TJENIS PENIS

 

NU är jag hemma i stockholm efter en BRA vecka i varberg med hyfsat mycket sol och bad och bra väder,mkt  lek med kusiner, hängande, chillade och sånt där gött nivet ! just nu sitter jag i soffan och kollar på favvo mtv-programet MADE i en ny (tränings-) tröja från ullared + nytt vitt nagellack( FINT) + lite mindre hår på hövvet+  ett nyinförskaffat munsår, BLEK !

NU iaf blire jobb som gäller här i  2 veckor, börjar imorgon - kmr nog inte vara de roligast jag har gjort men de blir nog bra ska ni se, taggat på sthlm iaf ! Ska slänga upp lite bilder från varberg sen !

NU ska vi åka och handla - HERRO


FÖRRESTEN !!!! 2012-01-02 = NYC !!! yey


pics

'
jowmackaflow ! hänt mkt sen sist, mkt braigt och roligt ! här är lite pics

 

lunchade och käkade sushi med besta linnea !

hade grabbkväll med some brudss


åkte till trästock och hade lots of FUN

SKÖNA brudz

 

fick fina tatueringar

träffade en liten kändis hehe

packade min stora gula väska och tog flygbussen 05.45 och åkte mot GBG och Varberg

så nu är jag här och har det bara fint med farmor&farfar och fadern min ! Var på restaurang idag med dem, MYCKET trevligt!


thursday

JOWmaccaflow ! här sitter jag pretty nyvaken och ska snart dra ner på stan och lunchdejta med linnea rådahl :)
gårdagen var bra, packade hela dagen typ, så nu har jag typ alla mina kläder + mkt annat i två stora väskor i lägenheten. Har fått en ny MEGAstor väska så ah, jag har nog packat lite mycket men ska packa om och ur lite senare idag har jag tänkt ! packar alltid för mycket, men AH bättre för mycket en förlite !
tanken var ju att jag skulle åka till skellefteå och trästock idag men nee, kände inte riktigt för de, 3 nätter i tält blir nog lite mkt så offade those dancing days för en dag till hemma, kändes helt rätt faktiskt :) Ska åka upp imorgon ist med laino&hennes vän med bil så de blir nog ba bulla !
VAR på bio igår, såg inte harry utan såg Super 8 med Hanna ! BRA var den, ah gillade den verkligen :) nu ska jag städa lite tror jag, blir å STORstäda lägenheten idag, den är SÅ vidrig ! hehe - HERRO

YES, jag lever

'
HEJ - ja, trot eller ej så lever jag faktiskt ! å hare bara göttans på de oxå, gu så herligt !
jag bara chillar, sover, solar, hänger med plaz, målar&snickar lite här hemma, kört nått pass på tenton, ÖVNINGSKÖR!!! ser film, myser med familjen, är mkt hemma i söris, har käkat surstömming oxå ( MUMS !! ) men har somsagt gjort massa saker ! SÅ skönt med sommar verkligen ! MEN iaf, nu snart äre slut på hängandet för min del, i umeå iaf - för på torsdag dras de nog till skelle&trästock, FET taggad faktiskt, ska äntligen få leva lite festival liv ( både på gott&ont )
å sen på måndag flyger jag 06.50 till Göteborg och sen vidare till Varberg där både far, farmor&farfar + fina små kusiner med familj väntar ! PLUS sol,bad och vila oxå såklart! Kommer bli UNDERBART!
Efter en vecka där så drar jag vidare till sthlm där två veckor av jobb väntar, MEN he kom bli najsnajs trots att jobbet inte är så lockade, TYP världens tråkigaste men har massa roligt å göra på kvällarna och i sthlm så he kommer bli härligt + midnattsloppet oxå ! :D ska tränas mycket inför det, är SÅ taggad.
NE så det kommer bli bra,är riktigt taggad på att fara iväg faktiskt, brukar ju inte vara hemma så här mkt på somrarna så är lite rastlös :) SÅ ikväll eller imr måste jag börja packa inför de åsssw. NE, nu ska de duschas och börja planera med kläder osv, CIAO !!

goglassen på TreToppar i Varberg förra året, mummmmaaa

madeof


pics

'
tja, liver ba leker, sommar äger ! har gjort massa kuligt sen sist, här är lite bilder typ.

var på stranden med linnet en dag, SJUKT skönt å varmt + badade massa !




på kvällen åkte vi till Häljegård å hängde med Kim mfl - käkade gomat, klappade hästar och basta&badade badtunna,

sjukt härligt !


