asssm

helt rätt - konfrimanderna har lektioner så nu sitter vi ledare i the top secret leader hangout placeee å alla sitter vid sina datorer- lägerchefen skrev på chatten på fb - "4 av ledare är inne på fb samtidigt, vad händer?? "
hehehe- helt rätt !
IKVÄLL SKA JAG HEM !! yey, eller till sthaan å får äntligen träffa min bästa - fredag kommer bli super oxå - HEJS


atm

chacha ! måste bara säga att strömbäck och konfat är grymt- sjukt underbar bara !
ASSM

truethat


this is it

this is who i love with my whole heart

hehe


fick fina hälsningar på mms igår- snygggingar hehehe

världens bästa

HEJ - jag har helt klart världens bästa sommarjobb !!
kom hem idag från 1 och en halv vecka i fjällen med 31 konfrimander- HUR KUL SOM HELST !! ojojoj, vad jag har haft de kul och HUUUUUR GRYMT SOM HELST !! är superglad och as lycklig ! och nu mellanlandar jag bara hemma, tvättar och packar och IMR bär de av till trästock för att träffa alla mina fina vänner som jag saknar till tusen !!! kommer bli hru bra som helst ! och sen på söndag/måndag till strömbäck för 2 veckor till med DE UNDERBARA SMÅTTNIGARNA!!
är SICKTglad och lycklig just nu asssooow. har inte tagit några bilder typ men de kmr väll sen, OJOJOJ vad bra de har varit !!
bilder från fjällen, mkt fint,mkt fint!

jäs

halluuu !! idag har jag packat,packat,packat hela dagen ! men nu har jag packat klart både till fjällen OCH strömbäck! mkt kläder kan jag loooova ! :) har även varit och badat med mina kusiner och nu väntar jag på att linnea ska komma och hämta mig åså ska vi åka till några klippor och bada ännu mer och mysa !
nej nu kommer linnea HEJDÅ
bilderna är min konfa, 2 år seeen när vi gick i fjällen !
snodde dom från linn&marias blogg

hahahahahhahaha-

var tvugen att ta den här bilden ! HAHAHAH hanna&linn - mkt fin cooombo dedär ! ;)


loveit

bästa låten just nu - den är verkligen grym !!! gillar allt i den, den är så bra och den är så mkt som händer i den !! hittade den på claras grymma spellista som jag tackar och bockar för - men lyssna på den, den är VERKLIGEN grym!!
spring - my darling YOU

yey

TAGGA KONFA ! hehehehe
värsta bra dag planerade osv osv, så nu har jag koll - fick naaajsiga ledigheter osv så allt känns verkligen assm nu.
MÅSTE börja packa nu, men orkar inte - men är ledig imr så då blire pack-pack-pack. tjaaaao, va finns de annars å säga- millemooo är glad och taggad!

HEJSAN

CHACHA BLOGGEN ! ! ! hehe - allt är bra med mig men TRÖTT är jag!
helgen har varit superbraoo och mysig och har spenderats med min coola fizzepizze och idag, eller igår firade vi 5 måndader :] men aja, så här har jag haft de iaf.

torsdag - herr doktorn först och sen på kvällen salem !! :) med mina bästa och salem var super så söt så bra ! haha, OCH vi kämpade och tog oss längst fram framför scenen - vi och småbarnen, haha men fett kul och ja saaaalem <3

fredag -  åkte till fizze på morronen, hängde på hans jobb på dagen, INTE så kul eftersom de var bajsväder, men vi åt glass å spela massa minigolf och det är ju KUL !! när de går bra, men ja, det är underskattat !!

lördag - ba chilllllla, vi gjorde inte så mkt på dagen eftersom de var bajsväder då oxå, men sen på kvällen blev de sol så då åkte vi till värsta fina stranden och badade och kastade freezbe? och ba myste,jättefint och jättemysigt!

