måndag

nu sitter jag och lyssnar på partymusik och försöker tagga upp.ska strax åka till iksu och averka mitt andra pass för dagen,duktig mille idag. efteråt blir de förhoppningsvis ut och äta med papa oxå, yey !
dagen har varit chillidill, slutade vid tre å sen har jag hängt med fizzepizze tills nyss. vi såg skönheten och odjuret, verkligen fin film de där ! ne, de här är,har varit, kommer bli en bra dag/kväll. kulig träning, gomat, + bra på kväll !
nu måste jag springa till bussen, HEJS

nowhere boy

'
clara tipsade mig om den här filmen nyss, vill verkligen se den !


dag 18

dag 18 • planer / drömmar / mål du har


de är ju massa massa grejss,orkar itne skriva, men allt möjligt
typ bli framgångsrik, hitta nått man verkligen trivs å göra, resa, göra massa massa grejer, familj å allt.


sundaaay

'
tjabaaa ! gårdagen var mycket lyckad, sjungadet gick jättebra och kvällen var trevligt. jag&linn sprang hem till mig och såg melodifestival (asså linda bengtzing, har inga ord !!!!! bara hat ) å sen kom våra päron å vi fikade å ah, de var trevligt! SOV länge idag, drömde gick ingen bra dröm.. :(  men ah, idag kmr papi, ska även gå ut å gå med clara tror jag å blir även lite svett i iksuu hoppas jag. herligtherligt ! ligger fortfarande i sängen ska nog se lite film nu tror jag, laddade hem love and other drugsss så de blir nog å se den :) herro

löf


en vecka kvar nu !!





rememberr?

dag 1 • en nyligen bild på dig och 15 intresanta fakta om dig
dag 2 • meningen bakom din bloggs namn
dag 3 • en bild av dig och några vänner
dag 4 • en vana som du önskar att du inte har
dag 5 • en bild av någonstans där du har varit
dag 6 • favorit superhjälten och varför ?
dag 7 • en bild på någon / något som har ströst inverkan på dig
dag 8 • mål på kort sikt för denna månad och varför
dag 9 • något du är stolr över dom senaste dagarna
dag 10 • låtar du lyssnar på när du är glad,ledsen,uttråkad,heta eller mårdåligt
dag 11 • en annan bild av dig och dina vänner
dag 12 • varför du började blogga
dag 13 • en bild av ditt rum
dag 14 • en bild på dig och din familj
dag 15 • sätt din ipod shuffle : första 10 låtar som spelar
dag 16 • en annan bild av dig själv
dag 17 • någon du skulle vilja byta liv med för en dag och varför
dag 18 • planer / drömmar / mål du har
dag 19 • smeknamn du har , varför du har dom
dag 20 • någon du ser dig själv gifta / att vara med i framtiden
dag 21 • en bild av något som gör dig glad
dag 22 • vad gör dig annorlunda än alla andra
dag 23 • något du längtar efter mycket
dag 24 • ett brev till dina föräldrar
dag 25 • vad jag skulle hitta i väskan
dag 26 • din favorittid på året
dag 27 • varför gör du såhär 30 dagar utmaning
dag 28 • en bild på dig förra året och nu , hur har du förändrats sen dess ?
dag 29 • i det här senaste månaden vad har du lärt dig ?
dag 30 • din favoritlåt

- höll ju på med det här förut men slutade som efter ett tag, kom till dag 16. MEN känner att min bloggish är lite tråkig så tänkte ta upp de här igen, får se hur de går- orkar nog inte vara så serri ;)

OKEJ - today, "dag 17" någon som jag skulle vilja liv med för en dag... HMMM







1. dom är feeta, inte bokstavligt men dom är bara sköna och skulle vara grymt å va dom för en dag.
2. glee, hade inte tackat nej direkt
3.hennes röst, hår allt, i like her
4. HON är ba grym, musiken å allt, inte helt fel å vara henne
5. longboard, skulle verkligen vilja kunna(kanske blir i sommar) + sommar&varmt

erin wasson


mysis

'
efter en dag på stan med mama, köpte ett underställ och en tröja + lite träning på de, så avslutades kvällen med först syster och sen även linn. vi såg moulin rouge lite glee snackade skit och myste :) mkt trevligt och skönt !
nu är jag trött, njuter att ha en lägenhet för mig själv, speciellt minst 5 kuddar och 2 duntäcken, yumm.
OM jag vaknar tidigt imr så är de en rolig ska på iksu, men de är klockan 10 !! så tvekmacka om jag far ! menmen, på kvällen blire iaf att sjunga i söris med min köris och sen melodifestivalis med linkis. hehe herligt !
SOVGOTT