en megafrulle




har varit på loppis här i söris, gick lös på ljuslyktor och hittade dessa och fick 10 för 30 kr !


mycket sånt här har de oxå blivit, sängen - datorn - serier = livet hehe




hade en assmkväll hemma hos linkan med några grymma tjejor !



igår vare filmmys hemma hos clara


idag var vi på stan, spenderade pengar, köpte nya lurar + skor ( snyggare irl )


ljusblåa dagar seglar för

'

" jag gör det hela dan, varje dag"

så här ser de flesta av mina dagar ut, igår idag imorgon and many days to come - LOVE SUMMER !


en liten (eller nja ganska stor) film från stadsfesten

'
jag gillar att klippa ihop filmer asså, väldigt roligt äre ! Dock tare tid, man vill att de ska bli så bra så bra, precis som man har tänkt sig och ah, de tar tid och tiden går så fort, den bara springer iväg när man är uppe i de.  Men de är ju så roligt att ha sen, jag tänker att filmer är de nya fotoalbumen ! Varför inte visa bilder till musik lixom, lägga till texten och göra roliga effekter å kanske lägga nån nått roligt video klipp - mycket roligare att koll igenom sen, att se en film med i det här fallet de bästa filmklippen och bilderna istället för att kolla igenom hela mappen ! :)
Så igår satt jag iallafall kanske några timmar och klippte ihop de jag filmade från stadsfesten! Filmade med min mobil  så kvalitén och ljudet suger, å speciellt på Robyn när det var så högt ljud - det går knapp att urskilja låtarna, allt låter mest bara likadant - MEN KUL ÄNDÅ !  Filmade även några låtar på Erik Hassle och när R&F djade&dansade, SÅ sjukt skönt - ( till dig linnea !! ) å mest på Robyn, även fastän det kanske inte går att höra vilka låtar de är så man kan se showen, alla hennes damsen och moves å ba mm - stämningen !! ah, här har ni det iaf !
MENMENMEN, de blir sämst bildkvalité när man lägger upp det på internet, SÅ den är mycket bättre i verkligen men ah,booo inge kul alls ! MEN hoppas ni gillare ändå ! herro

Stadsfesten by millemy

ttorsdag

'

nu har jag sussat min pojkvän i nacken för sista gången på fem veckor... BOOO
har varit hos honom i skogen  i några dagar å de har varit myspys!
idag ska jag nog steka, ligger i sängen nu men ser att de är finfint väder ute så ska nog dra mig ut och på gräsmattan och jobba lite på brännan ! :) ska jobba ikväll , atm inte taggat allt MEN de blir bra !
De ska ju va bra väder hela helgen så hoppas de blir beachen !!
CYA

cya

nu drar mina brända axlar och jag tillsammans med mina nya glajjor stan å hänger med vänner- älskar att alla har kommit hem från peace !! :D Missade en buss, hoppas jag hinner med nästa ! HERRO

sommarday

'
blev en spontan och fin dag på bettnäs idag med riktigt sköna människor, skööönt väder med massa sol så nu sitter jag och hanna och är BURNED !!! menmen, JÄTTETREVLIGT vare å vi spela massa beachvolly som är SÅ KUL - mer av det i sommar måste de bli ! bilderna är snodda av Stina !
TIPS på rolig regel - den som sist slänger sig ner i sanden får hämta bollen när den far iväg - SO FUN !!

stadsfesten

'
här kommer lite bilder från stadsfesten i fredags - GRYMT VARE, förutom publiken som SÖG, sjukt jobbiga och stökigt och ah, inge kul alls - MEN artisterna var mumma, speciellt rebecca&fiona som bara var SJUKT sköna ochsen Robyn såklart! Hon är ju en klass för sig, så himla,himla braa !! BARA bra låtar, sjukt bra energi på scen, värsta showen, massa snygga dansmoves OSV, AH sjukt farcinerad är jag, woooonderful, diggar henne så mkt, MÅSTE se henne igen !! Har dock inte så många bra bilder på robyn, hade inte kameran då så blev bara suddiga mobil bilder, MENMEN - har filmar så ska klippa ihop en film oxå är tanken.
'

OFF2STADZFCZT3Nn




...som man brukar säga

SÅ HÄR HAR NI ...