söndag - hmmmmm, stekte i solen, åkte till playan igen,solade,badade, fett nice ! På kvällen åkte jag in till stan å hängde med clara hela kvällen :) vi gjorde och åt gooomat, såg på fotboll, JÄÄÄ SPANIEN ! var ute och gick, såg film osvosv.

summan av kardemumman - mkt mkt mkt bra och härligt och sooofta dagar. gillas! och imorgon (idag) börjar jag JOBBA!!! TAGGA KONFA - planering måndag,tisdag, onsdag - fjällen ---> kmr hem fredagen under trästock, lördag = trästock , söndag JOBBA igen, konfa i strömbäck två veckor frammåt ----> samma dag konfan slutar, TURRRRRKIET med sigen !! :) ASSSSSSSSSM

den här bilden är från min egen konfa för 2 år sedan
haha, kul att jag ser likadan ut ! :D hahah




INTE HELT OKEJ

åh, var ju hos doktorn idag, och då MÄTTE jag mig och ja ba scooore, nu kommer jag se hur mkt längre jag har blivit, för de har KÄNNTS som att jag har blivit längre på sitone, men hmmm, jag mätte mig, och tänkte väll att jag måste vara typ 163-164 iaf, eftersom jag har växt åså - OCH SEN HUR LÅNG VAR JAG DÅ? .... 162,5 !!!!!!!!!!
jag har typ växt MAX 1 cm sen 7aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaan !!! INGENTING- hahahaha, hur kort som helst !
jag VILLVILLVILL bli längre och SKA BLI !! hahahah, blir ba lesss ! :D ett måste är ju 163 iaf, men 165 skulle vara BRA, men ändå 168 är ju drömmen, iaf den realitiska ! 
aja, hahahaha, bara så ni vet läget sådäääär!

hahaha, var tvungen

på tal om att salem är söt- åhhh, kolla här !! :) HUR SÖT SOM HELST !!
han ba sjunger å dansar å hoppas runt är superglad å allmänt söt ba åh,
jag vill gifta mig med honom ! hahah

ignore this

imr blir nog en rolig men även jobbig dag- kommer kännas bra men jobbigt ! ska ÄNTLIGEN till läkarn å kolla upp gulten oxå, sköööönt men samtidigt drygt, hoppas jag inte har de !! och sen efter allt så äre ju SALEM på kvällen !!  har inte som fattat de, och har inte taggat till (de blev inge teddybears :( heartbreak) men SALEM är ju inte fy skam de heller ! :) Kommer bli toppen, ska hänga med Clara och Gabbe med mera tror jag ! :) men aja, tagga saaalem då !

han är ju sååå söt ju, älskar 4 o'clock videon, SÅ SÖT !!!

hehehe,godnatt !


vem älskar inte typiska high-school filmer?

hittade den här filmen på en blogg - DEN VERKAR NICE !! den heter Esay - A och tänkte vara tipsa om den nu, så man kan se den när den kommer ut sen- den kommer ut den 17 september i usa ! Den kommer nog va bra och det är MKT najsigt folk som ska va med oxå, här är cast-listan -  Amanda Bynes (What I Like About You, She's the Man, Hairspray ) Penn Badgley (Dan i Gossip Girl), Dan Byrd (Travis i Cougar Town), Lisa Kudrow (Phoebe i Vänner), Cam Gigandet (Kevin Volchok i The O.C.).!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Huvudrollen görs av Emma Stone, känd från Zombieland, The House Bunny och Superbad.
KOMMER BLI NAJS

härligheter

bilden - HAHAHAHAHAH
gårkvällen spenderades till största delen med min fina och otroligt snygga vän gabriella :) vi pratade, å pratade, gick runt, pratde, åt lite, pratade, gick runt osv osv osv :) men skööönt att träffa henne igen efter peace å mer. kvällen slutade med att vi hamnade hemma hos linnea rådahl där vi chillade ännu mer, å eftersom jag skulle vara med henne dagen efter så hade vi en lite sleepover ! gaaah, kommer dö när hon åker till usa !! :( de där va  typ sista gången jag kommer hinna va med henne innan hon åker, INTE HELT OK!!!

