum

dag 14 • en bild på dig och din familj


LESSLESSLESSLESS

'
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAARG
BAJSBAJSBAJSBAJSBAJSBAJSBAJSBAJSBSJSBSJSBSJAABSJSBS
less less less less less less less less less less less
arg arg arg arg arg arg arg arg arg
bajs bajs bajs
IRRITERAD !!!!!!!

let it rain

'

little marbles

'

sköna låtar - KLICKA HÄR för att lyssna på mkt bättre live versioner !



SÅ BRA

'
KLICKA HÄR !!! sjukt rolig&bra vecka detta kommer bli !!
nyss spelade carl norén från sugerplum fairy live, ROBYN kmr vara där på lördag gaaah !!
IT'S SOOO GOOOD !

LUCIADAGEN IDAG

.
'
HEJHEJEHEJ -
måndag = var en bra dag
- sov väldigt,väldigt gott inatt vilket var väldigt skönt !
- KULIG friskvård, vi ska leka aerobic/dans insturktörer vilket är jättejätte roligt !!
- vi sneekade in oss i aula nordica och såg UMEÅ STUDENTKÖRS LUCIATÅG = jättejättebra/mys/fint !!!
julstämmning där !! RIKTIGT lyckad, glad för att jag såg de ! :D
- på engelskan lurade vi vår lärare så, nu har vi sett slutet på filmen vi såg 2 gånger :) somnade 2 gånge oxår = SKÖNT
- efter skolan ner på stan, hittade köpte sista julklappen billigt&lyckat&bra
- kom hem fixade mer med liteextra julklapp, JÄTTEbra, sjuklyckat det blev !!
- HAR slagit in alla mina julklappar :)
HAR KÖPT ALLA MINA JULKLAPPAR NU - allt är klart !!
- nu ska jag se ung&bortskämd !!
+ linnea, din fleecetröja är SÅ SKÖNT ! (a)

GÖREBA

'
TAREEE'NNnn BAAAA
'


NAJS

'
'
JOWJOWJOW - helgen och dagen har varit väldigt bra ! :D dom har varit mysiga å sköna och jag är glad ! HEHE
söndagen var bra, jag var i lägenheten och kände mig som en riktig hemmafru, jag STORstädade den och tvättade, å bytte lakan, dammsög, våttorkade golven ja, allt man kan göra å gjorde de fint och rent överallt ! SÅ kände mig sjukt duktig och jag tkr de typ är kul å hålla på å göra fint (iaf där ;) ) SEN åkte jag till strömpilen, shoppade lite julklappar och köpte massa mat på maxi så nu är de fullt i kylskåpet där igen VILKET gillas :) hehe, å sen på kvällen var jag med fizzeboii ! vi myste å chillade och såg den där filmen som vi skulle se på bio förut, Despicable Me ! thihi, jag tyckte den var braaaa ;D hehehe
nu ska jag gå HEJS

DAG 13

'

dag 1 • en nyligen bild på dig och 15 intresanta fakta om dig

dag 2 • meningen bakom din bloggs namn

dag 3 • en bild av dig och några vänner

dag 4 • en vana som du önskar att du inte har

dag 5 • en bild av någonstans där du har varit

dag 6 • favorit superhjälten och varför ?

dag 7 • en bild på någon / något som har ströst inverkan på dig

dag 8 • mål på kort sikt för denna månad och varför

dag 9 • något du är stolr över dom senaste dagarna

dag 10 • låtar du lyssnar på när du är glad,ledsen,uttråkad,heta eller mårdåligt

dag 11 • en annan bild av dig och dina vänner

dag 12 • varför du började blogga

dag 13 • en bild av ditt rum

här är en bild på mitt lilla rum !  JAG GILLAR MITT RUM, det är litet men mysigt och jag gillaree, å jag spenderar typ all min tid i sängen ! till höger hänger de en spegel, och till vänster äre en byrå med kläder och ett skrivbord + hyllor ! den övre bilden är tagen när det var väldigt fint och städat och det är ganska sällan de ser ut så och för de mesta ser det ut så här på ett ungefär !
'
HAR en snygg affisch över byrån oxååå som jag gillar skarpt !
JUPP, that's it !!