jowjow

'
åh, har verkligen sjukt stort sug av att köööpa massa saker ! shoppa massa kläder,skor,prylar å mer.
har dock typ inga pengar och de som jag har borde jag verkligen spara till sommaren, eftersom jag aldrig kommer få ett sommar jobb, men vill ändå . slutar tidigt idag, så vi ska ner på stan å kika ! får se om jag hittar nått, för sen ska jag gå med mamí å förhoppningsvis så kanske hon är lite geneerös today ;) hehe
sen blir nog att träääna nått kul opch sen ikväll äre lite oklart men ska hänga med linkis iaf ;)
vill ha dom här ! ska bara kirra 500 spännn såå :)





yummie


hassle


one more slice

'
gårkvällen var chillidill. somna tidigt, gjorde goomat - blev sjukt goda hamburgare- yummie !! och sen var fizz taggad på å baka, inte jag var så mätt MEN gjorde de iaf, så bakade cookis med dumle och chokladbollar, hehe. gott.
hade skridskor i morse, haha FETT KUL ! kom lite för sent så alla låna skridskor var utlånade typ, så fick ha ett par 45or ;) hehe, men de gick ganska braoo ändå. ikväll ska jag baka ännu mer, hehe för vi har körövning med joytjejerna å då måste man ju ha nå fika ;) hehe! PÅTAL om bak&mat åsånt så sa pappa igår att han hade köpt Leilas  - One More Slice till mig på bokrean igår ! :D:D VÄLDIGT KUL, och GOTT ! de är med bakverk,pasta och pizza - kommer nog bli väldigt bra !
'

mysmusik

i'd rather dance with you - kings of convenience
'

HUNGER

'
jag är hungrig och de blir inte bättre för att jag sitter och kollar på recept. IDAG är jag sjukt sugen på och ska jag göra riktigt goda och hemmagjorda hamburgare. mkt kött och sen tomat,sallad,rödlök och typ salsa kanske lite avokadooo på. mmmmmm gott gott gott!! ikväll vill jag baka massa oxå - kanske någon choklad/kladdkaka, chokladbollar, cookies eller nått gott ! thihti, fira att jag inte har något i skolan med GO mat och GO fika! héhéhé
hehehe, sitter och kollar på recept.nu för fullt, den här sidan just nu !
mmmmmmmmmm

curly

'
jag är väldigt taggad på att permanenta mitt hår igen !!
jag har gjort de 3 gånger, 2 hos frisör och 1 hemma. när jag gjorde hemma blev de inte så bra, men hos frisör blev de g-ryyymt ! oj vad fint det var och de är så skönt, enkelt,snyggt och fint å ha det ! fett enkelt, bara att stiga ut ur dushen å sen äre fint, behöver typ inte göra nått med det. SÅ jag vill göra det igen, och hoppas det blir lika bra som när jag gjorde de gångerna innan ! funderar på att passa på att göra de när jag är nere i sthlm, för att de är billigare där, men får se, vill ju att de blir bra ! jag ska göra det i april/maj någon gång, för det kommer ju bli ganska kort, eftersom man måste klippa det och mitt hår är slitet och drar de ju ihop sig och blir kortare, men då hinner det kanske växa till sig och bli braoo till sommaren ! SÅ JAG HAR EN PLAN ! är vädligt taggad! thithi längtar!
bilderna är typ från 2008. VILL HA SÅNT HÄR HÅR IGEN !! :)

fjukt

'
TJO efter ha gjort klar skrivuppgiften till engelskan som skulle in idag(a) SÅ är jag glad ! blev fett nöjd med uppgiften faktiskt och känns braooo, och SKÖNT för nu har vi typ inget mer på provschemat just nu iaf!
imorgon blir skola, sen plågas hos tandis och sluta tidigt å sen hänga med fizze, vill träna oxå! sen på torsdag har vi skridskor med skolan, hahaha jag är typ den ända som tycker det ska bli kul !
NU har jag gjort mig en goood fruktsallad med äpple,kiwi,blodapelsin,vindrovor och physalis och nu ska jag äääntligen kolla på mina älskade serier :) godnatt!