älskar den här bilden, den är så fin ! :]

idag- väcktes av linnea, softade, sen gick vi ner på stan kikade lite, köpte jordgubbar&körsbär satte oss och solade och pratade och hade de asssssm- superduper dag alltså. KOMMER SAKNA BRUTTAN!!! helt gaaaalet

goddieees

när jag kom hem idag så väntatde ett paket på min säng - de var mina grejer från bella&tyra show ! ;) en gooodiebag med massa grejsor, flera skolskyddsfaktorer,läppglanss,läppstift,några ögonsaker typ!
det var kanske inte massa toppen grejer men kmr säker använda dom så ändå veert!

thithi

grattis igen till världens bästa anges ! :)

- vad är de för en dag ? - är de en vanlig dag ? - NEJ det är INGEN vanlig dag !! FÖR DET ÄR AGNES FÖDELSEDAG- hurrraa hurrra hurrraaaaaaaa !!!!





STORT STORT STORT GRATTIS IDAG TILL VÄRLDEN BÄSTA AGNES (agge- aggebagge - nanis, nannoo, nnnnooo!? butcrack-agnes osv) SOM FYLLER ÅR IDAG !!

hahahahahahahhahaha- fett fail på mig!!! JAG VAR TRÖTT OKEJ? agnes ÄR ju redan femton!!!! hon fyller JU 16 !!!! :) men de känns oxå litet !!! MEN SOMSAGT 16 ÅR !!

huvudsaken är att det är din födelsedag idag sååå stort grattis till dig och du är så sjukt grym på alla sätt och vis- mkt tacksam att jag hittade dig i 8an där nångång och att vi blev så tajta och att vi fortfarande är det, och har hållt ihop trots allt.
du är bäst och grattis återigen !! ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

grööönan

grönanvar SJUKT lyckat !! underbart väder, inga folk,inga köer, åkte hur mkt som helst, åkte allt flera gånger ! åkte insane x2 , frittfall vanliga en gång och tilt x2 , åkte alla bergodalbanor och gick i spökhuset som jag INTE ville men gjorde och INTE gillade heller, var hur rädd som helst, haha - sånt är INGET för mig. Så nu är jag ganska slut och sluten efter dag, är ganska röd oxå :( har packat och imr bär de av hemmåt TIDIGT !
HEJS

asssm

CHACHA BLOGGEN ! :) hoppas allt är assssm och att ni har haft en lika bra dag som MIN ! för min dag har varit super :) blev väckt med superfrukost av papa,men jag var dock ganska trött,var uppe till halv 5 igår :( men iaf, de är SUPER väder här, så ja å hanna gick ner till några klippor där man kan bada å la oss där, de var as mkt folk men vi fick en assm plats nära vattnet så de var SUPER !! kom hem vid halv 4, va tröttta å nu har jag dushat å chillar :) å ikväll vi ska till grönan,tagggat - har inte varit där typ, nån gång när jag var mini, så jag är taggad! men super iaf, och imr flyger jag hem  - sjukt taggad på å komma hem HÄNGAAAAA med mina fina vener !
nej, nu ska jag fixa till mig för grööööönalund - hahah fett taggad.
HARE BÄST !!!

btw- filip bergström är bäst i hela världen, saknar honom bajsigt mkt för att han underbar och bäst å ja, masssa PUSSAR på honom nu, HEJS
om hem vid halv 4, va tröttta å nu har jag dushat å chillar :) å ikväll kanske vi ska till grönan, men vi får se, de är bara jag soim är taggad typ :) haahhem vid halv 4, va tröttta å nu har jag dushat å chillar :) å ikväll kanske vi ska till grönan, men vi får se, de är bara jag soim är taggad typ :) haah

hahaha

btw - röööööööööööv
varje jävla dag !? orkar inte !!! ceeepe ! WHY - BLÄK !? skääääääärpning, eller nej, do it why NOT, åh HMM