fiiiiint

'
kärlek till glee

dag 12

'

dag 1 • en nyligen bild på dig och 15 intresanta fakta om dig

dag 2 • meningen bakom din bloggs namn

dag 3 • en bild av dig och några vänner

dag 4 • en vana som du önskar att du inte har

dag 5 • en bild av någonstans där du har varit

dag 6 • favorit superhjälten och varför ?

dag 7 • en bild på någon / något som har ströst inverkan på dig

dag 8 • mål på kort sikt för denna månad och varför

dag 9 • något du är stolr över dom senaste dagarna

dag 10 • låtar du lyssnar på när du är glad,ledsen,uttråkad,heta eller mårdåligt

dag 11 • en annan bild av dig och dina vänner

dag 12 • varför du började blogga



haha, för att jag inte hade något bättre för mig :) nejmen, det var väll i åttan nån gång, å vi satt alltid å kollade bloggan på bibblan på skolan och agnes hade blogg och alla i klassen hade typ å sen då efter ett tag så skaffade jag oxå en ! hehehehe, vääälidigt viktigt info där känner jag ;)

JOWJOW

'
massa gammmbilder !!

nu sitter jag i min säng och är trött ! kom nyss hem från en myskväll med och hos linnea och har spenderat mesta delen av den här dagen med henne. vi sov i lägenheten och tog en VÄLBEHÖVLIG och lång sovmorron, och sen åkte vi ner på stan vid 2 kanske, sen gick vi runt där, hittade de flesta av mina julklappar, ska köpa/försöka kirra dom andra imorgon, HIHI och sen chillade vi bara, tog buss hem till söris där runt fyra. så SKÖN lördag, älskar att hitta och köpa julklappar, har slagit in alla oxå ! IMORGON ska jag åka med mama in till stan, och städa den äckliga lägenheten sen handla lite, fixa lite saker å dona på :) sånt som jag tkr är kuligt typ, seeeen ska jag hänga med fizzbooow oxå :) NU, ska jag se nån av alla filmer som jag fick av linnea :D GODNATT

melajki

'

10 månader idag tillsammans med filip idag :)

SERIER

'
HÄR är datumen för när alla serier börjar gå ingen efter deras uppbehåll, LESS jag blir att det är så sjukt längeeee, typ till februari !! men ajaaa - HERE THEY ARE !
'
Gossip Girl - 24 Januari 2011
90210 - 24 Januari 2011
One Tree Hill - 25 Januari 2011
Glee - 25 Januari 2011
Hellcats - Troligtvis Januari 2011
The Vampire Diaries - 27 Januari 2011



JOWJOW

'
JOWJOW
dagen började med att jag missade bussen, väntade på nästa vilket var väldigt väldigt kallt MEN fick åka bussen med linnea vilket var roligt- skolan var BRA !! vi var så trötta,så vi spårade och skrattade hela tiden OCH sen kom aldrig våran lärare så vi fick sluta tidigare ! gick på stan med clasmates sen hem så nu sitter jag under täcket och ska strax se vampire diaries !! :) IKVÄLL ska jag först sjunga lite julsånger å äta gröt och sen ska jag in till stan och julmysa med linnea och några andra trevliga tjejoooor ! LÖRDAGEN taggar jag ännu mer, DÅ blire jul jul julklappar !!
har planerat, kommit på, skrivit ner och sturkurat upp mina julklappar (a) hahahah, SÅ på lördag ska jag OCH linnea ska julshoppa på lördag och jag är MER än taggad !! :) peace !!



dag 11

dag 1 • en nyligen bild på dig och 15 intresanta fakta om dig

dag 2 • meningen bakom din bloggs namn

dag 3 • en bild av dig och några vänner

dag 4 • en vana som du önskar att du inte har

dag 5 • en bild av någonstans där du har varit

dag 6 • favorit superhjälten och varför ?