skitoxå

'
jahapp - redovisningen gick bra men spanska INTE lika så !! de gick inte så bra som jag hade hoppats, men med lite tur kanske jag går G+ iaf ! åh, kmr verkligen inte få vg i spanska betyg, så arg !!
HAPP men nu ska jag treäna på iksu,blir nog kul är inte så taggad längre.
sen blire hem, se alla serier å typ baka eller nått.
herro.

mondaynight

'
'
kvällen har varit skön, har sovit lite, chillat men även pluggat! så nu känns det ganska bra, bara lite till som ska sitta men ah, känns helt okej ändå ! ska träna imorgon, är otroligt taggad ! ska verkligen komma igång igen ! har inte tränat mycket på hela 2an typ, och vill verkligen komma igång och in i det igen. förut i 1an hängde jag på IKSU hela tiden typ, men du så blir de typ aldrig så, men vet hur mycket jag gillar de när jag väl är där, men de är bara att ta sig dig typ, komma igång - men sen när man gör de som en vana så vet man ju hur kul de är, och hur bra de känns att man vill träna hela tiden, men de är just när man inte har gjort de på ett tag som man glömmer bort det! ska verkligen satsa på kondition nu typ & dans - måste ju bli lite dansigare nu ;) men åh, bara träna MYCKET å ha kul! tagga verkligen !! men somsagt,
IKSU HERE I COME 4 REAL this time ! héhéhé
ne, nu ska jag lyssna på lite skön musik, lära mig spanska glosor, och prata lite spanska för mig själv ! GODNATT

PLL

DEN ÄR SERIEN ÄR VERKLIGEN JÄTTEBRA ! ni borde verkligen se den ! de är som en deckare och blir bara bättre&bättre och mer spännande för varje avsnitt - verkligen SE DE !
några kuliga rörliga bilder från förra avsnittet !
NU - PLUGG

musiccc

Hittade den här låten när jag såg på Dom kallas oss artister,
Annika Norlin tipsade om den och nu är jag helt kär i den.
lyssna på den, otroligt fin och skön + spexad videooo
Jónsi - Go Do


mondaymorning

'
TJATJA BLOGGEN
me mig äre helt okej idag, sitter och väntar på sista lektionen nu. var trött och arg idag men sen efter vi käkade väldigt god lunch så känns de lite bättre. Imorgon är det en stor dag. både redovisning och spanska prov. de hänger mkt på spanskaaan, vill vill vill verkligen att de ska gå bra, men de är svårt svårt svårt och hmm, hoppas verkligen !
men ska plugga hela dagen idag och ska verkligen klara det ! känner även för att baka ikväll, kanske de blir så oxå.

hade en trevlig kväll igår med linnea, vi promenixade, fikade, prata om framtiden osv, börja kika på utbildningar och de hela slutade med att vi gjorde en livsplanering för oss båda. med utbildning, jobb,barn, giftemål osv.
får bara hoppas att de blir som vi har planerat nuså ;)


promos for next week

90210, GG, PLL, TVD & NIKTIKA

' '
nyaste topmodel börjar på torsdag oxå !

GRATTIS

'
idag fyller inte jag utan världens bästa brutta som är i USA år !! GRATTIS LINNEA PÅ 17 ÅRS DAGEN !!
saknar dig och hoppas och vet att du har underbart där borta ! men snart är de sommar och hé kmr bli GRYMT !
congratz
'

snabbis

'
TJA - tänkte bara säga att jag har haft en superdag ! skoter i superväder med fizz, SJUKT KUL !! å nu blir gooomat, och gäster som kommer när som helst ! kommer bli mkt trevligt hoppas vi på, hare gött ! peace.

just nu !!!

assssm


de är dags för fredagsmyyys

'


yesbox, det blir fredagsmys hemma hos fizzbow ute i skogen ikväll. he kmr bli assm&myysiiigt!

