YOU MAKE ME WANNA DIE


BRA

GALET vad den här låten fastnar på hjärnan, har sjungit på den hela hela dagen!
MKT BRA MKT BRA, gillar den skarp ++++ videon ! yummie, mkt bra
hahah, den är rolig å sjunga oxå - just gonna STAAAAAAAAA(ÄÄÄÄ)AAAAAAAND there and WAAA(ÅÅÅ)AATCH me burn- heheh - linn knows what i mean ;)

HMMMMMM

såg nyss sista avsnittet av the hills EVER - vad ska jag tycka????? fick damp när jag såg sista scenen, hahah crasyyy
hittade ett klipp


lasthweekendz

efter en helt ok dag, MEN ett mindre lyckat tandläkarbesök sååå var jag tvugen att tröstäta, så jag gjorde en mkt god kyckling,cous-cous sallad med oliver&fetaost till middag å massa, mkt gott. så då lite bättre !
vad händer ikväll då? FORTET JUUU - hehe, + historieläxa inte helt ok !!

(när man har munsår måste man täcka de på nått sätt- kanske borde dra samma ppoooose på klassfotot imr- ELLERH)

helgen : fredag, LUFF, träffade mina underbara konfisar igen, MYS å hade SJUKT roligt med annat trevligt folk länge, mkt bra mkt bra !! LÖRDAG- åkte hem till filip i skogen, mkt mysigt, DOM HAR VÄRLDENS SÖTASTE HUNDVALP, ojoj vad kär jag är i den (L) så vi chillade å såg film å myste bara hela helgen, skulle åkt in på söndag å sett amanda jensen å sahara you knooow men icket, regnade å orkade inte - mer lockande att vara med pojkvännen jööö.
VECKAN - tandis igen på torsdag, men birthday för aron imr, KUL - annars inget, VI SER VAD SOM HÄNDER !

270810

TJA ! dagen har varit soft å bra faktiskt, helt ok i skolan men man blir ba less när de regnar ! SÅ jag är lite butter å arg å less atm men nu ska jag åka till min fina clara såååå jag hoppas att  jag blir lite gladare då ! :)
sen vet jag inte vars kvällen tar mig dock, vi får la seeeeee. CAIO

mille&clara i gbg sommaren -09

absolut bästa


hon har gjort de många gånger förr och hon gör det igen - ROBYN
verkligen den bästa artisten ever, helt klart min favorit ! hon är så GRYM
och hon bara levererar bättre och bättre låtar efter varandra, heeeelt galet.
jag vill att hon ska spela i sverige NU så att jag kan se henne live, fatta ASSM
verkligen alltid robyn in my heart !!!
sveriges LÄTT grymmaste artist ever - ÄLSKAR VERKLIGEN HENNE !!


aaaaaaaaaanmili !!



"guu så gott - nejnej, de är min choklad"

M<3PH


jahapppp, nu har jag sett de sista avsnittet på PH som har kommit ut så va ska jag nuuu göra?
hahahaha,nejmen har typ haft ph maraton när jag var sjuk å såg typ säkert 30 avsnitt ! men funderar typ på å se från börjar, har hoppat ganska mkt (a) MENMEN - mkt bra mkt bra faktiskt, man blir verkligen beroende, man måste se vidare ! haha, idag gjorde jag och linnea en kool grej - vi såg en buss där de stod sörmjöle på ! fett kul och KOOLT att de går bussar till söris lixom :) den åkte genom stöcke å norrmjöle åså å den tar typ lika lång tid som om man tar den senare, man kmr fram samma tid- MEN KUL ÄNDÅ, fett värt på vintern när de är kallt typ :)
IKVÄLL blire min sköna rara underbara LINNEA
CYA

HADE FEL

alla bra artister spelar den 29/8 alltså på SÖNDAG på Botniabanan invigningen !!


260810

nu är jag på skolan ! började visst 9.00 ist för halv 9 såå kom hit lite väl tidigt. MENMEN- även fasst än jag har hostat sönder hela natten så är jag ganska pigg ändå, menmen har ingenting å skriva nu MEN nu ska jag spana på små ettor ist :) hehehe HEJS


dirtydancing


250810

jag har bara degat hela dagen, skönt men lite tråkigt, måste ta tag å städa mitt rum, kläder å skit överallt å jag måste hitta en superduper viktig sladd ! har tänkt ta tag i de hela dagen men har bara inte blivit så (a)
ska dusha å städa nu, eller hur vare? SKA försöka iaf. Borde åka till skolan imr men får se om jag är frisk,
MENCYA :)

det är har jag gjort idag, kollat upp när alla mina serier börjar igen och skrivit upp det - det i parentesen är när man kommer kunna se de i sverige


idag har jag : sovit länge, degat, sett klipp på youtube, lyssnar på bra musik, kirrat en ringsignal till min mobil (STOLT) är knasigt till iphone,man kan inte ha vad som helst men har iaf kirrat å de blev assm så jag är nöjd ! jag har degat ännu mer, druckit smoothie å förkylningshäxdrycker, degat, sett mer klipp å legat i min säng och degat!

betewe

fick reda på det igår, vet inte hur allvarigt det är osv men ska träffa läkare och kolla- tror inte det är SÅ allvargt men känns ändå drygt, men bra och veta vad det som gör att jag har mått dåligt iaf ! :) peace.