dag 7 • en bild på någon / något som har ströst inverkan på dig

dag 8 • mål på kort sikt för denna månad och varför

dag 9 • något du är stolr över dom senaste dagarna

dag 10 • låtar du lyssnar på när du är glad,ledsen,uttråkad,heta eller mårdåligt

dag 11 • en annan bild av dig och dina vänner


DAG 10 !!!!!!!! (alla låtar/listor är länkar)

'

dag 1 • en nyligen bild på dig och 15 intresanta fakta om dig

dag 2 • meningen bakom din bloggs namn

dag 3 • en bild av dig och några vänner

dag 4 • en vana som du önskar att du inte har

dag 5 • en bild av någonstans där du har varit

dag 6 • favorit superhjälten och varför ?

dag 7 • en bild på någon / något som har ströst inverkan på dig

dag 8 • mål på kort sikt för denna månad och varför

dag 9 • något du är stolr över dom senaste dagarna

dag 10 • låtar du lyssnar på när du är glad,ledsen,uttråkad, eller mår dåligt

'
Igår var de en tråkig sak," något du är stolt över dom senaste dagarna " VISSTE inte vad jag skulle skiva å kom inte på nått som var stolt över sååååå jag sket i å göra!
men idag - dag 10 handlar de om MUSIK :D så ska försöka komma på nått !!
DE jag lyssnar på när jag är
'
GLAD :
JUST NU, äre de 3 första låtarna på min nya spellista ;
Split my personality, (Bassflow remix) - Salem
Call your girlfriend - Robyn
Dog Days are over - Florence + The Machine
men allmänt så äre nog mycke olika men EN speciell LÅT som jag ALLTID blir glad av är
Don't stop Believin' med GLEE
- den blir jag verkligen,verkligen alltid glad av !! :D

'

LEDSEN

'

- hahah, jag har ganska många lugna,sköna och deppiga spellistor på spotify verkligen och många av låtarna som jag lyssnar på när jag vill lyssna på nått lungt och bra kommer från OC - soundtracket faktiskt, och en som jag verkligen gillar är For The Windows In Paradise med Sufjan Stevens ! gillar den för just en speciell anledning som säkert nån redan vet ;) hehe men väldigt många bra låtar därifrån är jättebra. ANDRA BRA - I was Wrong med SleepStar ! (L) Soulmate & Wild Horses Natasha Bedingfield

HÄR HÄR HÄR HÄR - är några länkar till mina depp/chill/mysiga och listor på spotify ! VERKLIGEN bra lovar jag er!


Men en låt som jag verkligen älskar och kan lyssna på hur många gånger som helst är Pretenders  med Montt Mardié& Hello Saferide !!! ni har säkert inte hört den men åh, va den är bra och fin! Har ingenaning om vem killen är men tror jag hittade låten när jag lyssna på Hello Saferide alltså Säkert! och hade på Suffelmode och sen kom det bara på den låten och fasnade ! DEN är verkligen en depp mys låt, med acustic gitarr, duett å om olycklig kärlek - oooo den är så fin !

VERKLIGEN LYSSNA PÅ DEN !!

'

'

'

när jag är UTTRÅKAD så är jag otaggad och för att BLl taggad lyssnar på partymusik !! haha, nejmen bara sköööna låtar som man blir meeeegataggad av ! :)  men vilka låtar är helt olika för vilken som är bäst ju då men JUST NU så skulle det nog vara ;

'

TEENAGE CRIME - Adrian Lux

One & Miami 2 Ibiza - Sweidsh House Maffia

Get some - Lykke Li

Beep my Beep - Addeboy vs Cliff

Nothing But Love - Axwell

The Time - Black Eyed Peas

Pengar - Maskinen

Electric feel & Kids - MGMT

Låna Pengar - rebecca&fiona + basutbytet

Now You See It - Pitbull (!!!! hahaha )

Starstrukk - 3OH3! + katyperry

TYP assssså de finns ju miljoner andra och det är inget speciellt med JUST dom här låtarna lixom haha, kom inte på några exempel !

och OCF ... Robyn !! ;)

dancing on my own / hanf with me / get my self together / time machine / love kills / include me out / call you girlfriend

'

blir aldrig trött på den här låten, den är verkligen SÅ GRYM !!!