CWTV

'

tvkanalen cwtv är ju den kanal som har bäst serier.
här är ju schemat när dom sänds i usa, så de är ju dagen efter de kommer ut går att se här !
plus att GLEE kommer ut på onsdagar och GREY'S på fredagar !

ba gnäll

'
sjukt less atm. inget går som de ska och ja, allt går bara skit. är inte ens nära klar med mitt arbete, de jag ska säga eller keynoten + måste skriva 2 sidor källkritik och göra klart idrottsuppgiften - allt de ikväll.
+ måste städa mitt rum,packa och planera ihop lite skit. ne, jag orkar inte, är bara så sjukt irriterad och arg atm. allt går sämst, inget går bra, allt bara skiter, känns jobbigt och suger. jävlar vilken kväll alltså. har skrivit åt mama hela kvällen för att hon är dryg när hon försöker hjälpa mig. åh orkar inte mitt liv. tagga de tar aldrig slut heller, spanska prov på tisdag, hahaha vilket skämt. NE orkar inte . ont i ryggen och nacken har jag oxå. dö atm
vettefan vad jag ska göra, kmr ju inte klara de nånstans, rumpa. orkar INTE skippa sovmorron imr, men de blir typ de, fan pxå, rumpa. NÄÄ NU SKA JAG NOG FORTSÄTTA, siiiikt vad kul de kommer bli. marin luther here i come.
åh döda mig.

m to tha usic

'
SOME MUSIC FROM MY NEW ASSM FEBRUARY PLAYLIST
takeithere

inteok

'
HEJ ! NU sitter jag på NKn och nästan dör av hunger, meen vi slutar snart, då blire pannnkizzaaar! vi hade beach-volleeey på idrotten, galet va kul de är ändå, måste börja köra mer ! vi har kemi nu, asså om atomer och skit och jag fattar NADAAH.
hahaha, de här kommer suga sönder, de är så tråkigt så tråkigt ! efter lunch ska vi dock till nolia, å nån mässa med massa högskolor typ, kommer vell bli kul - bättre än skola :) hehe IKVÄLL blire pluggpluggplugg ! hm är sugen på fika !

myse

'
ikväll väntas plugg och sen en efteeeeeeeerlängtad date med världens finaste clara!

dagenss

'

hehehehehe, vilket liiiv jag har ! :]


like suicide

'
JAG GILLAR CHRISITAN WALZ !
hur gullig och söt var han inte när han skuttade runt där på melodifestivalen!?
haha, jag gillade verkligen låten och tyckte de var tråkigt att den inte gick vidare, inte ens till andra chansen !
men jag diggar hans röst !! den är så sjukt skööön, å versta speeciell.
SÅ honom gillar vi verkligen !!

han ser ut som en liten gubbe med de där skägget ! haha, men somsagt HAN gillar vi !

R&B

'
rebecca&fiona var med i morgonpasset i p3, sjukt sköna intervjuer !  HÄR

gggreat


hej bloggen. allt är bra med mille, förutom ont i nacken, i vaderna (?) och kanske smått panik med skolan men äh, strunt samma, det är bra. hon har haft två riktigt sköna lediga dagar som början på veckan, väldigt lyckade.
alla hjärtans dag vart det både skön sovmorgon,göra bland det skönaste som finns = ligga i sängen och se serier (a), även träffa och gooofika på café göteborg med min egen valentine ! vi åt glass&krossad kladdkakagrejen, asså de var verkligen en liten bit of heaven, se sjukt gött. den ska jag verkligen äta fler gånger, fuck laktosintolerantsaken !
sen var det uppstyrt (creds till dom!!) minervafest på kvällen vilket skulle bli kul. innan kom en hög trevliga tjejer till mig och hade väldigt trevlig med massa skratt,charader och spel!  väl där borta var de oxå trevligt med dans&musik&trevliga mennisher ! DOCK slutade kvällen prettyyy tidigt, så efteråt åkte en annan hög tjejer hem till mig och kvällsfikade och myste ! VÄLDIGT trevligt det med !!    idag så sov jag längelänge, hade äkkliga drömmar om en mördare i kulverna under sjukhuset, inge kul,inge kul. fick även lite besök av herr bergström och sen åkte jag till söris med mamí. hade tänkt plugga idag, men kände att de lockade att skita i plugget fullt ut, allt eller inget lixom, såååå jag har bara chillat, sett på tv och myst ikväll. har hittat den nyaste säsongen av australias next top model, love it sååå den har underhållt mig de här dagarna och som jag ska se nu innan jag somnar. herligtherligt. ska även lägga till att igår så fick min låssassyster, Sara och hennes man Simon, äntligen en liten pojke ! sjukt glad för dem och längtar så tills jag får träffa den lille bebiiisen! thihti !
korthårig men fin pojkvän som ser lite smått galen ut men ändå, med GOOOGLASSEN :]
fina tjejer och här ser jag lite smått galen ut ! :)

en till


assm

'