ASMx10000000

nattlig men en sjuk och underbar uppdatering på den bästa- världens bästa  nu  äre verkligen mmm !! , SOMMAR
KLICKA FÖR ATT FÅ DEN HÄR


mucistip1 meant2bee

satt och kollde på klipp med teddyberas, for NO reason, å sen så tänkte jag att de verkligen hade varit så assm att se dom live, vet att dom ska va på sundsvalls gatufest, vilket efter många om och men jag har kommit fram till inte skulle passa så bra för mig just nu, men DÅ såg jag deras turnédatum - såg att dom skulle vara i SKELLEFTEÅ på torsdag - kollade dag, de är som dagen innan typ så den är BILLIGARE - kostar 100 (eller 150 ) vilket är FETT VÄRT- åh, måste bli av, det är MEANT TO BEE !! comee onnnn nu mina vänner !!!

LET'S DOOOO THIS !!!

kolla här - http://www.stadsfesten.nu

 


eclipseinmyheart

har inte så mkt å säga om filmen, orkar inte skriva ner massa. är helt utpumpad typ. jag dog verkligen !! hahaha, hade verkligen ingen aning om vad som skulle hända och sen ba GAAAAAAH!! jag blev så CHOCKAD flera,flera,flera gånger under filmen och jag kan inte säga annat än att jag älskade den. eller inte älskade, men gillade sjukt mkt !! ASBRA!! heela filmen var som så bra gjord, rolig,scener, coola vinklas, fått med mkt, BRA BRA BRA ! verkligen BRA !! och överraskande- PANIK !!! men asså fem av fem, SJUKT bra film verkligen - vill se den igen NU !! och nu MÅSTE och SKA jag verkligen läsa boken !! over and out.

lite bilder från filmen
gillade att edward var med mer i den här filmen, och att han var snäll&fin !
gillade även alla så roliga detaljer SKARPT, massa saker som jag kmr på nu i efterhand som var bra!

asså åh, hade glömt bort hur bra den där serien är asså, MÅSTE läsa om och se om och kolla på alla töntiga bloggar igen (a) thithi

det HÄR är bra, det ÄNDA RÄTTA ....

gilllas


byxdressss som jag köpte på idag- gillar den faktiskt verkligen ! :)

THITHITHIT

SCHAAS OVE, SCHAAAAAAAAAS

JÄÄ

CHACHA !! millemoo är mätt i magen, ojojoj ätit sååååå mkt god mat till middag! ojoj- så nu är jag glad ! :) dagen har varit kul,men less - jag och hanna var på stan i VÄRMEN, men de gick bra- hanna goooes crasy, köpte hur mkt som helst men jag köpte en asssssm byxdress&assm jeansshort- så jag är nöjd !! :) ikväll 21.20 blire biooooo, assså ECLIPSEEEEEEEEEEEEEEE - hej, jag är lite taggad.
men egentligen är jag inte så taggad, vet inte vad som väntar, har inte läst boken, var länge sen jag såg den andra filmen meeeeeeeeeeeeeeen kommer bli AWESOME :) äh, vi ser väll- HAREBÄST

gillagillagilla


wweeeeend


TJUUUU - leget er bra.
tog en glass i varberg på 3toppar- ett MÅSTE när man är där, underbart - hallonlakris & brownie doppat i varm nötsås ! <3
är ÄNTLIGEN framme i sthlm, ska sova nu skönt ! efter 8 timmars resa med tåg hit, fett drygt med massa cepeförsenigar- MENMEN! varberg var grymt, verkligen assssm! sjukt nöjd och över förväntningarna !
imr skare bli SUPER väder här, så då blire sol&bad och förhoppnignsvis grönan, och söndag sthaan&bio!
blir super ! hoppas ni har det bra PÖSS
och alla - nästa vecka är sista veckan av frihet på sommarlovet för mig-
KOM HEM OCH VA MED MIG 24/7
tjo.

RSS 2.0