'

NÄR jag mår dåligt lyssnar jag typ på depp musik eller bara allmänt bra låtar som man blir glad av ! :)

allmänt braiga och glada och sköna låtar kan vara typ ;

'

'

Shark In The Water - VV Brown

Will Allways Be Your Solider - Marit Bergman

Backseat - Staygold

Tiny Dancer - Ironik

Daniel Adams Ray - SVART & LILLA LADY

Genom eld / 25 / Debut - Oskar Linnros

Man Must Dance / Dead End / 18 Karet Gold - Johnossi

MED FLER !!

har en spellista som heter CHUCK som verkligen är skön men halvlugna låtar å som verkligen är BRA så DEn kan ni ta om ni vill. KOM på en sak, haha, om jag mår dåligt är less eller är uttråkad å lyssnar på min svensk-disney spellista så blir jag alltid gladare ;) hehe

'

'

såå KLAAART  !! men somsagt, alla låtar är LÄNKAR så de är bara å klicka på låtarna & listorna för att få lite najsig musik !! :D PEACE !!

 

 

 





TACK FILIP

'
min födelsedagspresent från filip :] ett par jättejättefina vantar som gillas skarpt OCH en välbehövlig uppdatering till min mobil !! ett nytt MEGANSNYGGT fodral & en ny plast till skärmen som veeeeerkligen var på tiden :D  så tacktacktacktacktack :)

NIKITA

'
jag ska börja se en nya serie tror jag, NIKTIA !
NU är topmodel säsongen klart & jag orkar inte se hellcats, gillar inte tjejen som är med (a) + att alla har uppbehåll nu ett tag men ska nog börja se en ny serie :) som ni säkert vet så så gillar jag allt sånt med agenter&vapen åsånt i serier, hehehehe och den här serien känns typ som Alias, om ni har sett den -  DEN gillar jag skarpt - så känns som en förnyelse av den :) TYCKER den verkar assssbra faktikst !! taggga

T V D S02E11 PROMO

'
SPÄNNANDEEE taggar fredag !!

YEY

'
TJABAA !! trost att jag inte var så glad innan idag så har jag haft en AWESOME KVÄLL !!
iksupasset var ju fullt men jag åkte ändååå, å kom lite seent å sneeakade in mig där och DET VAR VERKLIGEN HUR KUL SOM HELST !! de var spec gång, moulen rouge dans så det var som inget aerbocis utan bara massa massa svårt koreografi - och det var verkligen sjukt jobbigt och ganska svårt  MEN DET VAR SÅ SJUK ROLIGT !!
det är igen nästa fredag, den 17 å ni som kan MÅÅÅÅÅSTE VERKLIGEN GÅ! :D asroligt !!
jag var duktig på iksu idag, efter ett otroligt svettigt danspass så powerwalkade / sprang jag i 40 minuter + lite styrka mage&armar efter de :D känner mig duktig å glad och NU sitter jag i min säng och äter/dricker en banan,ananas& kiwi smootihe med linfrön :D mkt gott mkt gott ! SÅÅ nu ska jag se nån serier och sen sova, har inget å plugga FETT SKÖÖÖÖNT :D


skulle bara föra fram att även fast än jag var arg å less OCH jag blev dissad.. idag SÅ ÄR JAG MKT NÖJD MED KVÄLLEN !!

bajs

'
LEEEEEEEEEEESS och arg på ett flertalsaker atm !!
matteprovet gick JÄTTEDÅLIGT åååååååå less, kvällen kmr bli TRÅKIG kmr inte hinna till en sak, iksu saken är full sååå de nog jättekul här hemma själv. VÄRT verkligen lesss och irriteard nuuuu, bajs

