ASSSSM

åhhhhhhhhhhhhh, fick nyss ett samtal från peace&love !!! tog ett tag för mig att höra vilken låt det var men sen hörde jag att det var MIKA - grace kelly, ASSM !! åhhhh, sjukt glad för agnes&gabbe och alla andra som är där nere, FETT NICE !! taggar verkligen nästa år när jag SKA vara där ! :D sjuuuukt glada för dom, fatta värsta NICE !!

vad är det här? jag är bara glad, inte avundsjuk typ? kanske för att imr gäller det, 11-12 - tennismatch mille vs. farfar - hahahha assssm ;)

 


BRABRA


LOVE IT -
detta är vad jag har gjort idag, de har varit dåligt väder idag så idag har jag för de mesta legat i sängen sett klart femte säsongen av grey's. bra så bra - och nu fortsätter jag bara... THITHITHIT

bättre än bäst

U N D E R B A R T !!
P E R F E K T
H Ä R L I G T
S K Ö N T
V E R K L I G E N   U N D E R B A R T !!!

( hanna tipsade mig om den här låten, lika underbar och glad den med - lyssna på den när ni läser kanske ni får lite samma feeling som jag - GLAD !! Shark in the water - VV Brown )

ÅH, NI FATTAR INTE HUR MYCKET JAG TYCKER OM ATT VARA HÄR- DET ÄR VERKLIGEN UNDER,UNDER,UNDER,UNDERBART !!
sov jättelänge och jätteskönt, kom ner, lunch och sen sola och läste å chillade lite på altanen- sen drog jag ner till den lilla, mysigaste och finaste jag vet - satt i en solstol och solade, vinden från havet fläktade, lyssnade på musik, läste en grym bok och verkligen livet som bäst. Vattnet var klart och lite kyligt men skönt att svalka sig, sjukt underbart.
sol,sol,sol - varmt men inte för varmt, sköna vindar och verkligen underbart- låg där nere i flera timmar.
nu ska jag chilla lite, dusha och sen ska jag och farmor&farfar in till stan och picknicka lite :) är verkligen så lycklig nu,är glad så glad!!

lite efter men


lite sent men helgen (förra) var GRYM !!
midsommar,dagen efter midsommar och dagen efter de!!
fredags-midsommar var asssbra - verkligen super lyckad- men asså kan midsommar bli misslyckad?

men iaf- på dagen så kom fizze till mig och sen gjorde vi picknick på gick till grönområdet och picknickade med linneao och var med på midsommarfirandet där- asasas varmt och mysigt och gottgott - hem chilla sen gooooo middag hos linnea.
massmassa god mat, grillat,kroketter,majskolvar,sallad,vitlöksbröd och 2underbara cheescakes till efterrätt- kubb,buzz,musik,SKRATT ,folket var grymt,tack till, linn1,fizze,marcus,jesper,nisse,alex!! midsommar kan aldrig gå fel känner jag,alltid lika bra- älskar verkligen midsommar!


- dagen efter,lördag,hemma chilla på dagen och sen på kvällen in till stan till mina bästa,bästa b-rudar.
clara,linnea,agnes&gabbe+millo = sjukt assm. vi grillade å åt igen på claras ballkong och hade verkligen supertrevligt. vi diggade "we no speak americano" helahela kvällen- skulle dra in till stan men fassnade på minervaskolgåren och sen lekte vi hela kvällen hinderbarnor - AS KUL!! om man har fantasi och är kreativa har man aldrig tråkigt. nejmen as kul vare verkligen mkt mkt lyckat!

och i söndags kom fizze till mig i söris igen och vi ba chilla och solade och packa inför gbg. ba myyys och sen åkte jag till varberg med TÅG :)
de var de!

day1


skön dag -nu är jag nydushad efter att ha varit ute och sprungit i kvällssolen ! haha :]  bra dag, solade,läste,lyssnade på musik å har haft de bara braooo ! sliten efter tåget så sov jag lite, sköööönt och sen for jag och farmor och tog ett kvällsdopp. otroligt fint här verkligen. Imorgon ska de bli ännu bättre väder så då blire ännu mer sol,bad,strand,bok,musik,avslappning!! gillas skarpt. ska bli bra väder hela veckan. stannar här tills fredag, sen åker jag till sthlm till hanna&papi! är astaggad, shoppa,se eclipse,sola,och vi ska på gröna lund!
nu tittar jag och farfar på fotboll - jag är trött,ska sova tidigt och gå upp tidigt. åh, känns GRYMT å va här ! :D peace.