240810

chacha bloggheen - jesbox, nu har skolan börjat igen! tvåan känns inte lika spännande som ettan menmen, de känns bra ändå - har bara varit i skolan 40 minuter igår för upprop osv, å idag har jag varit hemma. är megaförkyld.
fett jobbigt, vill bli frisk NU ! men måste erkänna att det är helt ok att va hemma och sova och bara se PH danmark, jag är typ besatt !! (a) vill bli frisk nu. taggar helgen, fredag- LUFF,träffa konfisar, lördag botniabanan invigningen med artister - kmr bli kul å sen fizzeeh :) men först måste jag bli frisk !!
just nu ser jag fångarna på fortet - tkr de är askul ju! vill åka till bodaborg typ ! hehe NU ska jag fika- HEJS
finis konfrimanden erik !!

september

tagga september - vad händer i september ? - jo, alla SERIER börjar igen !! kommer nog se ännu fler i höst än vanligt men de blir ASSSM :)
GOSSIP GIRL

90210
MÅSTE BÖRJA SE VAMPIRE DIARIES IGEN !!
taggar glee&chuck väldigt mkt !

SOLONG

har äntligen träffat fizzeeeh nu oxå-  de va super.vi såg inception på bio igår oxå OCH de var lika bra som alla säger tkr jag !! mktmkt bra faktiskt, värd att se på bio. ikväll kmr jag ÄNTLIGEN få träffa mina ladies oxå, äntligen!
BLIR FETT ASSM JAW
va ba tvungen - filip påminner mig verkligen om sånna fåglar ibland, jag kom å tänka på de helt ramdom- no offence honey :] héhé

HEHE HEJ



nu har hela sommaren gått men NU ÄR JAG HEMMA !! :) har varit borta ca 6 veckor i stäck räknade jag ut tror jag, MKT ROLIGT HAR DE VARIT!
kom hem IDAG från turkiet med sigen och våra mamor - HUR KUL SOM HELST !
galet lyckad resa, vi hade typ 40 grader varje dag, och vi stekte och steke och käkade, å shoppade och skrattade å hade de hur bra och kul som helst ! galet lycket ! :) På måndag börjar skolan, gaaaaah och jag är typ helt upptagen tills dess, GALET !! men aja, skit samma, kommer nog blir bra tror jag ! :) kul å träffa alla clasmates igen !
men allt är bra, jag är ändå lite brun :] och lycklig över att jag har haft en sån underbar sommar med underbara människor och har så många härligt minnen och upplevser att se tbx på - sommaren var HELT KLART FEM AV FEM !
idag när vi kom hem till umeå så skulle jag hänga i lägenheten ett tag, hade glömt nyckel, vilket var bra för då crashade jag hos clara som jag inte hade träffat på länge, hur KUL som helst- udnerbaraclara ! kul å träffa henne.
och ikväll blire att träffa efterlänktade linnea ett tag ! är dock trött, en natt på arlanda kanske inte är bästa, men kasnke 2-3 timmar sammanlagt så de är inte fy skamm- och imr (inte för att någon bryr sig men ändå) ska jag steka med agnes på dagen och träffa min älskade pojke på kvällen och dagen därpå oxå ! länktaaaaar tills allt.
ÖJ, btw - min cykel som jag har i stan är här i söris, jag ska till agnes i stöcksjö och sen till stan, cykeln ska in till stan- SÅÅÅÅ jag ska cykla till stan och till agnes imr !! nu har jag skrivit de här, då MÅSTE jag göra de ! det kommer nog gå bra, men kommer bli varmt och kommer leda till att jag får ont ont ont i rumpan hela veckan- MENMEN. lika bra å va hurtig när man kan. Vill btw göra om designen på den här fula bliggen nu oxå, help me!
NU ska jag se en film som jag vill se,åh- länktar lite tills skolan börjar och allt kommer igång igen när alla SERIER börjar gå ingen !! :) HITH - men aja - skolan... vi ser väll ! HAREBBÄST bilder kommer snart HOPPAS jag :D PÖSS
hade inte bra bild så tog en ! hehehe

assm

min "helg" de känns som en helg eftersom jag har varit ledig - men de här dagarna har varit braooo.
linnea kom till mig och vi bakade och pratade ett tag :) dagen efter åka jag in till sthaan och träffade fizze, och sen på dagen/kvällen blev de en spontan tjejkväll med mina awesome vänner från klassen. vi köpte mat och käkade å snackade och hade trevligt i min lägenhet. I natt sov jag 12 timmar, sjukt skööööönt- och nu strax ska jag åka till konfan igen yey ! VI HÖÖRSSS heysss.

hemma.


nu är millemooo hemma :) är ledig från konfan tills på torsdag, men vill faktiskt tbx så fort som möjligt ! (a) nu sitter jag altanen och piffar till mina naaaaaails och ska snart åka och träffa linn1 tror jag! haha, nejmen de är hur bra som helst ! sjukt glad och dagarna går hur fort som helst och man gör as mkt ! sjuuukt braaa små p15ons äre oxå, gillar dom skarpt - SJUKT tråkigt att det snart är slut !!  men allt är bra, imr ska jag träffa fizze och sen konfaaaaa och sen TURK !!
fattar inte att vi åker nu på söndag, sjukt mega taggad! måste börja smygpacka inför de oxå ! :) men snart äre ju slut på sommarlovet och galet vad fort de har gått, har gjort mkt men samtidigt inte, men jag är glad för de ändå :)
HOPPAS NI HAR DE BRA OCH ALLT ÄR BRA MED ER MINA FINA VÄNNER.
cyaoooo

RSS 2.0