Still waiting for the snow to fall It doesn't really feel like Christmas at all

'
'
'
MYSIGASTE JUST NU
sjuuuuukt mysigt och härlig låt !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

nice2

'
måste bara säga att jag tyckte de nya avsnittet av  gossip girl var JÄTTEBRA - äntligen fattar man nånting ;) hehe

DAG 8

'

dag 1 • en nyligen bild på dig och 15 intresanta fakta om dig

dag 2 • meningen bakom din bloggs namn

dag 3 • en bild av dig och n

ågra vänner

dag 4 • en vana som du önskar att du inte har

dag 5 • en bild av någonstans där du har varit

dag 6 • favorit superhjälten och varför ?

dag 7 • en bild på någon / något som har ströst inverkan på dig

dag 8 • mål på kort sikt för denna månad och varför

hmmmmmmm, de skulle nog vara att komma igång att träna igen ! att som göra de till en rutin å vana igen ! för asså de är så himla skönt,kul och bra träna och man mår verkligen bra av det ! har verkligen inte tränat mkt alls på sistone har alltid haft så mkt i skolan eller varit sjuk meeen nu känner jag att jag ändå har kommit igång lite ändå å vill verkligen fortsätta lixom :) ! så att komma igång å göra de till en vana igen !



bästa just nu

'
TIME MACHINE

refrängeeeeeeen är såååå sköööööönt

NICE

'
TÄNKTE tipsa om en sak, skulle se nyaste avsnittet av 90210 nu och hittade en sida där det var megabra kvalité streemat.
SÅÅÅ för alla er som är duktiga inte laddar hem ;)  KLICKA HÄR hehehe, peace.

tjow

'
HEJHEJ bloggen ! NU sitter jag hemma i lägenheten och äter mat, för att få lite energi så att jag ska orka plugga matte heeeela dagen ! har första matte B provet imr och vet inte hur de kmr gå, det är SVÅRT ! men jag ska göra mitt bästa och verkligen plugga nu ikväll ! :) hade ju spanska prov idag och de gick nog inte så bra som jag hade hoppats, men asså jag hara verkligen pluggat mkt men de är bara SÅ SVÅRT (de med) men imperfekt och preteritum att veta när vad ska vara vars, det är jättesvårt så failade på det plus läsförstående! jag gillar spanska men min hjärna hänger inte med och jag fattar bara inte längre ! :D hehe, men ha vi får hoppas att de gick bra!!
men nu ska jag äta klart, se 90210 (a) och SEN plugga heeeeeela dagen lång :D hehehe
PÖWS

DAG 7

'

dag 1 • en nyligen bild på dig och 15 intresanta fakta om dig

dag 2 • meningen bakom din bloggs namn

dag 3 • en bild av dig och några vänner

dag 4 • en vana som du önskar att du inte har

dag 5 • en bild av någonstans där du har varit

dag 6 • favorit superhjälten och varför ?

dag 7 • en bild på någon / något som har störst inverkan på dig




Jag tänkte efter men sen var det inte så svårt att komma på faktiskt, tror att min syster HANNA har störst inverkan på mig.
lixom om hon tycker en tröja är snygg så som litar jag på de, så om jag frågar eller om hon säger att jag är är ful eller fin i håret eller om man kan matcha de och de eller om jag kan skriva si eller så , så litar jag på de och tar åt mig de hon säger.
och jag tar åt mig de hon säger och tycker lite mer än om de skulle komma från någon annan !
nästan alla gånger iaf, hahaha, inte när hon är dum och säger att allt jag har på mig är fult bara för att vara dum, hehe men när hon är seriös så har hon nog störst inverkan på mig ändå. vet inte om jag skulles säga att jag ser upp till henne som men vi är som så lika, och tkr och tänker likadant och vi har otroligt roligt med varandra faktiskt.
SÅ jag tror att hon ändå har störst inverkan på mig faktiskt !