varberg

ojojoj, vad jag tycker om att vara här. fin,vackert,varmt bara chill och super! känns assm å vara här. tåget gick bra, lite segt men bara bra :) men var trött när jag kom hit, så jag sovit ! har ätit och chillat! solat men INTE brännt mig, haha jag lär mig  - och sen nu nyss var jag och farmor nere och badade ! mkt skönt! bli slappt å va här - men har internet nu thithi, skööönt. harebraooo alla som ska på peace SIMMA LUGNT !

HELLU

nu gittar jag till varberg&sthlm en vecka! kmr bli sköööönt och chill! jag ska bli brun,brun,brun !!(?) hoppas det blior braooooo :) PÖSS

gillas

klicka på bilden

 


litelove

tänkte ge lite kärlek till min älskade karl som jag längtar efter men kommer få träffa snart,snart !

 


BAD BAD BAD

TJABA - nuuuu väntar jag på att linn1 ska komma och hämta mig med moppheeen och sen ska jag hänga med henne och sen ska vi åka och BADA :D :D :D sjukt taggad ! :) tagga även midsommar och även lördag,dagen efter midsommar :) kommer bli mkt goooooooood mat, bästa människorna och hoppas verkligen på att det blir AWESOME

hahahahah badbild från förra sommaren, första doppet !! :) (det här kmr ju bli mitt andra men ändå) vi skulle ta kort när vi sprang men man ser bara mig och william, linnea syns inte :)  hahah

två låtar som borde lyssnas på men inte finns på spotify

den första - alla vet ju vem oskar linnros är nu för tiden. han var ju med i Snook men nu har jag gjort solo karriär som har gått assm och han är ju verkligen jättejätte bra! Men jag visste inte att den andra killen från Snook - Daniel Adams Ray också har gjort solo karriär ! Hörde den här låten på radion och trodde verkligen de var Oskar men då va de den andra killen ;) dom låter ganska lika men jag älskar verkligen den här låten, dumt av dig !
vet inte var det är men melodin är verkligen så bra, ackorden ligger så snyggt och åh verkligen grymt tkr jag !
SÅ LYSSNA PÅ DEN

hörde också på radion att tove från idol hade gjort ett ny låt. jag tycker ändå den är bra- lite annorlunda men bra ändå - lykke li har hjälp till och gjort den har jag fått för mig och det hörs verkligen. men jag tkr den är bra.
bra gjort tove (Y) haha


weektwo2

hmmmm, vad har hänt idag?
- hmmm, inte så mkt, sova!! chilla, hemma fixa inte gjort så mkt helt enkelt :)
MEN, jag lagade min favoritkjol från förra sommaren som jag kan nu :)
men jag har sett på greys !!! mamma hade tydligen köpt säsong 5, har redan sett de halvt men nu ser jag den igen och i'm loooooooooooovin it ! :)
HAREBRAO

hmfd

asbra kväll i ängersjö, verkligen fem av fem ! bilder kommer elller?nice vare.
men nu känner jag mig ganska tom, ganska less, vet som inte. orkar som inte !
vill bara att de ska lösa sig och gå över och ba som suddas ut, vilket jag tror de kommer- vi ser väll. känner bara för att lyssna på den här låten,( gillar soundet ) och den här och bara glömma allt och inte tänka så mkt.

GODNATT




MILLEPILLE ÄR RÅÅÅTAGGAD

åh, jag är taggad till tusen nu !! :) de här ska bli sååå nice !
jag och linnea ska till ängersjö till clara och basta och bada på bastuflotten !
jag är AS TAGGAD :D jag har inte badat nån gång i år !!!! sååå nu blir första doppet! det kommer bli as mysigt och AS KUL ! :D:D:D:D  ha en så bra kväll HEJS !!