BRA SÖNDAG

'
• först lååång promenad med mamma i det fina fina vädret !
• nu blir det gooomiddag och hemmagjord, hallon,blåbär,svarta vinbär och äppelpaj till efterrätt
• ikväll blir det förhoppningsvis spelkväll med sörmjöles bästa !
• imorgon kommer bli en assm dag, alla hjärtas dag å vara ledig å allt !!
• både hinna träna, träffa älsklingsfilip, sen trevligheter med bästa tjejerna från klassen hemma hos mig och sen blir förhoppningsvis en kul kväll oxå med alla minervareee !!
KULKULKUL, jag är taggad och glad atm !


en glad bild

naiiils

'

gillar nagellack väldigt mycket just nu ! skulle verkligen vilja kunna göra såhär rå spejsat, men får hoppas på att övning ger färdighet!  gillar den sista, ska göra så snart ! ;)

 


ett år

'
idag är det ett helt år sedan vi blev tillsammans, helt sjuukt!
PUSS


night

'
det är en stor dag i morgon på många sätt.
hoppas att allt går bra.
få hålla tummarna.
ska somna till dom här fantastiska låtar
natti


skämt och sido

'
screw de där jag sa, att de känns som att jag har koll på läget !
har verklige lite smått panik om hur det här ska gå. så galet mycket att memorera och komma ihåg och lära sig. ojojoj.
sjukt mig !

sofitpantssss

skön dag idag, eftersom jag har gjort klart svenskan så var de ända jag hade idag en föreläsning på aula nordica om företagande typ. de var bara en timme, sen lite lunch å nu är jag hemma igen :) sitter och pluggar å ska verkligen lära mig allt nu ! det är planen, dagen innan plugg ; ) hehe, men känns just nu att jag har liite koll på läget iaf, nu gäller det bara att nöta in de i skallen, vad som är vad. får HOPPAS det går bra.
herro..

världens. bästa. vän

'

beste


wfdfch,

'


dagens...

'
dagens humör : helt okej
dagens kläder : black-lady 2 day! svarta leggins med "skinnsak" + stor stickad svart/ vit randig tröja
dagens måste : plugga till provet men ÄVEN eftersom jag har tid se GG + PLL
dagens låt den här - ba mysig
dagens "tagga" : att jag har bara 1 lektion imorgon, samma på fredag och sen helgen teep
dagens bästa : slutade tidigt så hann med tidiga bussen hem + KANELknäcke

likelike

har haft en superduper kväll, verkligen ! TACKAR FÖR DE !!
såååå nu gjorde nyss klar mitt svenska arbete om Säkert's låt, allt som är ditt.
Jag tycker ändå det blev ganska bra tillslut och måste säga att jag verkligen gillar låten ! NU skulle jag egentligen vilja se Pretty Little Liars, Gossip Girl OCH 90210 men jag orkar verkligen inte det, kmr somna snart men jag ska iallafall se 90210 så långt som jag orkar ! goooodnight
sjukt snygg bild från weheartit

helt serri

'


'
OTROLIGT BRA FILM !
sinnnnes sé bra den var !! SÅ mycket bättre än jag trodde, haha helt seriöst så måste ni se den !
det är Mandy Moore som gör rösten och  hon var sjukt duktig på att sjunga och det är CHUCK (Zachary Levi) som är rösten till killen ! ÅH, den här filmen var så rolig,spännande, bra story, kärlek, FINA SÅNGER och jag grät flera gånger, av lycka för att det var så fint och bra och även för att det var sorligt. SÅ DEN HAR ALLT, ni måste se de ! jag ska snart se den ingen !!

tisdagkväll

'
TJO !
nu om 20 minuter kommer massa härliga brudar hem hit till oss och ska sjuungaa lite ! kommer bli kul , har saknat min kööör å nu ska vi sjunga i söris om ett tag så de kommer både bli jättekul å sjunga å sen att träffa alla igen oxå!
IDAG har jag faktiskt varit duktig och ordbajsat klart mitt svenska arbete, fick ihop 8-9 sidor så det var bra !
vet inte riktigt hur det egentligen blev men, skönt att få det bort gjort så att jag bara kan koncentera mig och sten sten sten plugga på vårt FETA samhällsprov som man verkligen inte fattar någonting av ! kan inte förklara vad de handlar om heller, kan/förstår/vet inte ens de ! hehe SÅ vi får se hur de går !
så nuuu, ska jag komma igenom svenskan å sen skicka in den YEY ! herro

le haair

'
kanske inte så braoo bilder men, man ser att det är mörkt iaf ! :) jag gillareee
orkade inte vända !