SÖNDAG

'
HEJ BLOGGEN !! helgen - lördag/söndag har varit tråkiga och gått vädligt fort. SOM vanligt så har jag inte gjort de jag borde, alltså ha pluggat rumpan av mig på matten och spanskan men  har ist inte gjort nått alls, eller kan glosorna men det är de ändå, så OJA har liiite dåligt samvete men MÅSTE klara de här så ska plugga NU ikväll, göra lite matte tal och sen på lektionen imr blire spanska och imr meeeeeed !! hehehehee men är taggad på imr, skön dag ändå, har friskvård då vi gör aerobics danser å jag å linn ägeeeer, å sen ska jag träna på lunchen antigen spinning eller bodypump + zuuuumba, får se vad de blir :) men de är jag taggad på, åååå sen blire hem ännu mer plugg typ :) YEY såååå helgen har varit tråkig förutom i fredags som ÄGDE :) hehehehe
nej NU matte!!



bara gamalbild :)

jag älskar din stil

'

DAG 6

'

dag 1 • en nyligen bild på dig och 15 intresanta fakta om dig

dag 2 • meningen bakom din bloggs namn

dag 3 • en bild av dig och några vänner

dag 4 • en vana som du önskar att du inte har

dag 5 • en bild av någonstans där du har varit

dag 6 • favorit superhjälten och varför ?


hmmmmm, har inte så stor koll på superhjältar faktiskt.. MEN måste erkänna att jag verkligen gillar filmen, The Incredibles - Superhjältarna ! DEN är jättebra! men om JAG skulle kunna ha en superhjälptepower så skulle de vara att kunna flyga eller vara osynlig! Så svaret på frågan blir nog att jag gillar superhjältarna i The Incredibels och sen måste jag nog ändå säga Superman/ Stålmannen. VI har dom filmerna och har sett dom flera,flera gången och sen så är han ju SNYGG, Clark Kent ! mkt mkt stilig karl men han kan ju FLYGA oxå och just därför skulle jag säga SUPERMAN!








DAG 5


dag 1 • en nyligen bild på dig och 15 intresanta fakta om dig

dag 2 • meningen bakom din bloggs namn

dag 3 • en bild av dig och några vänner

dag 4 • en vana som du önskar att du inte har

dag 5 • en bild av någonstans där du har varit

'

Indien - Goa

Australien - hahahahahah, ända bilden jag hade på datorn, men SMÅ var vi !!
London -2007 tror jag !?
Japan - 2008 (hehehe)

New York - 2009

TURKIET - 2010 med signe !


har inte fått bilderna från Seoul från Hanna än !!! :( vill verkligen han dom !

dog days are over

-
när jag såg de här i förra avsnittet av glee blev jag så sjukt glad ! :)
LÅTEN är hur bra som helst och bara den blir man så sjukt taggad å glaaaaaaaad av bara den + gillade verkligen videon som dom gjorde till, bara sprang runt och hoppade å dansade !! LOVE IT !!


peace.

-
tackar och bockar för en ASSM kväll !! massa gott,massa ROLIG dans&träning, idol, och mys och allt detta med  bästa linn!
sjukt skönt och slappt och bara heeerligt ! SER ut som att de blir en tråkig helg, hem till söris imr typ, har inget bättre för mig, måste pluggapluggaplugga så får se till och göra de :) får se hur allt blir. NU ; grey's SEN; sova

hänga runt, gliiiida runt, LÅNA PENGAR !!