HON HAR GJORT DET IGEN !

kommer ni ihåg när jag vann alla vitamin well? haha, det var ungfär vid samma tid förra året,  och vet ni vad- hon (jag) har gjort det igen!!dock inte typ 50 flaskor vitamin well MEN jag har vunnit en goodiebag ;) HAHAHAHA- det var på bella&tyra show, som jag såg med agnes å då skulle man smsa in en sommar hälsning- och då kände jag ba, varför inte? så då pepprade jag in flera stycken smöriga sms, men då kom dom inte med (trodde vi) så då tänkte jag inte mer på det- men sen ringde dom idag å sa att jag var en av dom som hade vunnit en goodiebag - HAHAHAHAHAHAH, så varför inte, fett värt ! ! :D jag bara tackar och tar emot - mkt komiskt och roligt och VÄRT ! vet inte var det är i den, men hon sa att det var lite krämer, solskyddsfaktorer och läppglans typ, får se när det kommer :) hahah- men lite roligt iaf !
ska börja satsa å vara med i flera flera tävlingar, det skadar ju inte och ibland jag har ju turen på min sida ;) HAHA - seee det är inte bara du anton som vinner grejer hela tiden !! men en gång om året räcker för mig (a)

tackartackar HEHEHEHEHEHE

500daysofSummer

filmtips
. igår såg 500 days of summer och den var speciell och bra och jag gillar den starkt. den var som så mysig och jag älskade sättet den var gjort och att de var som en gammeldags feeling på den,eller de tyckte jag iaf. Den var fin och man blev som glad och ja, mkt bra film ! SE DEN !! något annat som jag verkligen gillade och var ett stort PLUS i filmen var soundtracket! jättebra och mysig musik- så efter ni har sett filmen kan ni lyssna på det HÄR de här klippet under är as kul, sköööööön !! men somsagt SE DEN ! peace.

här är trailern;

- åh, den är så mysig, gillar den verkligen mycket!!



BRÖLLOP !!

HELU - i'm back.
helgen har somsagt tillbringast hos filip vilket har varit skönt,mysigt och slappt! vi har bara chillat å haft de brao!
har inte kunnat göra så mkt eftersom vädret SPÅRAR(spårade) ,men idag har de ju varit helt ok! :)
men måste ändå säga att helgen höjpunkt helt klar var bröllopet !!!  jag var inte alls taggad på de eller så, hade inte tänkt se de men sen när jag väl såg de så blev jag helt fasst ! jag vart as taggad och jag tyckte de va SÅ bra och fint och jag vart som så lycklig !! vi såg typ allt ! :)
haha, fattar inte vad det är med mig och bröllop- men  nått är det, jag blir så rörd, gråter varje gång! så jag grät flera gånger framför tvn för att det var så fint och jag är som så glada för dom! :) hon var värsta fin och dom verkade värst lyckliga! sååå nu är jag verkligen GO MONARKIN typ ;)- hahaha bara för att det var så fint :) men NICENICE ! bra gjort iaf.  JAG GILLAR DET VERKLIGEN !! så söta ! hehe, jag vill oxå gifta mig !


filip&fotboll

HAHA - på riktigt så är jag as inne i fotbolls vm !! jag har sett jättemånga matcher och håller koll och ser flera per dag ! hahah usa - slovakiten idag var aaasbra, iaf andra halvleken- filip sov men jag såg den !
är ute i skogen hos filip och allt ära bra ! förutom vädret, VAD HÄNDE !
hippas nu har det super - ska bara tipsa om robyns asbraooo album HÄR
nu ska jag gå och pussa på filip HEJS


ajajaj

orkar inte att det måste vara nått fel på mig, måste va allergisk mot nått.
pallar inte att alltid ha ont i magen eller nån annan stans och nu har jag haft ont i huvet 24/7 aslänge.
vad är grejen? jag försöker dricka mkt vatten varje dag så jag fattar inte grejen men huvet nu lixom men magen är ju bara cepe ont hela tiden men nu börjar jag tveka om de är gluten ens, för ibland när jag inte ens äter nått sånt får jag ont i  magen ändå. måste kolla upp det. tänk om de är typ gluten + laktos eller nått. de roligaste hade varit om det inte var något alls, bara inbildning-hehe. nejmen, tänkte kolla upp det efter sommaren men nu känns de som att jag vill göra de på en gång. typ idag, har jag druckit vatten och ätit en kycklingsallad och nu - ASmkt magknip !! men de kanske var nått jag åt igår eller nått men ÄNDÅ - fett drygt. MEN vi ser väll men jag men jag SKA kolla upp det NU !