 

 

 

jag klippte ihop en liten film från rallyt oxå - KUL MED FILM ! :D

 

Midsommar 2011 by millemy

1ASMZUMWEEK

'
Har haft en riktigt sommarlovs vecka. För det mesta har jag bara njutit och chillat och inte gjort ett skit, precis som de ska va på sommarlovet ! Har kommit på en sak,eller egentligen två, 1. Jag tycker om att vara själv och 2. Jag är ganska bra på att njuta av vara själv, göra mysa grejer, ah är bra på att mysa på själv lixom !
'
De här dagarna när alla är på peace så är det väldigt lugnt. Först kände man sig lite lonely MEN inte är jag bitter, nej verkligen inte har haft de så mys å så bra den här veckan, eller vet inte ens om man kan säga vecka, är helt daga vild. Men har hängt mycket med mina underbara pojkvän, filip ! Vi har käkat på café gbg, var på bio å såg nyaste Pirets, sen har vi hängt på böleäng i hans sis lägenhet å va myst, sett film, spelat tvspel, myst&pratat, hängt och på balkongen, ätit mat, ätit glass, ätit godis ( inte allt på en gång ) sovit, eller iaf jag - stackars fizz jobbar och börjar vid 06.00 typ, så jag har sovit, kom han hem i väckte mig vid lunch - som de ska vara + massa mer mysigt som värmer i hjärtat !'
JA, för sovit är nått jag verkligen gjort de här senaste dagarna (?) så känns mkt sommarlov, har sovit till ett,halv två,två - vilket inte är okej, hehe man sover ju bort hela dagen ! så idag, haha ställde jag klockan på 10.30 ( tidigt !! ) för de skulle ju vara bra väder, och solen är ju som starkast där 11-14 ( har jag fått för mig?) så idag skulle de stekas, och JA de gjorde de- men ah, ett tecken på att de är sommarlov är när man vid 10.30 måste slääääääpa och kämpa sig upp från sängen, inte ok, inte ok!  Har även tränat, varit hos tandis, hängt med finaste clara, sett massa filmer - både bra och dåligt, sett mkt topmodel, TYP flera säsonger åså säkert massa annat som min sommarhjärna har glömt bort redan.

De andra dagarna har jag sovit bort hela dagen och sen lagt mig i bikini, i solen, en filt, på gräsmattan på gården i stan, med en kudde, radio i lurarna ( p3 eller p1 sommar, Sommarpratare = rekommenderar starkt !) en flaska med FUNLIGHT saft och min nya bok som jag har börjat läsa och bara NJUTIT ! Detta har jag gjort de dagarna jag har varit i stan, på eftermiddan nån eller några timmar, bara göttat mig och inte haft några bekymmer alls. DET är GÖTT och SOMMAR ! De beste, älskare!!

Idag gjorde jag de med, förutom nu vare på altanen i söris, redo för att stekas, insmord i solskydd 15 ( gjorde de flera gånger under dagen men är ändå lite röd :/ ) och har bara haft de super, och färg har jag fått oxå, är brunare än jag var innan så ! :D På kvällen myste jag och hanna oxå, grillade kött&majskolvar, åt första middagen i sommar ute på altanen, städade huset som såg ut som ett bombnedslag eftersom päronen är på cypern ;) och sen åkte vi till brännäset och KVÄLLSBADADE, eller de gjorde iaf jag, hanna banagade badet - MEN de var trevligt ändå !
NU taggar vi robyn, erik hassle samt R&B - eller nja, taggen har inte riktigt infunnit sig än, men det kommer nog ! Tror och känner på mig att det kommer bli FETT !! Eller ja de kommer de jö, gah - Robyn ändå, hur mkt älskar och har jag inte diggat henne under de här året? hon är ju ba bäst, wonderful och imr ska jag se henne live ! AH + Erik Hassle som är väldigt bra faktiskt, många fina låtar där så de blir nog bra ! HE blir nog bra, ska bo i kusins lägenhet med hanna + annan kusin + åka bil med några vänner till hanna så de blir billigt och BRA ! ah, taggar ändå ! :)
'
NE men oj, långt och osammahängde blev nog det här, men bloggen har legat död, har inte orkat skriva alls, har haft de så mys sååå har inte pallat ! NE men sommar i mitt hjärta, ett tips- VA SJÄLV, gör bara de du vill göra, njut, läs en bok, ligg å sola själv, cykla nånstans bara för att, stanna å sitt å chilla ett tag, fett najs -  gör precis vad du vill och vad du mår bra av! ett BRA sommartips från en lugnt och harmonisk sommar- Mille

ahjustde, fotar ganska flitigt nu med kameran så här kmr en fet bildbomd till de här inlägget oxå.
har tyvärr inga njutarbilder från mina fantastiska dagar i solen, ni får imagen dom ! PÖSS

RSS 2.0