.
som ni säkert vet diggar jag rebecca&fiona, gillar deras program STARKT, tkr dom är så sköööna !!
fett tuffa&balllahhh, diggade låten låna pegnar feat. basutbudet när den var i programmet, nu har ju den kommit på spotify + videon  ! DIGGAR DEN !!

ikväll blireee :

'
'
P L U S
'
de kmr bli spänannde....

dag 4 • en vana som du önskar att du inte har

'

'

'


dag 1 • en nyligen bild på dig och 15 intresanta fakta om dig

dag 2 • meningen bakom din bloggs namn

dag 3 • en bild av dig och några vänner

dag 4 • en vana som du önskar att du inte har

'
hmmmmmm, en vana jag önskar att jag inte hadeee, måste nog vara att jag alltid gör saker i sista sekunden och gör inte saker som jag borde göra istället. asså när de gäller skolan jag är sämst på att börja plugga i tid ! haha, jag kan tex planera upp när/var/hur jag ska plugga men sen tar jag bara aldrig tag i det för att jag är för lat !! sen blire å göra allt kvällen innan och sen får man panik för att man inte kan nått och gråter lite för att jag tkr jag är så dålig å kan inget å så går de dåligt på provet. SÅ den vanan skulle jag vilja bli av med och kunna prioritera lite bättre ibland ;)

oj, FET egobild från turrrrrrkiet

SNYGG SIGEN

,

min fina ven signen
(Y)
sjukt bruuuuuuuna&fina !!

nu kör viii

'
NU ska jag ta tag i mitt liv och läsa några harry potter böcker så att jag blir en i mängden :) nejmen hittade den jag hade, 3an på engelska SÅ ska läsa den på engelskan å ska  verkligen komma igång å  läsa !! haha, jag är så sämst på de så vi får se hur de går ! :D
du och jag harry !!!

beautiful day

'
ni måste erkänna att de här faktiskt är väldigt bra !!


tursdaj

,
TODAY - har jag varit hos herr doktorn. jag&hanna var kallade samtidigt å dom snackade om gluten typ.
hanna har ju de, och eftersom jag blev laktosintolerant nu, för man brukar antigen få de när man är lite en gamal, så tyckte dom de var lite knas och eftersom min syster har gluten så tror dom att laktossaken kan vara ett som "för-stadie" till att jag har gluten.. så vi snackade om de och sen tog dom prover för att se, och dom skulle ta nått som skulle visa om jag hade nån gen som gör att man skulle kunna få gluten, så HOPPAS på att jag inte har den !!!
SEN åkte jag till skolan,hade ingen vanliga lektioner utan utvecklingssamtal dag, så åkte hem efter lunch typ å tänkte ta 13.30 bussen men jag klantate mig och missade den, så är lägenheten nu å ska åka med mami hem : )
ikväll ska jag vara med LAINO men innan de måste jag plugga, hahaha jag suger har verkligen tappat de här med att plugga, haha - så nu ser jag bara på serier hela dagarna ist, men MÅSTE plugga SPANSKA OCH MATTE !!
har 1a matteprovet på matte b på onsdag, å de är på typ 100 sidor, har inte gjort alla än men de är ASMKT och ASSVÅRT !! så de måste jag fetjobba med i helgen + att jag har spanska prov på tisdag, och det mååååstemåstemåste jag få bra på, visa att jag inte är sämst i spanska som hon tror :D hehe men de är svårt de med :( måste jobba mkt på de oxå, vilket känns drygt, ORKAR INTE hehe, eller VILL INTE rättare sagt :)
NEJ, nu ska jag ringa min mor och fråga vars hon håller hus för att förhoppningsvis komma hem nångång :) peace.


bild från i sommars när vi kvällsbadade vid bryggan :)

dag 3- en bild av dig och några vänner

'

dag 1 • en nyligen bild på dig och 15 intresanta fakta om dig

dag 2 • meningen bakom din bloggs namn

dag 3 • en bild av dig och några vänner

vickis,mois,linjal och milloow - SNYGGA hehehehe

min önskelista

,,

galet heta

,
nu ska jag först till mediamarkt och kolla kamera och sen ska jag fika med den här tjejen ;)

BRABRABRALÅT

,
,

dag 2 • meningen bakom din bloggs namn

'

dag 1 • en nyligen bild på dig och 15 intressanta fakta om dig

dag 2 • meningen bakom din bloggs namn !
orkar inte förklara men kolla på klippet, he förklarar lite och gruppen som gjort låten heter lifehouse ahhhow, å i den vägen äre!

RSS 2.0