weekone

helluuuu ! leget är braoooo, inte så trött men lite men jag MÅSTE egentligen sova för jag ska upp "tidigt" imr menmen. Bion igår vad BRA, jättejättebra !! :) hehe, verkligen en sån film som jag älskar- rolig,skön å ba bra.
underhållade och nice lixom, men vissa kan tycka att den som är gjort kanske men NEJ, mkt bra somsagt ! :)
så den rekommenderas starkt - killers som sagt ! seeeeen sov agnes här å sen chillade vi lite på sthaan och handlade lite rea things på monki :)
haha, nått roligt som jag och agnes har gemensamt är att vi gillar top model ! vi fick nått ryck för ett tag sen å se många, så vi har typ sett alla i usa å sen igår så kollade vi lite på den nyaste säsingen men sen ba, nej vi borde kolla på nån ny säsong som vi inte har sett tidigare - så då började vi kolla på australias next top model - (som var mkt bra, bättre än usa's så den rekommenderas oxå för regniga tråkiga dagar) säsong 5 iaf. igår innan vi drog till stan såg vi ganska många å sen i morse och sen idag efter stan å att jag hade käkat så låg jag i sängen å chillade och kollade - skickade ett sms till agnes å frågade vad hon gjorde - "ligger i sängen och ser top model " - hehehehhe, skönt att vi är likadana !! men ikväll cyklade jag iaf till agnes ( har cyklat 1,6 mil sammlagt idag alltså) så vi hänge och myste ba, MKT trevligt och mysig kväll men nanis alltså ! nu ska jag se klart TOP MODEL FINALEN- hehehehehe och sen imr ska jag till filip! PÖSS
loveit !!

ME&NANIS

har haft en braooo och solig och stekig dag med agnes. vi har solat å chillar och sett på australias next top model, heheheheh ett intresse som vi delar :] ikväll ska vi vara med linneaa råådahl och chilla och se på bio.
det svider i plånboken men värt äre, vi ska se filmen Killers - den verkar ASSSSSM :) kvällen kommer bli fem av fem! harebraoooo


mys på hög nivå

tänk dig - sitta på en balkong eller på en filt ute nånstans där de är grönt, ba chilla å njuta av sommaren och spela gitarr och lyssna på underbar musik- tänk å ha dom här killarna som ba spelade och sjöng. hur underbart hade inte de känns? hur underbart som helst. speciellt josé gonzales & tingsek - hur mysigt som helst, jason mraz hade inte heller varit helt fel - med hatten och allt ;) hehe
men har haft en superkväll men clara och linnea iaf :) nu har jag ont i huvet och ska sova snart för ska upp tidigare än vanligt imorgon. godnatt
p.s - på tal om lugnt och underbar musik så måste de ju bara sägas att coldplay verkligen är en klass för sig !

hehehe

gladare idag- sov till halv 2 och nu har jag ätit godaste frukost/lunchen och snart kommer bästaste linnea hit. det kommer bli en bra dag hoppas vi på och ska va med clara ikväll och sen imr blire sol&agnes.
BRAOOOO - sitter å kollar på hairpray slutscenen oxå- HUR BRA SOM HELST, sjukt vad jag blir taggad av den !! tänk å se den irl - galet !!


GAAAAAH

HITHTIHTIHTIHTIHTITHITHITHTIHTITHTIHT - aaaaah, känner verkligen såhär nu !!
JAG OCH LINNEA ÄR SÅ TAGGADE ! :D:D:D:D: THITHITHITHIT

glee :'(

såg nyss klart säsongsavslutnignen av glee. har inte sett de förrän nu, har helt glömt bort de. men bra var det, mkt mkt bra. jag grät typ genom hela,så fint,sorligt och bra. känner för att se mer gråt saker, borde börja se grey's igen, där gråtar man ju varje avsnitt - på riktigt, varför slutade jag se de? ska verkligen börja igen. aja, är iaf på gråthumör atm, gråta&sen sova - mkt fin combo de där- hittade den här och den här låten som är lite så, som man lätt skulle kunna gråt till, den här oxå.
nej nu kanske jag se lite grey's så att jag kan sova? :) hejs

va hände?