jkhgfdgfhj

'


GÖTT

'

tänkte bara visa - den här känns ju inte helt fel !!
känns ännu bättre att jag eftersom jag bara pröjsade 50 spänn sjäälv !! :)
åhh, hoppas de kommer bli assmpasssm

gleee

'

 

 

ojoj,sista bilden kanske blir lite spoiler för ni som inte har sett de meen !

SJUKT bra avsnitt, som vanligt ! är GLAD att de är tbx och nått som är ännu bättre är att de kommer ett nytt avsnitt på ONSDAG tror jag faktiskt ! hopppass !!

btw- trassel = finner typ inga ord - UNBELIVABLE !!


suprise

fizze har inge hår på huvudet längre ! ;)

trassel

ikväll blire :


OCH



heee bli mys !

öjhilgkfjdhsghj

'
jag är så jävla irriterad på min cepebajsskola. ARG ARG ARG och less !! FETT irriterad så att jag bara är less och arg och allt känns ännu jobbigare.  har både mycket å göra i veckan och nästa vecka - ORKAR INTE alla prov och imlämningar RÖVBAJSHÅL HEJS

frvghyb

'
tjooosan. eftermiddageeen har varit slapppp och ganska skön ! såg i rymden finns inga känslor, åh vad fin den filmen är ändå ! skrev lite på svenskan, heheh jag och de suger suger suger ! tänkte träna imorgon på lunchen men måste skippa de för att plugga och skriva på de ist ! just nu ligger jag i sängen och ser Klass 9A och sen ska jag läsa igenom samhällskunskapen. SOVGOTT

fraydey

'

 

bilder snodda från sofia från i fredags.
vi blev bjudna på kalas hos kim- väldigt trevligt, med massalekar,tårta,singstar,jukk tävlingar å allt möjligt.
haha, kvällen var jättekul och var extra kul att träffa flera gamla klass och barndomskompizzaar.

TJO

NU sitter jag hemma i min säng i söris och ska snart lägga mig och se en film å bara bara chilla. lägenheten har varit så äcklig och jag har varit så less på den så idag när jag kom hem så tog jag tag i de och storstädade jag ! gjort allt som man ska göra. jaag bytte lakan,diskade och gjorde fint i köket,damtorkade,vädrade,dammsög,våttorkade golvet - ah,u name it ! SÅ de blev väldigt bra och fräsht ! dock hade vi inget i kylskåpet så jag stessade in till stan och handlade massa mat&frukt så nu är de fullt i kylskåpet igen, vilket känns bra det med ! DOCK fick jag stressa ihjäl mig sen för att hinna med bussen hem till söriiis, men jag hann det med! SÅ har varit duktig i förmiddag å de gillar jag !
LÖRDAGEN var även den mycket trevlig ! den spendares i obbola med sandra,sigen,linn&vickan !
vi käkade gomat, å sen fruktsallad å kladdizz, vi såg melodifestivalen (helt serri- loove it )
+++++++++ BIG BIG BIG SAK - christoffer hiding var ju meeeeed !! GALET vad jag skrek när jag såg att de var han, SJUKT BRAIGT att han var med, han är ju megabraoo :) hehe så de var kul .
SEN tonades somsagt hår å de blev mörkt och braoo, visar bild sen !
MEN vi hade astrevligt å pratade på och såg film å sov skööönt så de var riktigt lyckatt !!
ikväll vill jag baka men borde plugga  - så vi får se vad de blir ! TJAO

öjj

'
GLEE är tbx imorggon !! :)

tagga !