är fett otaggad på sommaren ! finns inget å göra, man är bara hemma och gör ingenting.
+ att de är skitväder, så man kommer bara sova bort hela sommaren. finns typ inget å se fram emot, jo men de är om flera veckor å va ska man göra fram tills dess, inget - va hemma å tråka. allt ba suger at the moment.

summerrr.

hemma i sörrris nu - fredagkvällen var rolig,hände med vänner på stadens torg för de mesta.  9mu ägde ju sönder grubbe (som vanligt) jag skrattade ihjäl mig när jenny&gabbe körde sumobrottningen,de va även roligt å se linn&signe köra "trekamp" ;) hehe - träffade folk och ja hade de treeevligt somsagt. Igår var jag med fizzzzzzzzzzzehe(filip). de var assm, har inte kunnat träffa honom på allt för länge så det var verkligen mys. vi ba hängde och chillade å kollade på vm - sex and the city 2 och lite mer vm.
SATC 2 var rolig och underhållade men den spårade ändå liiiite för mkt, haha jag skrattade ganska mkt åt filmen vissa tillfällen, men de var roligt å se den ändå, och nu är jag taggad på att åka till abu dhadi ;)
NU - sitter jag i soffan med täcke, äter melon och lite chips och väntar på att hairspray ska börja på tv igen.
vad händer i vecka?? - jag vet inte, ingeeeet planerat SJUKT skönt, vill ba att de ska bli bra väder så att jag kan sola&bhaaadaaaaa :)  HANEHÄJ

jää


nu har sommarlovs-feelingen verkligen infunnit sig !! idag var det ju superduper väder så jag och clara har bara legat å solat hela dagen!
så skööönt, filt + lite godis + cider + vattenmelon - helt helt helt rätt !!
sen for vi hem till claris å spela lite gitarr å chillade på balkongen- mkt mysigt( bilden är från en annan mysig gång på hennes balkong )
men nu känner jag att de kliar lite på kroppen, känner mig lite varm, lite röd sådär ;) hehe men de är smällar man får ta (a) jobbar på hudcansern lite mer- nejmen är inte SÅ bränd bara lite lite lite ! men ni vet hur jag jobbar.. ;)
nuuuu har jag tråkigt, väntar på vener, eller får se hur de blir - menmen, de blir nog bra tror jag !!
HANEHÄJ
! jag längtar tills imorgon oxå - ÄNTLIGEN ! pusssssssssssssss

studenten !!


gårdagen var bra!! sov länge, sol,alla var glada, trevligt folk, god mat , bara bra helt enkelt!! studenten för hanna&lina - sjuuukt vad jag taggar till de nu, fatta KUL !
firande för stina,agust,jimmy hanna & lina på norrmjölegården var sjukt mysigt- mkt folk, god god mat och härligt bara ! seeeeeeen åkte jag in till stan, tog en lång och välbehövd powernap och sen drog jag till hammerins(?)berget typ å hänge med gabbooo och anges och folk- ändå trevligt tycke jag!
asså ÄLSKA sommar!! varma och ljusa kvällar och sen varma dagar å allt bra bara -  så himla bra att det är sommarlov!! :)
sjukt hårda personer assssååååå

SOMMARLOV!!

gaaaah, fattar inte att vi har SOMMARLOV NUUUU !!
kunde varit mer taggad men är trött efter denna dag bara - men fatta sommarloov!
känns verkligen inte som de heller, men skööönt - ett år redan, galet! :D
min dag såg ut såhär; åkte till skolan såg film&fikade, åkte med gabbe till teg och såg konsert som var...bra- minnen dock,hem till gabbe äta och fixa oss fina, sen skolavslutningen/ "minervagalan"
(som var över förväntan, så mkt roligare skolavslutning men våra förra, skit kul men HALLÅ de spååårade med ipodarna men visst,grattis sandra!!
sen efter de åkte vi och fikade på station jag och några klasskompiiisar och sen efter de käkade jag på lotta's med hanna,pappa och farmor&farfar - TREVLIGT
sen hem till söööris och sen nu ska vi till norrmjöle och duka inför  studentfirandet imr- tagga tvååå år kvar, tjaalalalalaaaaaa två år kvaaar TJALALALALAAA
GLAD SOMMAR från en trött och sliten men sommarklädd MILLE :)


atm

de känns sjukt bra just nu, som så enkelt å ba jättbra- sjukt tacksam ändå, roligt,random å tokigt vare men bra blev de.
bra. mycket bra känns de.