'
IDAG blir de toning av håret. Jag ska ta samma toning som förra gången men tänker att de ska få sitta in lite längre så att de blir jättemörkt :) haha, är megataggad!! det är ju ändå bara toning så de åker ju ut efter ett tag så de är ju lika bra att köra all in ! FÅR se om de blir fint eller inte ! :) MEN är taggad !!

vill hare mörkt mörkt mörkt ! får se om jag passsaaaar i de !


lovely

'

titta vad jag hittade ! han är så braaaaaaaaaaaaaaaaaaaao


tönt

'
myser med mina bästa - HEHHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHE

fraydey

'
NU sitter jag hemm i lägenheten under täcket ! vi fick åka hem och jobba både på sammen&historian idag så slutade tidigt hade och hade allt som allt 1 lektion idag ! :) dock ska jag jobba och verkligen göra samhällsfrågorna ,och jobba svenska- de är ett måste verkligen men först ska jag bara se lite serier :] héhé , sköönt !
ikväll ska jag vara med den här b-ruden ! vet inte vad vi ska hitta på än men vi får la seee hur de blir
! men trevligt kommer de nog att bli iiiaf !
haha, gamla bilder från i somras !

mysig kväll med heta tjejer

'
har haft en rolig och mysig kväll med denna flicka. mycket mycket skratt och mkt tokigheter ;) hehe
tackar

läsningstajm

'
'
jag är ju sämst på och läsa men nu så ska jag ta tag i de här och faktiskt börja läsa en bok. SKA verkligen ! ta tag i de osv! :) jag ska läsa tusen stålande solar ! Jag läste Flyge Drake i somras och tycker den var jättejätte bra och gillar sättet han skriver på, och det är ju samma författare så hoppas den här är lika bra ! många säger ju att den är bra, så hoppas jag fastnar! har ju elsas värld och men har tappat taggen på de, läste nån dålig recension av den så nja, är inte så taggad men ska läsa den någon gång(som alla andra böcker, tex alla HP böcker förutom de 2 första och typ läsa ut 3e twilight OSV har många många böcker som jag borde och ska läsa...nångång i livet) ! Vi hade både boken på svenska och engelska hemma, så ska faktiskt försöka börja läsa den på engelska, bara för att de är bra träning oxå ! men mycket möjligt att de blir för knas men isf läser jag bara den på svenska ;) SÅ NU snart ska jag stänga datorn å läsa tills jag somnar !
vilket blir typ efter 3 sidor ! ;) HERRO

biotimeess


'
VILL SE ALLA DESSA NU



naails

'
neeee, naglarna blev inte riktigt som planerat ! blev fult så då öste jag på med glitter ist, men de blev fint ändå :) får göra ett nytt försök snart !

niight

SÅ, nu sitter jag i sängen nydushat och nypluggad. Mama har förhört mig nu på Nkn och ah, de känns som att de nästan sitter nu, bara några grejer som är knasigaaa :) får hoppas just de inte kommer på provet !
nu ska jag se pretty little liars och sen sova :) godnatt !!

finis

'

hahahaha, jag ser ut som ett thard med filip är söt !


tji

'
TJO nu är jag hemma ! de var inte alls jobbigt på skolan BARA BRA, för nu vet jag vad jag ska välja! :D
kommer bli assm, hoppas verkligen att jag får alla kurser bara ! NU blire nk,nk,nk och sen hem till söris !
var så hungrig så jag slängde ihop en mycket,mycket god macka med kräftstjärtar, minitomater,akokado och fetaost ! GOTT

otaggat

'
HELLOOo. nu är jag hemma i lägenheten och försöker / borde plugga NK !  men nu om 20 minuter ska jag tillbaka till skolan igen för att idag informerar lärarna om kurserna som vi ska läsa i 3an, ååå jag vet inte vad jag ska välja så ska vara där i från vad man gör osvv. DOCK känns de drygt för att jag måste gå själv, alla har dragit hem å jag är typ den enda som orkar gå på de dääär så de känns tjåååkigt !! MENMEN, panik har NK prov immorgon !! kan de verkligen inte så ikväll blire jobbajobbajobba verkligen ! får hoppas de går braooO! CAIO

GOTT

'
nu har jag friskvård och vi snackar om GI och nyttigt och onyttiga saker och kalorier å vad man sak äta och ah, känner mig lite tjoooock men här är mina och filip ganska fula men väldigt söta,onyttiga och goda kakor som vi gjorde igår ! dom blev väldigt stora faktiskt men GODA iaf, ojojoj inte braoo.
IMORGON har jag NK prov, paniiik  kan ingenting blir plugga,plugga,plugga ikväll !:)

yey

'
JAG taggar ÅRE på sportloveeet !

taggarååå

heheheheheh
idag är de 10 månader tills jag fyller 18 - yeeeeeeeeey !?

vitt

'
i polen finns de punkare, men ingen president...
sinnes vad bra den här mannen är och hans album !!

RSS 2.0