DEN DAG KVAR !!

DEN DAG KVAR !!
imorgon är det skolavslutning !! tagggggah
då äre film och chill på skolan först, sen ska jag&gabee på
TC's 9mu's (den sämre versonen ;) ) KONSERT!
jag är as taggad, fatta kuul :) vi ska dit 10.30 så sneeeeaka in oss, för vi kan inte på kvällen ! TAGGA
sen är skolavslutning men innan de ska vi till gabbo å göra oss fina, THITH :)
hej jag är taggad
sen torsdagen - sova, studenten på miggård, sen FETT studentfiranade x5 på norrmjöle, sen sthan å corona ? mkt smått otagggad, men vi ser väll !
HOPPAS NI HAR DE BRAOOO! :) allt är bra med mig iaf
igår chillade och med mina b-rudar somsagt och kvällen slutade med omogen mango hos clara, MKT gott !! snacka,muffins och somna till kick-ass - HELT RÄTT- hare bäst nuråå, PÖSS
stheeek !! hahaha, eller nääääääää XOXO

MINERVAAAAA

SJUKT KUL DAG !!
idag var som sista riktiga skoldagen!! eller vi har typ inte haft nått i skolan på länge men ändå sååå idag så städade vi skåpen och sen vare MINERVA-ÄVENTYRET!! som jag och alla andra typ var mkt skeptiska till men de var verkligen aaaaas kul :) vi gjorde massa knasiga och roliga saker, stationer och random saker ! SJUK KUL och vi satsade huuuur mkt som helst, gjorde alla grejer så nu hoppas vi att vi vinner !!
SJUKT KUL DAG OCH TACK SÅ MKT TILL ALLA MINA SJUKA CLASMATES I S09B

vi sjunger på torget(ÄGDE alla andra så håååårt på den) vii marcherar genom folkmassa med bästa låten occch elsa och fanny rullar nerför en backe i plastfolie- om man säger såhär, VARFÖR INTE !!
20 klädnypor
man skulle snagga en person, john var frivillig (?) FINT blev de iaf!!
emma rakade AV ögonbrynet!!

lite internt

TILL MINA B-RUDAR
ni hade rätt, det bleeeeeeev wait foor it KÖÖÖÖRV
eller rättare sagt korv to the stroganoff - HEHEHE
till alla
nu drar vi ut till sk8parken igen, jag gabbe,agnes,lisa och clara- asssm. HEJS

borrrthaaa

äre nån som känner igen och har hört nått från den här mannen?
han är borta och helt looost ute i skogen!
KOM HIT SÅ ATT JAG FÅR TRÄFFA DIG SNART DIN BAJS
pösss

AIT

AWESOME DAG.  hel dag/kväll med agnes&gaboo ! sjukt kul att äntligen få va å umgås å ba ha kul med dom b-rundarna igen. skööööönt att allt som är back to normal igen, SJUKT KUL Å SKÖNT ! :D igåååår chillade vi, å va coola och hade kul och sen hängde vi i SK8(heheheheh)- parken! gabbe ska börja skejta igen och bli sjukt awesome, så vi var där både i lördags,igår och idag. mkt roligt tkr jag, så vi va där igår kväll, träffa lite foook, sen sov vi här ! vi dampade och flummade och skrek och skrattade hela natten- just like old timmmmes.
IDAG tog jag sista livmoderhalscanser sprutan vilket gjorde ONT sen har vi käkat på draggen :O leeskigt, och sen gick vi på staaaan shoppade lite och sen sk8ade vi liiite, å nu ska jag plugga liite :) CYA



YEEEEEY

JAAA,JAG KOMMER KUNNA ÅKA PÅ TRÄSTOOOCK !!
HELT SÄKERT PÅ LÖRDAGEN OCH KANSKE PÅ FREDAGEN !
YEEEEEEEY tagga :D:D:D

YEAAAAAAH

SÅG  NYSS ÄNTLIGEN KICK-ASS !!  DEN VAR AAAASBRAAAA !
gillade den verkligen, den var ju aaaaasköönt !! :D
seee den ! hehehehehe
idag gör jag ingenting, ba chillar och tjockar mig och hare braooo.
THITHIT- nu ska jag antigen se om den eller se 500 days of summer!
YOU GOO KICK- ASS



KLAR

om jag får säga det själv så har jag varit sjukt duktig idag. nu har jag STORstädat mitt rum, verkligen gjort grundläggade städning. rensat,prövat,slängt kläder, dammat överallt, gått igenom alla lådor,damtorkar osv osv osv!!  nu har jag verkligen sommarstädat och behöver aldrig städa lika mkt igen förrän i vinter (a) hehe ! ikväll ska jag somsagt bara chilla och åka in till stan och typ hänga med gabboo, ska ba soofta lite innan.
hoppas ni har haft en braoo dag.
här är lite random bilder som jag hittade på min mobil från igår :)


jup

kvällen igår var super :) fööörst brännboll&chill&häng på fotbollssplan med trevligt människor- kuuligt. fast alla gav upp och började köra fotboll ist, inte helt ok! seen hänge vi där jättelänge och efter de drog vi hem till linn1 och sååg på film. vi såg en dålig skräck film och tsatziki- :) helt rätt. sen sov jag och claris här, kom i säng lite för sent- så är trött,trött trött nu. men nu ska jag FETstäda mitt rum, bleeek och ikväll blir häng å chill med gabbooo.
CYA

YEY

NU: brännboll och mys med trevliga sörmjöleeeboor- skönt, just what i need :)
HARE BÄST HEJS

lesssss

TACK OCH LOV att det snart är sommarlov.
orkar inte med den här bajscepe skolan.

PÅ RIKTIGT VÄRLDENS BALLASTE

 

dom här tjejerna är sjukt grymma och sjukt sköööna. ba allmänt balla.

dom är DJs och ba lever livet och är verkligen sköööna.

deras blogg äger och dom är somsagt COOOLA deras blogg www.rebeccafiona.se

nu har dom gjort en låt som är aaaaas skööön !! sjukt vad jag diggar som här

B- RUDARNA

LYSSNA


sämst

är jag sämst eller? försov mig tills nu så att jag inte kmr hinna plugga nått typ- HAHAHAHAHAH sääämst

BAAAALEN

GAAAAAAH, JAG ÄR SÅ KÖRD OCH SÅÅÅ TRÖTT !!idag har jag inte gjort någonting vettigt alls, eller jo men inget av de jag borde göra ! jag pluggade inte ens idag när jag hade FETASTE chansen för då höll dom på med hår å smink å allt inför balen hemma hos oss å jag är världens mest ofokuserade människa så jag pluggade inte ett SKIT!! sen vare bal- stod å kollade där i TREEEE TIMMAR !!! sjuuukt trött och less i benen nu sen efter !! sen kom hem till lägenheten typ DÖÖÖÖD - tänkte plugga / försökte plugga men SOOOOOOMNADE !! sov till TIO - åkte hem till söris å här är jag nu ! HAR INTE PLUGGAT ETT SKIT, SVINTRÖTT och så körd. men de var typ värt de, sjukt kul idag juuu :) gillar verkligen balen occcch nu ska jag skolka imr så att jag kan plugga - YEY

TOPPTRE

bästa låtarna just nu - ETT TVÅ TRE(?)hehehe

GLEE(L)


ROLIGA GLEE KLIPP - hahahahah, tkr dom är klockrena. så fult men så roligt!
håller på att fixa saker inför hannas bal på torsdag- åh,fatta KUUUL :)
måste plugga oxå, bajsbajs !! CYA

PLAYLIST

har gjort en ny, som i really like och har lyssnar igenom flera,flera gånger-
TAKE IT
clicccc the piiiiicccc


BLOGGTIPS

en helt klart favorit och mysis blogg.
en jättefin bakblogg som alltid är lika braooo.
CHECK IT OUT !!
www.sotasaker.com

RSS 2.0